I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 2 e 3 FirstI parë 123 I funditLast
Results 11 te 20 e 24

Thread: faqja e bardhë kur përkthimin rss feeds

Michał Podbielski (vBET Stafi)
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Vendimi është i juaj dhe ne do ta nderojë atë edhe ajo që i bën gjërat më të komplikuara Ju lutem mos harroni se ju gjithmonë mund të bëjë vetëm kopje e forumit dhe na japin qasje në provë shembull, jo forum i vërtetë.

Ju lutemi të udhëzimeve ugar të cilat ne tashmë ju ka dhënë. Ju nuk keni për të vendosur jehonë pas çdo linjë - të gjetur se si kërkimi binar është duke punuar. Vendos disa në fillim, disa në fund, disa në mes. Kontrolloni të cilat janë treguar të cilat nuk, disa vënë në mes të fundit dhe një të cilat nuk tregohet, dhe kështu me radhë. Në këtë mënyrë ju do të përcaktojë se ku prishet Kodi. Një tjetër lë të kuptohet se - përdorimi URL për RSS2 dhe vendosur jehonës në funksione për RSS2 (shumë i kodit nuk është përdorur në të gjitha). Si unë tashmë e shkroi atë - ne e dimë kodin tonë dhe e di se si dhe ku mund të shikojnë në mënyrë efikase. Për ju mund të jetë më e lehtë në qoftë se ju të gjeni vetëm dukurive të RSS2 në kodin. Ju lutemi të fillojnë nga fillimi (shikoni në lë të kuptohet se më parë) - ajo mund të jetë diçka përpara se të vlerësimit shkon në RSS2 kod të veçantë.

Gjithashtu para se të gjithë që ju lutem shikoni ju keni ndonjë plugins të tjera që punojnë në grep external_complete dhe çaktivizoni atë përkohësisht për të kontrolluar e bën një pjesë e saj shkakton konflikti.

Ju lutem na tregoni në lidhje me rezultatet tuaja.

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2010
    Postime
    210

Unë tani e kanë atë të punës, duket se i kishte një aftësi të kufizuara plugin gabimisht.

Por ushqen përkthyer nuk e provoj, shumë gabime.

Feed Results Validator: http://www.computer-juice.com/forums/zh-CN/external.php?type=RSS2

Dhe tuajin këtu janë të këqija;

Feed Results Validator: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/zh-CN/external.php?type=RSS2

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Siç e shoh unë ata janë të vlefshme dhe disa lë të kuptohet se janë për të përmirësuar.

Ju lutem vini re se RSS jonë është në rregull. 1 çështja ka të bëjë me përmbajtjen që për atë që është në postin e jo në anën tonë. 2 është se si krijon kanale vBulletin RSS - vetëm vini re se nuk ndodh në dhomën e përkthyer RSS channel, kur vBET nuk bën asgjë.

Në rastin tuaj nuk ka të vërtetë duket të jetë një çështje. Ajo duket si e gabuar është dërguar header. Unë do të kodit të drejtë tani për të kërkuar çështje - duhet të ju jap doze në një kohë

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2010
    Postime
    210

Feed tim ka çështje me kodimin, karaktere të veçanta dhe 500 error code server.

Feed tuaj ende i jep 500 error server, e cila është e keqe.

Këtë ushqim nuk do të vërtetoni.

Server HTTP Error 500 kthye: Gabim i brendshëm Server

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Thanks për të gjetur këtë bug Për zgjidhjen e - shiko doze më poshtë - që do të përfshihen në publikimin e ardhshëm.

Quick fix:
    1. Gjej plugin me emrin "Translate RSS" dhe të shkoni për të redaktuar atë.
    2. Gjej atje:
    PHP Code:
    vbet_external_complete(&$output); 
    3. Replace nga:
    PHP Code:
    vbet_external_complete(&$output, &$headers); 
    4. Ruaj ndryshimet
    5. Edit file / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
    6. Gjej atje:
    PHP Code:
    function vbet_external_complete(&$output) { 
    7. Replace nga:
    PHP Code:
    function vbet_external_complete(&$output, &$headers) { 
    8. Ngarko fie ndryshuar në server.

Ju lutem na tregoni e bëri atë të zgjidhur çështjet RSS tuaj. Kjo zgjidhje ishte testuar në forumet tona provë dhe zgjidh çështjen e encoding.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ju jeni në kërkim tani mbi përmbajtjen cached (cache RSS është trajtuar nga vBulletin).

I kontrolluar RSS tuaj për / ar / dhe kjo është e mirë. zh-CN do të jetë mirë pas cache skadojnë Ju lutem vetëm kontrolloni atë në diçka që nuk është kopje e ruajtur më parë (si përkthimi arabisht) dhe le të na njohin rezultatet.

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2010
    Postime
    210

Gjithashtu, një tjetër bug, në RSS tuaj shumë, nëse ju shikoni në vlefshmërinë lëviz, të gjitha lidhjet janë treguar në faqet në anglisht, jo faqet e reja të gjuhës, kështu që faqja RSS nuk është edhe lidhur me temat e drejtë!

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga Snake View Post
    Gjithashtu, një tjetër bug, në RSS tuaj shumë, nëse ju shikoni në vlefshmërinë lëviz, të gjitha lidhjet janë treguar në faqet në anglisht, jo faqet e reja të gjuhës, kështu që faqja RSS nuk është edhe lidhur me temat e drejtë!
    Siç e shoh në kanalin tuaj RSS për Arabic se çdo gjë është në rregull. Ndoshta I miss diçka. Ju lutemi dërgoni URL e saktë RSS kanal për forumin tuaj, ku ekziston çështja dhe të japë URL saktë që është e gabuar në këtë kanal.

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2010
    Postime
    210

Ok, por, ende 500 gabim, bot google nuk do të donte 500 header gabim!

Gjithashtu lidhjet janë në këtë format.

***. Computer-juice.com/forums/bg/showthread.php? T = 28848 & goto = newpost

Nuk duhet të jenë ata URL seo'd?

Faqe 2 e 3 FirstI parë 123 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •