СДА

Виев Фулл Версион: Решити Гоогле не чита странице превода

dacho
08-11-10, 21:49
Да ли треба да урадим нешто на Гоогле успева скенира странице превода? И стави их у свом индексу? Сада ако ја проверим вебмастерс / алата Гоогле не чита странице под библиотеке / ен / на начин на који ви овде описујете http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-good-stories/48-300-000-new-pages-indexed-google-only-one-translation.html

kamilkurczak
09-11-10, 12:30
Поздрав Дацхо,
Ако користите вБЕТ - имате на форуму линкове ка преведене постове и теме. Гоогле би требало да аутоматицли индексирати ваш сајт (по ботове) после неког времена.
Можете га убрзати интеграцију стране вБЕТ са Ситемап Генератор.

dacho
09-11-10, 16:02
Гоогле такође не може да чита прву страну на било ком језику, али некако не детектује унутрашње странице у било ком језику, али само Насловна И са високим Гоогле ПР Скенер ми је често сам мислио да ли постоји начин да му помогну да схвате да је још једна нова страница? ПС Постоји проблем са стварањем мапа у ВБ4.0.8

kamilkurczak
16-11-10, 15:12
Поздрав Дацхо
Да ли можете да пишете о овоме овде? било вести

dacho
17-11-10, 23:33
Здраво Камил постоје две ствари, једна показује позитиван смер, и један чудан ако обавите Гоогле претрагу, након интерне линкове - на пример: сајт: ввв.дацхо.цо.ил инурл :/ ср / (http://www.google.pl/search?hl=pl&lr=&client=opera&rls=pl&q=site%3Awww.dacho.co.il+inurl%3A%2Fen%2F&btnG=Szukaj&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=) Ситуација тамо почиње да се побољша, а резултати, не само од / ср / али су резултати ту и расти са временом шта је смешно ствар, ако ја одем у Вебмастер Тоолс Гоогле вебмастерс тоолс би Гоогле (хттп://ввв.гоогле.цом/вебмастерс/тоолс ) и прављење име проналажење ако Гоогле чита интерна рекао је резултат негативан - он их није прочитао онда је нешто чудно у сваком случају ја покушавам да разумем како да га побољша

kamilkurczak
18-11-10, 10:07
Здраво Камил постоје две ствари, једна показује позитиван смер, и један чудан ако обавите Гоогле претрагу, након интерне линкове - на пример: сајт: ввв.дацхо.цо.ил инурл :/ ср / (http://www.google.pl/search?hl=pl&lr=&client=opera&rls=pl&q=site%3Awww.dacho.co.il+inurl%3A%2Fen%2F&btnG=Szukaj&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=) Ситуација тамо почиње да се побољша, а резултати, не само од / ср / али су резултати ту и расти са временом
можете да га брже. Можете интегрисати свој сајт са Ситемап Генератор

Чудна ствар, ако ћу Вебмастер Тоолс Гоогле вебмастерс тоолс би Гоогле (хттп://ввв.гоогле.цом/вебмастерс/тоолс) и прављење име проналажење ако Гоогле чита интерна рекао је резултат негативан - он их не чита онда тамо је нешто чудно у сваком случају ја покушавам да разумем како да га побољша
Ја не разумем овај део.

dacho
18-11-10, 11:09
можете да га брже. Можете интегрисати свој сајт са Ситемап Генератор
Отворио сам карту да ВБ створен за мене ја не могу да видим линкове унутар на разне језике линијама изгледа тако ... Пример:

loc>http://www.dacho.co.il/forumdisplay.php/6-צפייה-ישירה</ Лоц> И нема везе да хттп :/ / ввв.дацхо.цо.ил / ен / * или неки други језик

Ја не разумем овај део.
Мислио сам, трудим се да поново објасним: приступ алатима "Сите Манагер" Гоогле - хттпс://ввв.гоогле.цом/вебмастерс/тоолс урадити тестирање интерних линкова на свој сајт (бочни мени кликнути на "вашем сајту", а затим на "унутрашње везе") ће попунити поље са именом једног од језика, нпр ср / ја немам никакве податке "прихватљив"

dacho
23-11-10, 10:02
Камил да разумем сада?

dacho
24-11-10, 09:22
Вежбајте питање може закључати

mateuszr
24-11-10, 09:54
Могао да пишете више, како сте га разрадити?

dacho
24-11-10, 16:16
Није да сам урадио нешто посебно. :)
То је Гоогле са својим глупостима

Када сам отворио тему, тест сам радила у Гоогле Вебмастерс
Ја сам скенирање после под-директоријума, на пример: / ср /
Само да знам да ли можда Гоогле види (И колико евиденције зна), он ми је дао негативан одговор, да не може да пронађе садржај по овом виртуелном директоријуму.

Јуче сам поново испитао
Његов одговор је позитиван и констатује под виртуелне директоријуме који су створили Вбет

Примери:
Линкови ка / ср / \u202c укупног линк = 311 (мало, али бар зна да одговори)
Линкови ка / фр / урл \u202c укупно = 366 (мало, али бар зна да одговори)
Линкови ка / ср / урл \u202c укупно = 256 (мало, али бар зна да одговори)
Итд

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vBET Translator 4.10.1