I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 2 e 2 FirstI parë 12
Results 11 te 13 e 13

Thread: se si të bëjë të gjitha postimi i përkthyer dhe thread në sitemap

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga hotslot View Post
    Faleminderit për përgjigjen. Unë thjesht dua që të gjithë pas përkthyer dhe temat në sitemap dhe nëse është e mundur kjo duhet të bëhet gjatë instalimit, ose një klik të një opsion butonin në pjesën admin kështu që nuk ka nevojë për të redaktuar asgjë. A Ju sugjeroni një objektiv gjeografik në mjetet webmasteri për çdo gjuhë? Gjithashtu do Ju rekomandoj duke shtuar një RSS / Harta e faqes për çdo gjuhë në mjetet webmasteri?

Kjo është arsyeja pse unë kam qenë dashur ndihma për të gjithë pas përkthyer për t'u shtuar në sitemap kështu që kjo nuk mund të jetë një çështje.

lidhje të ngrohtë
    Por ju keni Sitemap integruar - që është bërë gjatë instalimit - Cili është problemi? Diçka nuk është duke punuar? ... A edhe ju kontrolloni nuk funksionon dhe pa e bën numrin e URL përmirësuar në mënyrë drastike? Nëse ka një problem - ju lutem tregoni se çfarë është e gabuar.

Rreth synimeve të dhënësit të gjeografik - Unë nuk e di se ajo është një mundësi të tillë për të synuar një domain në disa vende në përputhje me maskë URL. Jeni i sigurt se Webmaster Tools mbështet diçka të tillë?

Dhe sitemap është krijuar një me lidhje me të gjitha faqet e përkthyer së bashku me lidhjet e origjinale. Kështu që ju vetëm të qëndrojë me mjete webmaster aktuale konfigurimit për sitemap dhe Google do të merrni atë.

Anëtar
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    59

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Por ju keni Sitemap integruar - që është bërë gjatë instalimit - Cili është problemi? Diçka nuk është duke punuar? ... A edhe ju kontrolloni nuk funksionon dhe pa e bën numrin e URL përmirësuar në mënyrë drastike? Nëse ka një problem - ju lutem tregoni se çfarë është e gabuar.

Rreth synimeve të dhënësit të gjeografik - Unë nuk e di se ajo është një mundësi të tillë për të synuar një domain në disa vende në përputhje me maskë URL. Jeni i sigurt se Webmaster Tools mbështet diçka të tillë?
    Po ata e bëjnë, kam bërë disa hulumtime të gjera dhe ata e bëjnë. Unë aktualisht kam disa ngritur në këtë mënyrë, por im testimi ujërat para se të ndryshuar të gjitha.
    Fundit edituar nga vBET; 25-04-1022:34. Arsyeja: BBCode japin kuotën e korrigjuar

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga hotslot View Post
    Po ata e bëjnë, kam bërë disa hulumtime të gjera dhe ata e bëjnë. Unë aktualisht kam disa ngritur në këtë mënyrë, por im testimi ujërat para se të ndryshuar të gjitha.
    OK. Really Unë preferoj që të mos japin këshilla në lidhje me diçka të cilën unë nuk e di. Dhe unë vetëm kuptova se ju jeni në gjendje në vende të ndryshme cet në një domain sipas maska URL.
    Nëse ju lutem mund të shkruani për përdoruesit e tjerë se si ta bëjnë këtë - unë mendoj se ato mund të jenë gracefull për artikullin mirë për këtë (edhe të shkurtër një).

Fundit edituar nga vBET; 25-04-1022:52. Arsyeja: gabim daktilografimi

Faqe 2 e 2 FirstI parë 12

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •