I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 13

Thread: Komentet HTML shfaqet në emrin postimi i raportuar

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Default Komentet HTML shfaqet në emrin postimi i raportuar

Kjo bug vogël ndodh kur një post nga një përdorues me emrin e përdoruesit përkthyer është raportuar për një moderator dhe të postuar në një fije. Komentet HTML shfaqen sepse ata janë konvertuar në HTML-karaktere të sigurt para se të lidh globale duke u drejtuar.

Para-

Pas-

Fix-
    Në functions_vbenterprisetranslator_hooks.php të gjeni:
    PHP Code:
    if (strpos($output,'<!--vBET_ENTA-->')) {
    $output =& str_replace(array('<!--vBET_SNTA--><!--vBET_NRE-->',
    '<!--vBET_ENTA-->'), ''$output); 
    Replace me:
    PHP Code:
    if (strpos($output,'<!--vBET_ENTA-->') || strpos($output,'&lt;!--vBET_ENTA--&gt;')) {
    $output =& str_replace(array('<!--vBET_SNTA--><!--vBET_NRE-->',
    '<!--vBET_ENTA-->','&lt;!--vBET_SNTA--&gt;','&lt;!--vBET_ENTA--&gt;'), ''$output); 
    Ka ndoshta një zgjuar fix që do të lejojë këto komente që do të përdoret p.sh. në BBCode 'kodin', por që nuk është një shqetësim në rastin tim.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Ok. Kështu që kam nevojë për të riprodhuar këtë bug në provimin e mia forum. Si mund ta bëjë këtë? Mund të jetë ky është një konflikt me një tjetër mods? Mund ta kontrolloni atë (të gjetur një konflikt).
    Unë do të përpiqem ta konfirmuar atë. Unë do të tregojnë këtë zgjidhje për Michał.
    Thanks
    Fundit edituar nga kamilkurczak; 09-08-1009:43.

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Nëse ju bëni një post në një gjuhë të ndryshme nga albumit e forumit, pastaj përdoruesve ruhen me snta dhe enta tags rreth tyre në bazën e të dhënave. Thjesht raportojnë një post të tillë, dhe në thread auto-generated, emrin e lidhur do të përfshijë komente.

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Unë nuk mund të riprodhoni këtë çështje në forumin tim test.

natyrisht unë duhet të dini - mund të jenë të konfliktit. Unë duhet të përshkruajë se si të gjeni konfliktit në postin e mëparshëm, kështu që unë përshkruaj tani.

ju lutem, Turn off të gjitha mods të tjera një nga një (vBET duhet të jenë të aktivizuara) dhe të përpiqen për të gjetur këtë çështje përsëri. Nëse një i kësaj mods është me aftësi të kufizuara dhe nuk mund të fint këtë çështje - ne kemi një konflikt me këtë mod.

Pra, ju lutemi provoni të gjeni këtë konflikt

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Unë nuk mund të bëjë që në forum time tani, si ajo e një vend të jetojnë dhe jo një vend test.

Ja informacionin që unë mund t'ju japin me:
    1. SNTA dhe komentet ENTA janë ruajtur në fushën e 'postusername "në tabelën' pas 'në bazën e të dhënave.
    2. Kur raporti është bërë, vBulletin fetches emrin nga kjo fushë, dhe kështu, komentet janë të treguar.

Nëse ju nuk mund ta gjeni bug, nuk shqetësohet-it mund të jetë specifike për web faqen time, edhe pse unë dyshoj se.

Michał Podbielski (vBET Stafi)
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Nuk është 'postusername' jo kolonën në tabelën 'pas'. Unë mendoj këtë kolonë është shtuar nga disa mod - në këtë rast kjo duhet të jetë shqetësim si disa çështje të integrimit. Por ne nuk e dimë me të cilat mod.

Tabela Post kam 'username' kolonën - por nuk ka asnjë vlerë me NTA tags. I kontrolluar atë në database tonë me këtë query:
    Code:
    SELECT * FROM post where username like '%SNTA%'
    Dhe në forumin tonë ka shumë të mesazheve të shkruara në gjuhë të ndryshme.

Mund të përcaktojë se cili prej mods tuaj shtuar kolonën "postusername 'to tuaj tabelën' pas '. Kjo do të jetë e dobishme për të gjetur se çfarë po ndodh atje. Në këtë moment të lëvizë këtë thread nenit problemeve, dhe ne do të lëvizin atë me nenin integrimit kur ne do të dimë me të cilat mod ne integrimin këtu.

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Unë mendoj se do të thotë emrin. Unë do t'ju ofrojë një screenshot shpejti.

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Ai ishte me të vërtetë në fushën emrin.

Shih këtu për një shembull:

Interesant, jo të gjitha postimet e përkthyer përmbajnë ENTA dhe SNTA tags rreth emrin.

BTW-ju duhet të rritet kufizime rezolutë mbi imazhet e bashkangjitur.

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

ok, kjo është një 'username'. tani ajo është e saktë.
    Code:
    If you can't find the bug, no worries- it might be specific to my site, even though I doubt that.
    ok, por ne do të dëshironim për të bërë një Guide Integrim me një mod, e cila e shkakton këtë bug. (Nëse kjo është një çështje e shkaktuar nga konflikti).

së dyti - ne do të dëshironim për të konfirmuar zgjidhjen tuaj për anëtarët tonë.

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

A jeni i sigurt se kjo është shkaktuar nga një konflikt, dhe vetëm nuk do të ndodhë në rrethana të veçanta? Për fat të keq, unë nuk mund të vërtetë të bëjë çdo analiza të mëtejshme në fund e mia. Vetëm 8 postime në database e mi kanë të gjithë përdoruesve me komente NTA përfundoi rreth tyre. Gjithashtu, kini parasysh se sistemi përkthimi është përdorur gjerësisht në faqen-time database cache mund të rritet deri 10Gb +. Kjo duhet për këtë arsye do të thotë një dy gjëra: ose bug ekzistuar në të kaluarën dhe është fiksuar tani, ose që bug ndodh shumë rrallë.

A keni kontrolluar tryezën tuaj të postoni në bazën e të dhënave në këtë faqe?

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •