I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 7 e 7

Thread: zvarritës backslash në logo forum.

Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    4

Default zvarritës backslash në logo forum.

Sapo kam marr një gjuhë të huaj, Lidhje Icon forum, përsëri në faqen kryesore humbet është e zvarritës backslash.

Pra, nëse unë klikoni Icon, (këndin e sipërm të majtë të çdo logo vBulletin page by default), linki është "http: / / forumname.com / el" se sa "http: / / forumname.com / el /" (duke përdorur grek si shembull), i cili përcjellëse tek faqja anglisht. Nëse përdorni anglisht, backslash është aty ku i takon.

Unë shpresoj se ishte e qartë me këtë.

Shënim: Unë kisha për të shtuar një hapësirë në fund të "http", në mënyrë që të jenë në gjendje të postoni shembull.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Unë e kuptoj Përshkrimi i tërë, por unë nuk mund të riprodhuar në këtë forum. A do të ndodh edhe këtu?

Nëse po ju lutem përshkruani se si (isha duke klikuar mbi logon vBulletin, por kthehet të përshtatshme). Nëse jo, ju lutem AM mua adresën e forumit tuaj, kështu që unë do të di saktësisht se çfarë ndodh

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

OK Unë shoh se tani - unë të marrë njoftim të ngjashëm në forum tjera. Do të korrigjohet në lirimin e ardhshëm.

Unë nuk mund të riprodhoni atë në 4 forumet e as në versionin e lirë, as një komerciale. Ju lutem me PM adresën në forum dhe përfshijnë. Përmbajtjen tuaj htaccess file.
    Fundit edituar nga vBET; 07-11-0900:34.

Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    4

Vetëm logo, që kam gjetur. Më lejoni të di nëse unë mund të të ndihmojë.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Po - Unë nuk mund të riprodhoni atë në 4 forume. A mund të më PM qasje të dhënat për FTP tuaj (nuk do të ketë nevojë për këtë Admin CP një).

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Faleminderit për qasje Korrigjohet. Ju keni atë tashmë Do të përfshihen në publikimin e ardhshëm.

Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    1

Default Im ri!

Hey gjitha vetëm intorduceing veten time! Shpresojmë që të bëhet anëtare e bukur e komunitetit shpejt!

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •