I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 15

Thread: gjuhë shumë nuk mbështesin ende

Shiko Hybrid

E Mëparshme Post Previous Post   Next Post Tjetër Post
    Senior Member
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    116

Default gjuhë shumë nuk mbështesin ende

vjen keq ...
    i postuar ne seksionin e gabuar përpara se të

Unë jam duke përdorur VB 4.0.2
    dhe VBET 420

por jo gjuhë shumë mbështetje në forum time.
    Fundit edituar nga badawidollah; 26-03-1017:17.

Senior Member
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    116

Të gjitha konfigurimin pranë characterset janë bërë nga Admin CP-> Settings-> Options-> - Show All Settings --. Disa hapa janë shënuar si (vetëm për utf-8 charactersets) ose si (Patjetėr për NUK utf-8 charactersets) - kjo do të thotë se ju do të bërë këtë hapa sipas juaji forum characterset (si për të kontrolluar characterset tim forum).

1. (Patjetër) Set "Meta Description" - edhe në qoftë se ju përdorni një mod të cilat ndryshime Meta Description për temat, ju lutem vendosur disa vlera këtu - ndryshe RSS mund të thyer.
    2. (Patjetër) Set "Zbatimi URL Canonical" për "strikte" - Faqja e njëjtë përndryshe do të jetë e pranueshme URLs menduar shumë se çfarë është e keqe për SEO.
    3. (Patjetër për NUK utf-8 charactersets) Set "numrin e karaktereve përpara se të mbyllë Text" për të '0 '- përndryshe vBuletinTM mund të shpërthejë disa shkronja duke marrë më shumë se 1 bajt (dmth. nga Japanese).
    4. (Patjetër për NUK utf-8 charactersets) të qarta "Blank Stripper Character" Vlera - ndryshe vBuletinTM mund të shpërthejë disa shenja Japanese (ato shenja janë pjesë e shenjave Japanese)

i shohin vetëm numrin 1 dhe 2 vetëm
    ku është numri 3 dhe 4 vendndodhjen?

Michał Podbielski (vBET Stafi)
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga badawidollah View Post
    Të gjitha konfigurimin pranë characterset janë bërë nga Admin CP-> Settings-> Options-> - Show All Settings --. Disa hapa janë shënuar si (vetëm për utf-8 charactersets) ose si (Patjetėr për NUK utf-8 charactersets) - kjo do të thotë se ju do të bërë këtë hapa sipas juaji forum characterset (si për të kontrolluar characterset tim forum).

1. (Patjetër) Set "Meta Description" - edhe në qoftë se ju përdorni një mod të cilat ndryshime Meta Description për temat, ju lutem vendosur disa vlera këtu - ndryshe RSS mund të thyer.
    2. (Patjetër) Set "Zbatimi URL Canonical" për "strikte" - Faqja e njëjtë përndryshe do të jetë e pranueshme URLs menduar shumë se çfarë është e keqe për SEO.
    3. (Patjetër për NUK utf-8 charactersets) Set "numrin e karaktereve përpara se të mbyllë Text" për të '0 '- përndryshe vBuletinTM mund të shpërthejë disa shkronja duke marrë më shumë se 1 bajt (dmth. nga Japanese).
    4. (Patjetër për NUK utf-8 charactersets) të qarta "Blank Stripper Character" Vlera - ndryshe vBuletinTM mund të shpërthejë disa shenja Japanese (ato shenja janë pjesë e shenjave Japanese)

i shohin vetëm numrin 1 dhe 2 vetëm
    ku është numri 3 dhe 4 vendndodhjen?
    Nëse ju ende do të ketë një problem ju lutem na tregoni

Senior Member
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    116

ku është stafi këtu?

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

Kjo tingëllon si diçka është konfiguruar saktë në forum tuaj ... A jeni duke përdorur Muslimanët?

Michał Podbielski (vBET Stafi)
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

vjen keq ...
    i postuar ne seksionin e gabuar përpara se të

Unë jam duke përdorur VB 4.0.2
    dhe VBET 420

por jo gjuhë shumë mbështetje në forum time.
    Çfarë saktësisht nuk punon? A keni punuar përkthime tani ose nuk mund të bëjë vBET duke punuar në të gjitha? Çfarë ndodh kur ju shkoni në faqen e përkthyer?

Senior Member
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    116

ajo mund të përkthehet në gjuhë shumë
    por kur i postoni në gjuhë të tjera, ajo nuk mund të shihet Translate

faleminderit

Senior Member
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    116

Set vlera characterset në Fjala <<<kjo nuk është gjetur
    Unë jam duke përdorur Muslimanët

dhe një më shumë nuk u gjet i
    ku për të vënë atë. httaccess?
    Unë jam duke përdorur Muslimanët dhe i di se ku të vënë httaccess. tuaj në vbseo.php

Unë nuk e shohin rregullat atje

Anëtar
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    97

Set vlera characterset në Fjala <<<kjo nuk është gjetur
    Unë jam duke përdorur Muslimanët

ai edhe mua, ende nuk mund të gjeni këtë pjesë në admincp -> options vBulletin deri tani

dikush mund të them se ku është kjo pjesë në fakt ose disa screenshot, vetëm kjo pjesë i cant gjeni, i përdorni VB 3.6 btw:

(Vetëm për UTF-8 charactersets) Set vlera characterset në Fjala - VBETTM është çështje të ndjeshme për characterset. Pra, nëse ju jeni duke përdorur utf-8, atëherë sigurohuni që ju keni vendosur 'UTF-8'

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

1. Shko tek Admin CP-> Languages & Phrases-> Gjuha Menaxher
    2. Zgjidhni Edit Settings për gjuhën tuaj forum dhe kontrolloni vlerën e Set Character HTML

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •