I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 4 e 4

Thread: Mund të kam lënë titullin origjinale për të gjitha gjuhët?

Junior Member
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    2

Default Mund të kam lënë titullin origjinale për të gjitha gjuhët?

Unë kam një problem kur unë shkruaj këngë dhe se përkthyesi përkthyer emrin e këngë në të gjitha gjuhët ... Kjo duket shumë pa kuptim sepse të gjithë njerëzit e kërkimit titulli origjinal i këngës
    Pra, a ka ndonjë aftësi për titullin e majtë origjinale për të gjitha gjuhët (përmbajtja mund të përkthyer)? A mund të shkruaj ndonjë karakter në fillim dhe në fund të titullit që do të "thonë JO" për përkthimin titullin?

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Në këtë moment nuk është i mbështetur. Ju mund të përdorni notranslate BBCode por vetëm në mesazh.

Unë propozoj këtë thread në funksion të kërkesës. Ne do të mendojnë për këtë çështje. Në përgjithësi vB arkitektura nuk është i përgatitur për bbcodes në tituj. Ne kishim për të bërë shumë përpjekje për të mbështetur langtitle BBCode në tituj dhe kemi pasur shumë çështje me atë. Ne do të mendojnë për mbështetjen e notranslate në tituj ose disa zgjidhje të tjera për këtë.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ndoshta ne do të jemi në gjendje të bëjë këtë duke përdorur tashmë ekzistuese langtitle BBCode - vetëm me disa kodin gjuhën të veçantë - si JO, Apo diçka ... Ne do të mendojnë. zgjidhje të tillë duhet të jetë e lehtë për të siguruar, sepse ne tashmë kanë funksionalitet për të kuptoj langtitle BBCode - kjo do të kërkojë vetëm të shtoni një në qoftë se deklarata në funksion të cilën vlerëson këtë BBCode dhe të rezultojë në zonën e kthimit opaqued nuk janë të përkthyera. Ne do të kontrollojë atë - ka ende mund të ketë disa çështje të tjera si disa vende ku shenja <> janë ndryshuar për të sigurta HTML, disa marrëdhënie në mes të gjuhës titullin dhe gjuha pas (ndoshta në errët automatike, ose në përkthim RSS).

Ne kemi për të kontrolluar atë, por përfundimisht kjo është drejtim i mirë. Statusi ndryshuar pranuar

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Default title without translation

Përshëndetje,

Si në të majtë titulli origjinal i rrugës për të gjitha gjuhët?
    ju mund të përdorni një 'nt' code (jo e përkthyer) në tag [langtitle].
    ky tag do të parsed.

Shembull:
    [ langtitle=nt]Title without translation[ /langtitle]
    dhe në titullin e mia post.
    Fundit edituar nga kamilkurczak; 15-12-1010:30.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •