I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 3 e 3

Thread: Langtitle nuk parsed

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Default Langtitle nuk parsed

Unë kam një modifikim porosi që tregon postimet e fundit përdorues në krah përdoruesit bazuar në këto dy pyetje:

$ = $ Db getposts-> query_read ("SELECT b.threadid dallueshme nga". TABLE_PREFIX. "Pas një,". TABLE_PREFIX ". Thread b KU a.userid =". $ VBulletin-> userinfo ['userid']. " DHE b.visible = 1 DHE a.threadid = RENDIT b.threadid NGA a.postid LIMIT desc 5 ");

Pastaj në bazë të id që off query e fije,
    $ = $ Db getthreadid-> query_read (.. "SELECT * NGA" TABLE_PREFIX "thread KU threadid = $ TID");

Kur kemi shkruar titullin e kësaj thread nga baza e të dhënave, tag langtitle nuk është parsed. A ka një funksion që unë mund të kërkojë + kërkoj në plugin për titullin në mënyrë që të kuptoj atë?

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Cili version vBET jeni duke përdorur? Lirimin e fundit kanë globale parsing funksionalitetin langtitle.

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Versionin e fundit, 3.3.3, cila është arsyeja pse unë isha në mëdyshje.

I figured it out, megjithatë. Added këtë plugin e mia:

PHP Code:
    if (strpos($rpthread['title'], '[/langtitle]')) {
    require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
    $rpthread['title'] = vbet_parseTitle($rpthread['title']);

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja