I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 2 e 2 FirstI parë 12
Results 11 te 13 e 13

Thread: Servers pushtet

Michał Podbielski (vBET Stafi)
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

OK - përditësimin e plotë. Gjithashtu ju dërgoj në email disa lë të kuptohet për mënyrën se si për të diagnostikuar se çfarë ndodh në qoftë se çështja ende ekziston.

Një hint më shumë: mendoni për paaftësi disa gjuhë në qoftë se forumi juaj aktual nuk mund të trajtojë të gjithë ata.

Gjithashtu shumë e rëndësishme! Ju lutemi të lë të kuptohet se ugar në linkun e mëposhtëm. Unë shoh tani se ju nuk e keni bllokuar faqet e parëndësishme në robots.txt, kështu që ju përfundimisht mund të përmirësojë performancën tuaj. Details këtu: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Anëtar
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    51

Text automatically translated from: Italian to: Albanian
    Translated text
    Përshëndetje,
    Unë nuk kam bërë asgjë dihet ende, megjithatë, tashmë kanë dy probleme:
    1. Unë tashmë është raportimi qindra gabime të këtij lloji mysql_connect () [function.mysql-lidhë <a href='function.mysql-connect'> </ a>]: Too many lidhje / home / shkolla / domains / scuo.la / public_html / përfshinë / class_core.php on line 311
    2. URL në faqet e përkthyer të punojnë edhe me firefox, por jo me explorer. Për shembull këtë faqe
      krahët .. e-książki?
      shkruan aq mirë në Firefox, por jo scan.

Ju nuk mund të rregullojmë ty, eh?
    Presë tim dhe webmasteri time aq shumë sa që ata e bëjnë analizat, por nuk arrijnë të zgjidhur këto probleme.
    Unë paguaj për shërbimin, mos u bëni merak.
    faleminderit
    Original text

Michał Podbielski (vBET Stafi)
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Përshëndetje,

Rreth çështjeve tuaj:
    1. Kjo është çështje MySQL konfigurimit. Keni të lejuar për më shumë se sa lidhjet temat Apache MySQL, kështu që kur serveri juaj ka shumë të klientëve dhe të të gjitha temat e Apache janë të zënë nuk ka lidhje të mjaftueshme MySQL. Ju lutem ndryshoni fongiuration MySQL. Këtu është manual: MySQL:: MySQL 5.1 Manual Reference:: B.5.2.7 lidhjet Shumë
    2. I kontrolluar këtë URL në stendat e IE dhe Operas dhe në stendat it works fine. Ju lutem vini re se sipas IE këtë link mund të shikoni të çuditshme, por është lidhja e përshtatshme - IE është vetëm shfletuesin vetëm në këtë fjalë e cila nuk e mbështet shfaqjen e letrave në simbol%. Ajo është ende njëjtën lidhje - vetëm shikoni output HTML nën Opera dhe ju do të shihni të njëjtën simbol%. Opera (dhe të gjithë shfletuesit e tjerë me përjashtim të IE) vetëm tregojnë të bukur. Gjithashtu ju lutem vini re se kjo botë është standardi, kështu që Google (dhe robots të tjera) e di se si të interpretojnë atë dhe tregues të përshtatshme. Nuk ka asnjë çështje këtu (Ose nuk e kam kuptuar atë që është rreth )

Faqe 2 e 2 FirstI parë 12

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •