СДА

Виев Фулл Версион: Измене шаблона

MicroHellas
09-11-10, 08:42
Поздрав,

Пре куповине ПРО верзију сам одлучио да се процени слободан на свом сајту:
травелекперт.гр / травел.пхп

Дакле, ја сам нека питања:
1 .- Могу ли да додам заставе на линију испод мог дугме менија где сада каже "Ваша путовања саветник"?
2 .- ја поштујем жељу Гоогле-у да имају своје слонган, али могу да га додате у подножје, а заставе ће бити на врху?
3 .- И на крају ... Цени од $ 90 садржи бренд бесплатну верзију свог модула?

Хвала
Марија

kamilkurczak
09-11-10, 12:46
здраво,
Нашао сам ово упутство за вас на бесплатну верзију вБЕТ страну:
ББ предузећа Преводилац - вБуллетин.орг форум (хттп://ввв.вбуллетин.орг/форум/сховтхреад.пхп?т=220886)

1.

Configurable place for flags - simply select in options where you want to have translation flags. NO MANUAL TEMPLATE MODIFICATION. Supported: Footer-Bottom, Footer-Top, Navbar-Bottom, Navbar-Top, Custom
- Possible custom place for flags - in such case just edit template which you want and add $vbenterprisetranslatorflags
- Configurable header for flags
- Flags generation base on templates - so if you need to customize for several styles simply edit hose templates: vbenterprisetranslator_flags_begin, vbenterprisetranslator_flag, vbenterprisetranslator_flags_end.

тако да ако желите да ставите своју заставу по овом дугме - само идите на вБЕТ мени и уредите заставе место за Прилагођено. Након тога само $ вбентерприсетранслаторфлагс да шаблон са на ово дугме

3. $ 90 - то је цена вБЕТ лиценце, ако желите да уклоните везу вБЕТ кредита, морате да купите и додатне брендирање бесплатне лиценце - за $ 135

vBET
09-11-10, 17:43
Видим да смо изгубили одговор 2. питање;)

Дакле - да можете да се Гогле лого у другом месту. Да бисте то урадили морате да уклоните Гоогле слику из вБЕТ конфигурације и додајте га у одговарајући шаблон од Админ ЦП.

MicroHellas
09-11-10, 19:08
Хвала и од вас момци. Ја ћу га купити током викенда.

Марија

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1