I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 3 e 3

Thread: Ndryshimi i tekstit Copyright?!?

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Default Ndryshimi i tekstit Copyright?!?

A mund të ndryshojë tekstin Copyright në diçka më profesionale, sepse unë nuk e shohin të tashmen duket e saj, autorit vBulletin duket e bukur.

Integrimi me Google përkthime nga vB Translator Enterprise 3.3.4

Siç mund ta shikoni këtu vetëm Muslimanët fjala është e lidhur dhe jo të gjithë linjën i dhënë asaj më shumë një vështrim profesional:

SEO by vBulletin 3.5.0

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Me sa kuptoj unë ju e konsideroni të shkurtër si më profesionale. Kjo mund të jetë e vërtetë në qoftë se duke e bërë tekst të shkurtër do të jetë qëllimi. Ju lutem vini re që teksti të shkurtër të mundshme nuk është qëllimi ynë në rastin e lidhjes kreditit dhe ajo është e profesionale në qëllimet të cilat ajo arrin

Gjithsesi, ne do të konsiderojnë propozimin tuaj dhe kontrolloni se si ne mund të bëjë atë më të shkurtër pa humbur profesionalizmin e saj.

Senior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    142

Kjo është gjatësia e përgjithshme nuk bother mua, por diçka e tillë duket më shumë profesionale oherwise duket si ajo e software freeware ngarkuar me lidhje ad.

Automatic përkthime nga Google vBET 3.3.4
    Vetëm vBET të tretë, duket e bukur apo jo?

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •