I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 11

Thread: Upgraded to PHP 5.2.14 - Disa gjuhë janë të thyer

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Default Upgraded to PHP 5.2.14 - Disa gjuhë janë të thyer

Unë kam pasur kohët e fundit serverin tim përmirësua në PHP 5.2.14. Aktualisht, memcached është ende poshtë, kështu që disa funksionalitetit nuk është duke punuar në të tjera time shtesa, por duket sikur vBET është.

Megjithatë, vetëm disa gjuhëve janë duke punuar!

Punon Danish: PentaxForums.com - Pentax Fotografi Forum
    Polish nuk: http://www.pentaxforums.com/forums/pl/

Ky njoftim është treguar në të gjitha faqet forum:
    Vërejtje: Përdorimi i papërcaktuar të vazhdueshme DIR - supozuar "DIR" në on line 18

Qoftë se kam ndryshuar këtë kod në dosjen e functions_vbseo vbet:
    if (! përcaktuar (DIR)) {
    define ('DIR', (($ getcwd = getcwd ()) $ getcwd:?'.'));
    }
    të vetëm
    define ('DIR', (($ getcwd = getcwd ()) $ getcwd:?'.'));

paralajmërim zhduket, por problemi im nuk është fikse. Ndonjë ide se pse kjo do të jetë? FYI, nuk ka njoftime ose gabime momentalisht duke u shfaqur në faqet vBET.

I kopjuar dhe jam ende duke përdorur vjetër dosjen time php.ini, kështu të njëjtat cilësime janë duke u përdorur si më parë.

Faleminderit për ndihmën tuaj!

Adami
    Fundit edituar nga moman; 17-08-1022:41.

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Update-gjuhët që kam menduar ka punuar vetëm duket të jetë duke punuar në faqen! Përpiqen për të hapur një fije kur regjistruar si një anëtar (username testuser, test password), por do të tregojë një faqe bosh të bardhë.

Pentax DSLR Diskussion - PentaxForums.com

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Mund të jetë problemi me curl ose iconv? Ata janë në në PHP, por mund të mos jetë duke punuar si duhet si rezultat i upgrade. A ka ndonjë mënyrë për të kontrolluar këtë?
    Fundit edituar nga moman; 17-08-1020:11.

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Unë kam disa njohuri të mëtejshme për këtë çështje-

Vetëm faqet që mund të jenë plotësisht të sforcuar nga cache janë duke u shfaqur. Unë u përpoq disabling cache për daneze, dhe atëherë nuk ka faqe janë treguar deri.

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Një vëzhgim më:

Ky kod nga faqën time përfshirë më parë me sukses një file (e cila ende punon nëse keni hapur direcly url), ndërsa pas përmirësuar atë nuk bënë asgjë:

PHP Code:
    <?php include('http://www.pentaxforums.com/content/homepage/rss/rss2html.php?XMLFILE=http://www.pentaxforums.com/forums/external.php?forumids=24,37'); ?>
    Unë kisha për të shtuar allow_url_include = Në të php.ini, dhe pastaj ai ka punuar. Ndoshta disa parametër tjetër që kërkohet për vbet mungon nga file e konfigurimit?
    Fundit edituar nga moman; 17-08-1022:37.

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Dhe një përditësim të fundit para se të shkoj në shtrat për një natë:

I kaloi një mjedis në Plesk në mënyrë që PHP është drejtuar tani si një aplikim CGI. Kjo bëri përkthime të punuar përsëri, megjithatë, kur përsëri në drejtimin e kaloni atë si një modul apache, evertything prishet përsëri, dhe faqet e përkthyer të japin 500 gabime. Ndonjë ide?

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Si ju ka shkruajtur: tani përkthimi është duke punuar përsëri? vBET është duke punuar?
    A e keni të kthehet në curl tuaj?
    500 error - ky është një gabim në mes të apache dhe server - mund të jetë një apache gabuar dhe konfigurimin e server? mund të ju paste këtu htaccess. tuaj?

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Se është duke punuar, por vetëm kur PHP shkon si një skenar CGI, dhe jo si një modul apache.

Këtu është htaccess ime.:
    # Comment rreshtin e mëposhtëm (add '#' në fillim)
    # Për të çaktivizuar funksionet mod_rewrite.
    # Ju lutemi vini re: ju ende nevojë për të çaktivizuar hack në
    # Panelit të kontrollit për të ndaluar Muslimanët url rewrites.
    RewriteEngine On

# Disa servera të kërkojë direktiva Rewritebase të
    Aktivizuar # (e levizni '#' në fillim për të aktivizuar)
    # Ju lutemi vini re: kur të aktivizuara, ju duhet të përfshijë në rrugën e
    # VB tuaj në dosjen rrënjë (dmth. RewriteBase / forum /)
    # RewriteBase /

#% RewriteCond {HTTP_HOST}! ^ Www \\. Yourdomain \\. Com
    # RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & ridrejtuar = / forum / [L, QSA]

************---

Edhe kur unë u zhvillua si një modul PHP apache, përkthimet individuale u punuar-kështu që nëse kam bërë një post duke përdorur tags langtitle, ajo do të përkthyer. Megjithatë, faqet e papërkthyer, dmth mysite / pl / thread.html, që nuk mund të gjenden në sasi të thjesht të gjenerojë faqet bosh të bardhë.

Do të ishte mirë nëse ne mund të gjetur shkakun e kësaj, siç e kam një ndjenjë se diçka shumë serioze është duke shkaktuar këtë për të filluar me.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Kjo është e gjitha tuaj. Rregullat e htaccess? ose vetëm pjesë e këtij fotografi? Muslimanët e përdorni?

Unë kam qenë në faqen tuaj si testuser, pas një mesazh test, përkthehet në polonisht, Japoni etj dhe kjo është duke punuar.

Siç kam shkruar në postin e mëparshëm - kjo është çështje mes PHP dhe apache. Kjo çështje është shkaktuar nga konfigurimit server gabuar. Ju mund t'i shkruani ofruesin tuaj të presë dhe të kërkojë rreth konfigurimit të mirë. Ai duhet për të kontrolluar atë.

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Yup, kjo është ajo për htaccess. Brenda forume.

Unë kam kontaktuar presë tim dhe ata insistojnë që në server është konfiguruar siç duhet, por kam lexuar se edhe CentOS vetëm natively mbështet PHP 5.1.6. I guess I jam hosed deri sa unë të punësojë një kompani të menaxhimit server dhe të migrojnë në një OS të ri.

Faleminderit për ndihmën tuaj.

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •