I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 11

Thread: Përmbajtja mënyrë retroaktive do të jenë të përkthyera?

Anëtar
    Antarësuar
    Jan 2010
    Postime
    61

Default Përmbajtja mënyrë retroaktive do të jenë të përkthyera?

Michał Podbielski (vBET Stafi)
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Jo - vBET nuk është automatikisht gjenerojnë 52 përkthime për cdo mesazh. Kjo është e ndaluar me TOS Google. vBET përkthehet në kërkesën dhe natyrisht është duke përdorur cache nëse rezultatet janë tashmë kopje e ruajtur.
    vBET do të përkthehet të gjithë përmbajtjen tuaj - të reja të vjetra ad, sepse përkthimi është në kërkesë. Ju mund të ndjeheni ka disa faqe është përkthyer tashmë, sepse përkthimi i parë merr më shumë kohë (sepse ne duhet të presim për rezultatet e Google) pasi se kjo është shumë më e shpejtë. Ju nuk keni nevojë për të detyruar freskuese përmbajtjen e çdo - faqe përkthyer kanë URL ndryshme.

Anëtar
    Antarësuar
    Jan 2010
    Postime
    61

OK, tani e kuptoj. Unë mendoj se isha hutuar nga përshkrimi që shfaqet në faqen vBET shtëpi, kur thotë se, "vBET menjëherë e bën forumin tuaj kanë përmbajtje 52 herë më shumë, në 52 gjuhë! Kjo do të thotë URLs 52 herë më shumë për temat të cilat tani do të vizitohet nga përdoruesit kerkuar përmbajtje në gjuhën e tyre amtare. "
    Ju lutemi të pranoni që unë jam shumë i kënaqur me rezultatet unë jam duke parë tashmë nga vBET. Megjithatë, përshkrim se si funksionon vBET do të thotë se në qoftë se dikush në, për shembull, Spanja, hyn një pyetje Google search në spanjisht për diçka që është kryer në anglisht në faqen time se nuk do të jetë në gjendje për të gjetur atë? Përsëri, unë mendoj se vBET është revolucionare dhe një shembull i madh i praktikave të programimit të mira. Unë vetëm duhet të jenë të sigurt se unë e kuptoj se si ajo funksionon plotësisht. Vetëm pika mua për një burim ekzistuese në qoftë se ju keni tashmë shpjeguar këtë. Faleminderit!

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Google dhe robots tjera janë zvarritje të drejtë tani faqet tuaja përkthyer dhe indekseve atë në gjuhët përkatëse. Pra, nëse dikush nga Spanja do të vënë në pyetje Google në spanjisht atëherë ai mund të gjeni përmbajtjen tuaj përkthyer

Nëse keni ndonjë pyetje të tjera - ju lutem vetëm pyesni

Anëtar
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    59

A nuk Googles përkthyesit e lirë të bëjë të njëjtën gjë?

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga hotslot View Post
    A nuk Googles përkthyesit e lirë të bëjë të njëjtën gjë?
    Nr Google Translator lirë nuk do të ju jap 52 herë më shumë URL të cilat janë të futura në dhe ju sjell të trafikut të tjera. Google nuk do të përkthehet së URL-në tuaj. Google nuk do të lejojë përdoruesit e juaj për të shkruar mesazhe në gjuhë të ndryshme. Google përkthehet vetëm. vBET mbështet shoqërinë gjuhësore dhe ju jep SEO të mirë.

Anëtar
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    59

Jam dakord, unë do të blejnë shumë shpejt.

Megjithatë kisha një mik të vetëm kohët e fundit të blerë këtë "4 ditë më parë", dhe ai ka ende për të parë ndonjë faqe të indeksuara për gjuhë të ndryshme edhe në Google motorët e kërkimit të ndryshme të vendit.
    Fundit edituar nga hotslot; 18-04-1002:37.

Anëtar
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    34

Quote Postimi origjinal është bërë nga hotslot View Post

Megjithatë kisha një mik të vetëm kohët e fundit të blerë këtë "4 ditë më parë", dhe ai ka ende për të parë ndonjë faqe të indeksuara për gjuhë të ndryshme edhe në Google motorët e kërkimit të ndryshme të vendit.
    Dude, që zakonisht merr javë, nëse jo me muaj. Njohuritë e saj të përbashkët të njerëzve që janë në search engine optimization.

Gjithashtu, unë personalisht nuk do ta rekomandojë shkarkoni këtë nëse nuk keni Muslimanët si. Muslimanët e bën engine URL e kërkimit miqësore .... dhe vBet bën forumin tuaj i lexueshëm në të gjitha gjuhët dhe gjithashtu treguesit e tyre në shumë motorë kërkimi më shumë nga të gjithë vendin.

Pasi search engine njeh përmbajtjen e faqeve janë të pranueshme për motorët e tyre të kërkimit (gjuha), ata do të marrin ato in

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga mikeinjersey View Post
    Gjithashtu, unë personalisht nuk do ta rekomandojë shkarkoni këtë nëse nuk keni Muslimanët si. Muslimanët e bën engine URL e kërkimit miqësore ....
    vBulletin 4.x ka miqësore buletinin funksionalitetin URLs - ju nuk keni nevojë Muslimanët për atë më. Sigurisht që ka dallime në mes të mundësive të konfigurimit në URLs amtare: vBulletin miqësore dhe URLs Muslimanët.

Anëtar
    Antarësuar
    Prill 2010
    Postime
    59

Quote Postimi origjinal është bërë nga mikeinjersey View Post
    Dude, që zakonisht merr javë, nëse jo me muaj. Njohuritë e saj të përbashkët të njerëzve që janë në search engine optimization.

Gjithashtu, unë personalisht nuk do ta rekomandojë shkarkoni këtë nëse nuk keni Muslimanët si. Muslimanët e bën engine URL e kërkimit miqësore .... dhe vBet bën forumin tuaj i lexueshëm në të gjitha gjuhët dhe gjithashtu treguesit e tyre në shumë motorë kërkimi më shumë nga të gjithë vendin.

Pasi search engine njeh përmbajtjen e faqeve janë të pranueshme për motorët e tyre të kërkimit (gjuha), ata do të marrin ato in
    Unë nuk mendoj se është e vërtetë. Këto faqet e internetit kanë të lartë pr Vlerësimi dhe kanë qenë në internet për 10 vjet.

Im goxha i sigurt se ka pëlqyer nga Google.

lidhje të ngrohtë

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •