Fundit edituar nga vBET; 13-09-10 në 14:13. Arsyeja: BBCode
Unë jam duke kontrolluar këto lidhje tani. Pelase them a keni bllokuar qasje në faqet e parëndësishme nga robots.txt (dmth faqet anëtare dhe kështu me radhë?)? Nëse jo, ju lutem shikoni këtu: # post1508 http://www.vbenterprisetranslator.co....html
Të gjitha faqet nga këto lidhje janë thyer - në Thereâ futboll është shumë e dukshme kodi JavaScript. Dhe kjo duket në çdo faqe të përkthyera në forum tuaj. Ju lutem tregoni ju duhet asist me këtë çështje - Nëse po ju lutemi të dhënat qasje PM. Unë nuk jam i sigurt mund të jetë arsyeja e këtij mesazhi Google, por ajo mund të jetë e lidhur.
Fundit edituar nga vBET; 13-09-10 në 14:21.
OK - unë mendoj se kjo mund të jetë e lidhur dhe kjo mund të jetë arsyeja e kësaj çështjeje. Ju lutem vini re që të gjitha faqet e formojnë këto lidhje kanë sasi të vogël të përmbajtjes, kështu tekstin e përfshirë më së shumti nga ky dorëshkrim është thyer. Kjo është arsyeja pse Google sheh të gjitha ato faqe si shumë të ngjashme. Zgjidhjen e kësaj çështje duhet ta zgjidhin Google![]()
\u003cbr /\u003e Hi, \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e ju falënderoj për kontrolloni tuaj. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Kam dërguar juve akses Admin nëpërmjet PM. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Thanks! \u003cbr /\u003e
Unë kam vetëm detaje të përshtatshme për qasje, erdhi atje, dhe nuk ka asnjë çështje. Ajo shkuar vetëm - Unë nuk bëri asgjë të kanalizimeve ... Në këtë moment unë nuk jam në gjendje për të riprodhuar këtë çështje. Duket se ajo nuk ekziston më. Unë nuk e di se disa ndryshime të konfigurimit është bërë nga Administratorët.
Nëse ju do të shihni këtë çështje një herë ju lutem shkruani këtu. Në këtë moment ai konsiderohet zgjidhur.