I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 8 e 8

Thread: gabim functions_vbseo_createurl.php

Junior Member
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    12

Default gabim functions_vbseo_createurl.php

Unë vetëm blerë vBET dhe tarifë branding.

Unë jam marrë këtë në shkrimet e mia httpd kur përpiqen për të drejtuar sitemap gjenerator dhe vBET nuk përkthehet në të gjitha ose CMS, bën mirë në forume.

Code:

[Fri Jun 18 04:13:09 2010] [error] [client xx.183.xxx.30] PHP Fatal error:  Call to undefined function  vbet_vbseo_filter_replace_text() in /home/me_mine/public_html/vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php on line 47, referer: h**p://www\/linuxtuts.net/\vbseo_sitemap/index.php?rlist=true

Unë kam "VB zgjedh Pro", dhe Muslimanët e fundit dhe më të mëdha të instaluara duke përsosur. (Ose të paktën ata ishin **********. lol)

Unë kam kontrolluar dhe rechecked të gjitha redaktimet.

Ju lutemi të këshillojë.

Thanks,

PS: WTF! Nuk mund edhe pas url në kodin tags (15 pas B4 **********)

Michał Podbielski (vBET Stafi)
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Red face

Hello.

A keni vendosur "Lloji LinkPër VBSEO_URI? Ju lutem vini re se kartën tuaj të gabimi do të thotë se vBET file vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php nuk ishte përfshirë dhe vBET përfshin atë në qoftë se ajo është konfiguruar për vBSEO lidhje.

Rreth përkthimi CMS - Ju lutem, përshkruani më shumë. A keni faqe bosh ose strings bosh apo vetëm përmbajtje origjinale? Ju lutem jepni URL (nëse nuk PM mund ta bëjë këtë këtu) për faqe ku ne mund të shohim atë.

Rreth PS: Ju lutem vini re se për shkak të SPAM kishim për të kufizuar mundësinë për të shtuar URL në forumin tonë. Ajo do të jetë çbllokohen pas disa postime. Dhe në qoftë se ju shihni *** kjo do të thotë se në URL është përdorur disa nga fjalët censuruar - vetëm të na japë neve me hapësira, ne do të dimë se çfarë të bëjë me atë

Junior Member
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    12

Ndjehem idiotike sooooo Mate (Si I miss se) ...

Kjo është e gjitha kjo ishte e ndaluar sitemap.

Përmbledhje:
    ============================
    Forum Display: 1522
    Thread Show: 10088
    Trego Post: 204
    Profilet Member: 3
    Rezultati i Sondazhit: 0
    Blog entries: 0
    Tags Blog: 0
    URL Album: 0
    Social Groups URLs: 1
    URL Tag: 1
    Arkiva: 1521

Total URLs Indexed: 13344
    Total Time Processing: 47,004.40 seconds
    ishte 3,400 diçka ....

Por CMS ende nuk është përkthyer.
    Page herë jashtë everytime.

Unë do të dërgoj një Mate PM.

Thanks,

Junior Member
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    12

OK, kam marrë më shumë informacion duke përdorur "browser Safari web".

Code:
    Safari can’t open the page.

Too many redirects occurred trying to open “h**p:// www. linuxtuts. net/da/content/ubuntu-udskrivning-40/?vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-printing-40/”. This might occur if you open a page that is redirected to open another page which then is redirected to open the original page.
    Thanks Mate,

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

OK e shoh tani. Gjithashtu siç e shoh unë ndodh vetëm për artikuj CMS - Faqja kryesore CMS është duke punuar mirë.

Çështja është në nivelin e vbenterprisetranslator_seo.php file. Ne kemi atje kodi i cili duhet të mbrojtur kundër këtyre vBSEO redirections. Nuk kam asnjë ide se pse ajo nuk është duke punuar në serverin tuaj. Unë kam nevojë edhe për FTP access tek forumi juaj për të kontrolluar atë - ju lutem PD. Ne do të shtoni tonë shkrimet në skedar dhe shikoni se pse këto parametra nuk janë hequr nga query string.
    Fundit edituar nga vBET; 19-06-10 në 00:24.

Junior Member
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    12

Sent Mate. Dhe në sajë.

Thanks,

Junior Member
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    12

VBulletin fundit Fixed këtë çështje disa si. (Rasti i mbyllur)

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

E madhe për të dëgjuar

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja