I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 3 123 I funditLast
Results 1 te 10 e 22

Thread: Problem me disa fjalë me accens

Anëtar
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    52

Default Problem me disa fjalë me accens

Përshëndetje,
    Një tjetër problem i gjetur, shumë extrange është se disa fjalë me thekse janë cuted në vokale me theks (duke thënë theks i thotë këtij à).
    Por disa janë të përkthyera mirë. Shembull armik këtë fjali është origjinale në spanjisht dhe ne u këtë në katalanisht:

PHP Code:
    Només es traducirn els fòrums pròpiament per arael meu següent repte serà la galeray.

En Teoriaaixò pot fer que d'aqu poc multipliquem les visites x2 al fòrum.

Should be:
    Només es traduiran els fòrums pròpiament per ara, el meu següent repte serà la galeria.

En Teoria, això pot fer que d'
    aquí poc multipliquem les visites x2 al fòrum 
    Fundit edituar nga pepito69; 04-07-1018:16.

Anëtar
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    52

Kam gjetur se kjo ndodh me çdo gjuhë, kur përkthehet në anglisht edhe "përkthyesi" ha një vokal. Pse?

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

mund të ju paste këtu këtë mesazh:
    Code:
    Només es traduiran els fòrums pròpiament per ara, el meu següent repte serà la galeria.

En Teoria, això pot fer que d'aquí poc multipliquem les visites x2 al fòrum
    në version origjinal? (Në gjuhën e parë)

Anëtar
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    52

Text automatically translated from: Spanish to: Albanian
    Translated text
    Po, sigurisht:

PHP Code:
    Solo se traducirán los foros propiamente por ahorami siguiente reto va a ser la galería.
    En teoríaesto puede hacer que de aquí poco multipliquemos las visitas x2 al foro 
    Original text

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

I kontrolluar atë në google dhe është përkthyer mirë.
    I kontrolluar atë në forum time provë dhe është përkthyer shumë mirë.

Jeni i sigurt se ju keni bërë të gjithë të setup dhe të integrimit hapat e vBET të përshkruara në readme.html? Mund ta kontrolloni?

Nëse integrimi është në rregull, do të përpiqen për të gjetur një konflikt me mods tjera. Për ta bërë këtë, ju duhet të disable mods tjera pa vBET.
    Pas kësaj vetëm përpjekje për të gjetur këtë çështje.

Nëse jo konflikt, dërgoni vetëm për mua qasje në forumin tuaj dhe admincp FTP duke PM. Unë do të përpiqemi të gjejmë një bug në kodin tonë dhe fix it.
    Fundit edituar nga kamilkurczak; 05-07-1013:46.

Michał Podbielski (vBET Stafi)
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Text automatically translated from: Spanish to: Albanian
    Translated text
    Vetëm duhet të përkthejnë forume tani për tani, sfidën time të ardhshme do të jetë në galeri.
    Në teori, kjo mund të bëjë vizita këtu shpejti x2 shumohen në forum
    Original text

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ajo është duke punuar corectly - si ju mund të shihni në postin tim të mëparshëm, pasi do të përkthimit katalanisht. Mendoj se Google është përkthyer në mënyrë të gabuar kohët e fundit, ajo është korrigjuar tashmë nga Google, por ju keni ende kopje e ruajtur dhe kjo është arsyeja pse ende juaj forum tregon atë që ju përshkruar.

Ju mund të kontrolloni me lehtësi atë - të shkruani vetëm në shkrimin tuaj forum të ri me tekst të ngjashme, por me disa ndryshime (kështu që nuk do të merren nga cache). Vë bast se do të përkthehet OK

Ju lutem vini re se cilësia përkthimi është çështje Google. Unë e di se mesa duket kemi diçka të lirshme, por ju mund të shikoni këtu dhe në forumin tonë me messae ri se ajo është në rregull.

Cache do të përfundojë në pak ditë dhe përkthimi do të merren përsëri nga Google - këtë herë me cilësi më të mirë. Është mirë që të ketë pastër automatike cache

Ju lutem konfirmoni se ajo është si unë përshkruar me të reja, ndryshuar Mesazhi, kështu do të jem në gjendje për të mbyllur këtë çështje.

Anëtar
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    52

Text automatically translated from: English to: Albanian
    Translated text
    Më vjen keq kjo nuk është një problem Google

Kjo nuk është një problem cache ... i bëri testin me fjalë të reja:

PHP Code:
    andarán
    comerán
    vería
    sería
    camión
    pelotón 
    Dhe kur i përkthejnë ato në katalanisht i marrë këtë:

PHP Code:
    andarn
    comern
    vera
    serà
    camin
    pelotn 

Por me webpage google translate i merrni ato në mënyrë të drejtë:

PHP Code:
    caminaran
    menjaran
    veuria
    seria
    camió
    gran grup 

Kam vBulletin dhe vbet si tekst README thotë.

Por edhe në anglisht:
    Nëse i shkruani në spanjisht këtë fjali (por tani i kërkuar për të bërë një eksperiment):

PHP Code:
    seguramente estás muy contento (tricky)

seguramente estás muy contento 
    Në anglisht:
    PHP Code:
    you're probably very happy

certainly very happy EST 
    Fjalinë e parë përkthyer është e drejtë, nuk e dytë.
    Unë mund të shoh më shumë probleme tani, fjalët me Ñ kanë probleme gjithashtu.
    PHP Code:
    añadir 
    është përkthyer në anglisht, si: "aadir" dhe duhet të jetë "add"
    Siç mund ta shikoni, përkthim shkatërron fjala origjinale dhe nuk mund të kuptojnë kuptimin, dhe të gjitha ka të bëjë me karaktere të veçanta. Forum ime nuk është vendosur si UTF-8, nëse jeni të interesuar.

Çfarë mund të jetë problemi ju lutem?
    Original text
    Fundit edituar nga pepito69; 06-07-1006:38.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Unë hecked përsëri tekstin e dhënë në forum në encoding tjera dhe ajo ende duket e mirë (edhe kam kontrolluar të gjitha fjalët që ju dha tani dhe kjo është edhe OK). vBET plotësisht supprtos Forume jo në utf-8 - shumica e klientëve tanë janë forume të tjera ... encodings

Ju lutemi sigurohuni që Gjuhësh dhe është e njohur apropriatelly. A mesazhi është brenda lang bbcode - nëse po, atëherë ju lutemi të kontrolloni se nuk është approprite kodi gjuhë. Nëse jo - nuk mesazhi është me të vërtetë në tuaj forum gjuha e albumit. Në stendat e rasteve - ju lutem vendosni attenstion të vBET konfigurimit për gjuhën e zbulimit. Ne sugjerojmë të përdorni Google zbulimin e strategjisë.

Nëse gjuha mesazhi është njohur appropraiatelly, atëherë ne CHAVE për të kontrolluar atë në serverin tuaj, pasi ne nuk jemi në gjendje për të riprodhuar këtë çështje - ajo madje mund të ketë disa, Apache php bug (kishim një herë diçka të tillë në një të konsumatorëve dhe kjo ishte e tij bug PHP). Në këtë rast ju lutemi PM qasje të dhënat Kamil për Admin CP dhe FTP. Ai do të hetojë këtë çështje. Gjithashtu ju mund të përpiquni të parë për të rinovuar versionin tuaj PHP.

Gjithashtu ju lutem sigurohuni që e albumit juaj forum gjuha është vendosur appropriatelly.
    Fundit edituar nga vBET; 07-07-1013:11.

Anëtar
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    52

Thanks,
    Mund të jetë një problem php, apo diçka jashtë vbet. Unë do të studiojnë këtë:
    ajo edhe mund të jenë disa, Apache php bug (kishim një herë diçka të tillë në një të konsumatorëve dhe kjo ishte e tij php bug)

Por në këtë rast, kjo duhet të jetë shumë e shumë të extrange.

Nëse jo sukses unë do PM Kamil

Faqe 1 e 3 123 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •