I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 2 e 3 FirstI parë 123 I funditLast
Results 11 te 20 e 22

Thread: Problem me disa fjalë me accens

Anëtar
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    52

Hi,
    Ju tha:
    vBET mbështet të gjitha encodings, por ajo është e mirë në qoftë se forumi juaj përdor UTF-8 encoding, ndryshe çdo vBET përkthimi duhet të ri-shifroj faqe të tërë dhe të bëjë truke të tjera shtesë (edhe karaktere të veçanta bëhet shumë më tepër në DB shkaktojnë ato janë ndryshuar për të & # KODI, simbol). Nëse jeni duke punuar forum, nuk ka asnjë mënyrë e lehtë për të kaluar encoding (akoma ekziston), por nëse ju jeni të krijuar një të re, atëherë ju lutem konsideroni të drejtuar atë në UTF-8 encoding e cila është projektuar për të mbështetur gjuhë.

Unë mendoj se konvertimin forum mia për UTF-8 do të zgjidhë problemin. A e dini çdo mënyrë për të bërë këtë? Kam lexuar që dikush që e bëri atë të zgjidhur problemin.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Kam gjetur këtë artikull: VBulletin konvertimin në UTF-8

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Përshëndetje pepito69, çka në lidhje me këtë temat?

Anëtar
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    52

Unë mendoj se për nga gjërat e fundit të provoni është konvertimin forum për UTF-8 të shkaktojë shumë fjalë nuk mund të përkthehet gabime për shkak të accens dhe simbole të veçanta si: ñ
    Michal një herë tha se:
    Ndryshimi kodimin e Forumit vB gjithë - si të? - VBulletin.org Forum

Unë nuk mund ta bëjë këtë provë tani shkaku i kanë të backup dhe provë atë në kushte të veçanta dhe nuk kanë kohë të mjaftueshme ndoshta në gusht.

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

ok, Unë e kuptoj. Ju përgjigje nëse ju bëni atë

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

sigurohuni që ju backup forumin tuaj, sepse nëse e madhe e saj ju mund të hasni gabime porosi BBCode se "Shumicën e kohës" mund të jetë fikse me tools.php

EDIT
    Ju mund të keni probleme me lajmërimet tuaj e-mail dhe gjëra të tjera të vogla që duhet të jetë fikse.
    Fundit edituar nga mario06; 19-07-1011:36.

Michał Podbielski (vBET Stafi)
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga pepito69 View Post
    Unë mendoj se konvertimin forum mia për UTF-8 do të zgjidhë problemin. A e dini çdo mënyrë për të bërë këtë? Kam lexuar që dikush që e bëri atë të zgjidhur problemin.

Anëtar
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    52

Thanks Michal, unë jam i kënaqur të shoh ty përsëri këtu.

Para konvertimin çdo gjë unë do të provoni gjëra të ndryshme, por e di unë kanë një problem të ri me template, në faqet forume kryesor është hedhur e keqe dhe nuk e kam ndonjë gjë të re.
    Thanks a lot Mario06 për këshillat tuaja.

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

vBET mbështet plotësisht të gjitha charsets por me charset UTF8 ka pyetje pak

Michał Podbielski (vBET Stafi)
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Edhe jo më pak pyetje. Pyetje numër është i njëjtë, por magjistare CPU utf-8 përdorimit është më e ulët, sepse ne nuk kemi nevojë të reencode rezultate, kështu që edhe rezultatet janë më të shpejtë.

Faqe 2 e 3 FirstI parë 123 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •