Hi guys,
Unë kam nevojë për të uninstall vBET, unë uninstalled nëpërmjet admincp dhe vBET është zhdukur, por në qoftë se unë të përpiqet për të fshini fotografi vBET off serverin tim (Unë jam duke u përpjekur për të marrë serverin tim përsëri në fotografi standarde vetëm para reinstalling vetëm atë që kam nevojë) që vret forum time!!? këtu është gabim të shkoj në qoftë se unë të përpiqet për të hequr fotografi PAS uninstalling nëpërmjet admincp:
Warning: kërkojnë (/ home / thecodec / public_html / forumz / përfshinë / vbenterprisetranslator_functions_redirect.php) [function.require]: dështuar për të hapur stream: No fotografi apo directory në / home / thecodec / public_html / forumz / përfshinë / init.php tilla (304): eval () 'd code on line 135
Fatal error: kërkojnë () [function.require]: nuk arriti hapjen e kërkuar '/ home / thecodec / public_html / forumz / përfshinë / vbenterprisetranslator_functions_redirect.php' (include_path = ':/ usr / lib / php :/ usr / local / lib. / php ') in / home / thecodec / public_html / forumz / përfshinë / init.php (304): eval ()' d code on line 135
Unë kam hequr të gjitha rregullat vBET nga. Htaccess.
Ndonjë ide se si për të kuruar këtë?
Regards,
Simon

Përgjigju me kuotë