I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 3 123 I funditLast
Results 1 te 10 e 24

Thread: faqja e bardhë kur përkthimin rss feeds

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2010
    Postime
    210

Default faqja e bardhë kur përkthimin rss feeds

i merrni një faqe bosh, kur i parë ndonjë nga rss feeds përkthyer, ndonjë ide pse?

thanks.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Cili lloj i RSS jeni testimit - ju lutem dërgoni URL e plotë. A do të ndodh në RSS origjinale të përkthyera apo vetëm në një?

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2010
    Postime
    210

Përkthyer Vetëm RSS, normale RSS është e mirë, ju keni URL time forum, ju mund ta provoni atë atje.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

OK - Unë shoh atë në forum tuaj. Për fat të keq ne nuk jemi në gjendje për të riprodhuar atë në forumet tona.

Ajo do të jetë mirë në qoftë se ne të hyj në forum tuaj dhe kontrolloni - kjo mund të jetë edhe shembull, test i / kopje - ajo vetëm duhet të sillen të njëjtën mënyrë. Pa riprodhuar këtë çështje ne nuk mund të punojnë në të. Ju lutem me PM qasje të dhënat për të CP tuaj Admin dhe FTP? Siç kam shkruar mund të jetë ndonjë rast test - Unë vetëm duhet sjellje jo përmbajtjen. Ose të paktën nuk keni ndonjë gabim në lidhje me shkrimet RSS? ...

Si ju mund të shikoni këtu dhe në këtë forum RSS janë duke punuar mirë. Në forumet tona provë gjithashtu. Në këtë moment ju jeni i vetmi që ka çështjen dhe forumi juaj është i vetmi vend ku ne mund të kontrolloni atë.

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2010
    Postime
    210

Unë jam i vetmi admin në forum time, ju lutem më jepni udhëzime për të problemeve.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Kam frikë se është shumë e komplikuar dhe kërkon ndërveprimin - ne kemi nevojë për të gjetur shkakun e çështjes. Unë do të jenë në gjendje të ju japin të shpejtë fix udhëzime nëse e dija se çfarë ndodh atje dhe të jenë në gjendje të riprodhojë atë në anën time. Pa e ditur ku bug është që thjesht nuk kanë dhënë për mënyrën se si, çka dhe nuk rregullohet (kjo mund të jetë shkaktuar nga konflikti nga disa mod e tjera, konfigurim gabim ...). Pa mundësia për të riprodhuar ne nuk e dimë ka ndryshime tonë fixes çështje. Dhe ju jeni i vetmi që e kanë këtë çështje. Kjo është arsyeja pse ajo do të ishte mirë nëse ne kemi qasje të - edhe për forumin tuaj test. Siç kam shkruar tashmë unë nuk kam nevojë përmbajtja juaj forum Unë vetëm duhet sjelljen e saj. Unë e kuptoj se ju nuk doni të ndajnë qasje në forum tuaj të vërtetë. A keni shembull test ku e njëjta gjë ndodh?

Në këtë moment për udhëzime të thjeshta, ju lutem Open File / Përfshin / vbenterprisetranslator_functions_external.php dhe për të përcaktuar ku kodi ndalon vlerësimin me vendosjen e 'TEST 1' echo; (Dhe ndryshimin e numrit për secilin echo) në mes të linjave të kodit. Nëse ju e dini se çfarë është kërkimi binar atëherë përdorni këtë algorithm. Vlerësimi fillon në funksion të vbet_translateExternal.

Nëse ju mendoni se ju jeni në gjendje për të përcaktuar ku çështja është atëherë ne mund ta bëjë këtë në këtë mënyrë, por do të duhet kohë shumë më shumë - veçanërisht në anën tuaj, çfarë nuk është e nevojshme për shkak se ju keni mbështetjen tonë. Sigurisht ne e kuptojmë se ju nuk doni mbështetjen tonë të plotë, kështu që le të përpiqet të bëjë atë rrugën tuaj.

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2010
    Postime
    210

Getting një çështje tjetër këtu Lëng Computer - Spy Site

Duket script nuk është duke u fotografi css si duhet dhe është në kërkim në vend të gabuar për imazhet ...

- Unë do të përpiqem ajo që keni thënë për çështje të tjera.

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2010
    Postime
    210

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Kam frikë se është shumë e komplikuar dhe kërkon ndërveprimin - ne kemi nevojë për të gjetur shkakun e çështjes. Unë do të jenë në gjendje të ju japin të shpejtë fix udhëzime nëse e dija se çfarë ndodh atje dhe të jenë në gjendje të riprodhojë atë në anën time. Pa e ditur ku bug është që thjesht nuk kanë dhënë për mënyrën se si, çka dhe nuk rregullohet (kjo mund të jetë shkaktuar nga konflikti nga disa mod e tjera, konfigurim gabim ...). Pa mundësia për të riprodhuar ne nuk e dimë ka ndryshime tonë fixes çështje. Dhe ju jeni i vetmi që e kanë këtë çështje. Kjo është arsyeja pse ajo do të ishte mirë nëse ne kemi qasje të - edhe për forumin tuaj test. Siç kam shkruar tashmë unë nuk kam nevojë përmbajtja juaj forum Unë vetëm duhet sjelljen e saj. Unë e kuptoj se ju nuk doni të ndajnë qasje në forum tuaj të vërtetë. A keni shembull test ku e njëjta gjë ndodh?

Në këtë moment për udhëzime të thjeshta, ju lutem Open File / Përfshin / vbenterprisetranslator_functions_external.php dhe për të përcaktuar ku kodi ndalon vlerësimin me vendosjen e 'TEST 1' echo; (Dhe ndryshimin e numrit për secilin echo) në mes të linjave të kodit. Nëse ju e dini se çfarë është kërkimi binar atëherë përdorni këtë algorithm. Vlerësimi fillon në funksion të vbet_translateExternal.

Nëse ju mendoni se ju jeni në gjendje për të përcaktuar ku çështja është atëherë ne mund ta bëjë këtë në këtë mënyrë, por do të duhet kohë shumë më shumë - veçanërisht në anën tuaj, çfarë nuk është e nevojshme për shkak se ju keni mbështetjen tonë. Sigurisht ne e kuptojmë se ju nuk doni mbështetjen tonë të plotë, kështu që le të përpiqet të bëjë atë rrugën tuaj.
    Tuaj thënë mua, nëse ju jeni të vlerësimit këtë problem ju do të shpenzojnë orë duke shtuar 'TEST 1' echo, nën çdo linjë e kodit në këtë dosje ... vërtetë?

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Jo - nuk kam shkruar diçka të tillë. Unë nuk kam asnjë ide se pse ju mendoj se edhe për këtë ...

Ata ku lë të kuptohet se për ju, sepse ato ku më e lehtë për të përshkruar. 1 - keni humbur gje e pikë për kërkimin binar. 2 - ne kemi mënyra për të bërë këtë pa asnjë prodhimit ndryshon dhe ne jemi në gjendje ta bëjnë këtë të shpejtë, të shkaktojë ne e dimë kodin tonë dhe kemi shumë përvojë në gjetjen e mete apo konflikte me plugins të tjera.

Anyway - pyetjen tuaj nuk ju jep ndonjë hap më afër zgjidhjes. Ne ju ofrojmë mbështetjen tonë të plotë. Ju mund të pranoni atë që keni paguar për të, ose ju mund të refuzojë atë. Ne do të nderoj vendimin dhe të përpiqen për të ju ndihmojë edhe në qoftë se refuzojnë mbështetjen tonë. Ende ju lutemi të përqëndrohet në çështje - që ju doni të përpiqet të bëjë këtë vetë, atëherë ju lutem lë të kuptohet se ugar tonë. Ju dëshironi të na në kohë të sigurt tuaj, ju lutemi na futur me emrin tuaj Ju lutemi vini re se të gjitha synimet tona janë për t'ju ndihmuar.

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2010
    Postime
    210

Drejtë, dhe pikë unë jam duke e bërë është që unë mund të ndiqni udhëzimet, kështu, ju lutem më jepni udhëzime.

Unë nuk dua të jep juve akses si ju nuk kanë reputacion online, vetëm njerëzit i japin qasje në forumet e mia janë më, vBulletin dhe Muslimanët për shkak se unë mund të besimit të tyre.

Ju jeni e re për mua, kështu, unë do të preferoj që të ketë udhëzime jo, mbështetje të plotë.

Thanks.

Faqe 1 e 3 123 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •