Jo - vBET nuk është automatikisht gjenerojnë 52 përkthime për cdo mesazh. Kjo është e ndaluar me TOS Google. vBET përkthehet në kërkesën dhe natyrisht është duke përdorur cache nëse rezultatet janë tashmë kopje e ruajtur.
vBET do të përkthehet të gjithë përmbajtjen tuaj - të reja të vjetra ad, sepse përkthimi është në kërkesë. Ju mund të ndjeheni ka disa faqe është përkthyer tashmë, sepse përkthimi i parë merr më shumë kohë (sepse ne duhet të presim për rezultatet e Google) pasi se kjo është shumë më e shpejtë. Ju nuk keni nevojë për të detyruar freskuese përmbajtjen e çdo - faqe përkthyer kanë URL ndryshme.
OK, tani e kuptoj. Unë mendoj se isha hutuar nga përshkrimi që shfaqet në faqen vBET shtëpi, kur thotë se, "vBET menjëherë e bën forumin tuaj kanë përmbajtje 52 herë më shumë, në 52 gjuhë! Kjo do të thotë URLs 52 herë më shumë për temat të cilat tani do të vizitohet nga përdoruesit kerkuar përmbajtje në gjuhën e tyre amtare. "
Ju lutemi të pranoni që unë jam shumë i kënaqur me rezultatet unë jam duke parë tashmë nga vBET. Megjithatë, përshkrim se si funksionon vBET do të thotë se në qoftë se dikush në, për shembull, Spanja, hyn një pyetje Google search në spanjisht për diçka që është kryer në anglisht në faqen time se nuk do të jetë në gjendje për të gjetur atë? Përsëri, unë mendoj se vBET është revolucionare dhe një shembull i madh i praktikave të programimit të mira. Unë vetëm duhet të jenë të sigurt se unë e kuptoj se si ajo funksionon plotësisht. Vetëm pika mua për një burim ekzistuese në qoftë se ju keni tashmë shpjeguar këtë. Faleminderit!
![]()
Google dhe robots tjera janë zvarritje të drejtë tani faqet tuaja përkthyer dhe indekseve atë në gjuhët përkatëse. Pra, nëse dikush nga Spanja do të vënë në pyetje Google në spanjisht atëherë ai mund të gjeni përmbajtjen tuaj përkthyer
Nëse keni ndonjë pyetje të tjera - ju lutem vetëm pyesni![]()
A nuk Googles përkthyesit e lirë të bëjë të njëjtën gjë?
Nr Google Translator lirë nuk do të ju jap 52 herë më shumë URL të cilat janë të futura në dhe ju sjell të trafikut të tjera. Google nuk do të përkthehet së URL-në tuaj. Google nuk do të lejojë përdoruesit e juaj për të shkruar mesazhe në gjuhë të ndryshme. Google përkthehet vetëm. vBET mbështet shoqërinë gjuhësore dhe ju jep SEO të mirë.
Jam dakord, unë do të blejnë shumë shpejt.
Megjithatë kisha një mik të vetëm kohët e fundit të blerë këtë "4 ditë më parë", dhe ai ka ende për të parë ndonjë faqe të indeksuara për gjuhë të ndryshme edhe në Google motorët e kërkimit të ndryshme të vendit.
Fundit edituar nga hotslot; 18-04-10 në 02:37.
Dude, që zakonisht merr javë, nëse jo me muaj. Njohuritë e saj të përbashkët të njerëzve që janë në search engine optimization.
Gjithashtu, unë personalisht nuk do ta rekomandojë shkarkoni këtë nëse nuk keni Muslimanët si. Muslimanët e bën engine URL e kërkimit miqësore .... dhe vBet bën forumin tuaj i lexueshëm në të gjitha gjuhët dhe gjithashtu treguesit e tyre në shumë motorë kërkimi më shumë nga të gjithë vendin.
Pasi search engine njeh përmbajtjen e faqeve janë të pranueshme për motorët e tyre të kërkimit (gjuha), ata do të marrin ato in