I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 3 123 I funditLast
Results 1 te 10 e 27

Thread: nuk përkthimin faqe plotësisht në vBulletin 4.1.8

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2011
    Postime
    9

Default nuk përkthimin faqe plotësisht në vBulletin 4.1.8

kur i përmirësuar në vBulletin 4.1.8, 4.4.4 vBET nuk është përkthyer faqet plotësisht.

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Hi
    Ju lutem mund të japin më shumë informacion:
    -Cilat API përkthimi jeni duke përdorur (Google 1 (falas), Microsoft, Google 2 (paguar))
    -Ju lutem drejtuar provë për app TV që ju përdorni: Testet

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Pa përgjigje, kam konsideruar atë zgjidhet, nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me këtë çështje unë do të komentoj atë të hapur, për ndonjë tjetër ju lutem thread hapur të reja

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2011
    Postime
    9

Default Teksti vetëm statike në forum është përkthyer

faqja ime Translate mos përkthehet përmbajtjen kur shikojnë. Teksti vetëm statike në forum është i përkthyer.

自动 车 保 険

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2011
    Postime
    9

faqja ime Translate mos përkthehet përmbajtjen kur shikojnë. Teksti vetëm statike në forum është i përkthyer.
    i përdorur Microsoft dhe Përkthim Apertium.

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Në testin e kam lidhë qe kishte asnjë provë për google apertium (kjo kishte qenë e krijuar pas vBET me Microsoft anë të kaltra u krijua)
    Ju lutem mund provë të kandidojë për Microsoft nga Mazure, ju mund të gjeni atë në:
    download files -> A-nuk-upload -> Tools -> microsoftbyazuretest.php
    Vetëm të ngarkoni atë në dosjen rrënjë juaj forum, dhe destinacionit tipit URI në shfletuesin tuaj web

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2011
    Postime
    9

Duke filluar testin për Microsft Translation API nga kaltra

Shenjë e plotë:
    {"Error": "invalid_request", "error_description": "ACS90011: Fusha e kërkuar \\ u0027client_id \\ u0027 mungon \\ r \\ nTrace ID: 65630e6f-adc7-467b-afd9-7506f26eca2f \\ r \\ nTimestamp:. 2011-12 - 09 02:17:06 Z "}

Rezultati Test: ï »¿" ArgumentException: Asnjë informacion bartësi gjenden në shenjë: ID = 3737.V2_Json.Translate.16E26BDE "
    Test error:
    Ora Connection (ms): 130,547119141
    si për të riparuar këtë?

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Shumica e ndoshta ju nuk e keni futur asgjë në tuajadmincp -> vBET -> Translations Providers-> Microsoft Comercial Translation API kyç nga kaltra (BETA)

Për të përdorur Microsoft Translation nëpërmjet Azure keni parë regjistroheni për Mcrosoft Translation API (edhe opsioni falas) këtu click
    dhe pastaj ju duhet të regjistroheni Aplikimi këtu, me kllapa mbushje (nuk është një klient fushë emri që ju duhet të përdorni në Microsoft Translation API kyç Comercial nga Azure (BETA))

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2011
    Postime
    9

Unë jam i keq, i regjistruar Microsoft API dhe zbatimin, por unë nuk mund të përcaktojë se çfarë është numri API i kaltër.
    Ju lutem më tregoni detaje.
    Fundit edituar nga r.dziadusz; 13-12-1120:32. Arsyeja: Image fshirë

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Here you go:
    Juaj Microsoft Translation API Comercial sekret nga kaltra është "Sekret Klient" tuaj - duke filluar me GSBlBL ...
    Juaj API Microsot Comercial Translation kyç nga kaltra është "Klienti ID tuaj" - duke filluar me ins ...

Gjithashtu i fshihet imazhin tuaj, dikush tjetër mund të përdorin becouse id klientit tuaj / sekret klientit, shpresoj se ju nuk do mend

Faqe 1 e 3 123 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •