Dhe lajme edhe më të mirë është se për muajin e parë të shitjes (deri në fund fund të nëntorit 2009), ne kemi ose ju promovimin e madhe - 50% zbritje. Çmimi normal është $90, por në promovimin - vetëm deri në fund të nëntorit të vitit 2009 ju mund të merrni vBET 3.x vetëm për $45!
Çfarë ka brenda? Lista e plotë e vBET 3.x karakteristikat që ju do të gjeni këtu: http://www.vbenterprisetranslator.co...-features.html
Dhe këtu vetëm dallimet kryesore në mes të vBET 2.x për të le ju e dini se pse vBET 3.x është me vlerë për të shpenzuar paratë tuaja:
- Mbështet komunitetet shumë gjuhë
- Mbështetje për mosplotësim gjuhën e përdoruesit (në regjistrimin dhe configurable ne User CP)
- Përkthehet automatikisht titujt dhe përmbajtja e Postimet shkruara në gjuhë të tjera
- Lejon për të shkruar pas në disa gjuhë të ndryshme - në fund përdorues do të shohin çdo gjë në gjuhën e tij default (jo postimet vetëm Mesazhet Private gjithashtu, Mesazhet e Vizitorit, Messages Group, Pictures Album Komente dhe Grupi Pictures Comments)
- Lejon për të parë përmbajtjen origjinale, per postimet e shkruar në gjuhë tjetër
- Kanë më të shpejtë, duke marrë më pak hapësirë, cache optimizuar
- Përkthen RSS
- Translate URL tuaj për temat ****** (Ky tipar është në dispozicion vetëm me vBulletin)
- Tracks përkthime në forma të
Çfarë do të thotë për ju dhe forumin tuaj:
- Më shumë trafik, më shumë përdorues të regjistruar dhe të ardhurat forum më shumë nga reklamon
- Më të mirë SEO në sajë të përkthyer URL
- Përkthime më të shpejtë në sajë të cache optimizuar

Përgjigju me kuotë