I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 14

Thread: Në pamundësi për të uninstall vBET pa thyer forum

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Default Në pamundësi për të uninstall vBET pa thyer forum

Hi guys,
    Unë kam nevojë për të uninstall vBET, unë uninstalled nëpërmjet admincp dhe vBET është zhdukur, por në qoftë se unë të përpiqet për të fshini fotografi vBET off serverin tim (Unë jam duke u përpjekur për të marrë serverin tim përsëri në fotografi standarde vetëm para reinstalling vetëm atë që kam nevojë) që vret forum time!!? këtu është gabim të shkoj në qoftë se unë të përpiqet për të hequr fotografi PAS uninstalling nëpërmjet admincp:

Warning: kërkojnë (/ home / thecodec / public_html / forumz / përfshinë / vbenterprisetranslator_functions_redirect.php) [function.require]: dështuar për të hapur stream: No fotografi apo directory në / home / thecodec / public_html / forumz / përfshinë / init.php tilla (304): eval () 'd code on line 135

Fatal error: kërkojnë () [function.require]: nuk arriti hapjen e kërkuar '/ home / thecodec / public_html / forumz / përfshinë / vbenterprisetranslator_functions_redirect.php' (include_path = ':/ usr / lib / php :/ usr / local / lib. / php ') in / home / thecodec / public_html / forumz / përfshinë / init.php (304): eval ()' d code on line 135

Unë kam hequr të gjitha rregullat vBET nga. Htaccess.

Ndonjë ide se si për të kuruar këtë?

Regards,
    Simon

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Kjo duket sikur nuk largimin e disa plugin vBET apo jo largimin e integrimit vBET me disa plugin. A keni vBSEO? Përpiqen për të çaktivizuar të gjitha grepa/plugins (more info).

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Unë nuk kam asnjë mundësi, por për të fikur të gjitha shtojcat, unë kam të drejtat e rezervuara, por unë e kam provuar duke u shpëtoj prej tij!, Kur unë të përpiqet uninstalling vBET unë të marrë të gjitha llojet e çështjeve, është e makinës me arra!

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Para uninstalling vBET duhet të hiqni integrimit të saj me vBSEO. Para uninstalling vBET të provoni edhe për të çaktivizoni të gjitha grepa në config.php (more info).

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Unë do të jap një të shkojnë, AlbaForum është uninstalled kështu që unë nuk e di atë që ju thotë integrim? Rregullat AlbaForum janë larguar nga. Htaccess. ku tjetër duhet të i jetë në kërkim të?

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Nëse ju keni hequr të drejtat e rezervuara atëherë edhe ju hiqet e integrimit AlbaForum me vBET.
    Ju lutem më dërgoni një PM për detajet qasje Admin CP dhe FTP. Unë do të kontrollojë se çfarë po ndodh atje

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

PM dërguar

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Para se të uninstalling vBET ju duhet të hiqni të gjitha të integrimit të saj. Kam gjetur integrimin tuaj në modulet / recentthreads.php në linjat 255-260. Nëse ju keni bërë ndonjë integrim të tjera me vBET pastaj fshini ato.

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Thankyou për këtë, kam harruar për të vbacmp, unë tani do të përpiqet dhe të pastruar dhe uninstall - Unë do të le ju e dini se si shkon!

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

VBET uninstalled pastaj filloi për të hequr vBET fotografi dhe mori këtë:
    Warning: kërkojnë ([rruga] / përfshin / vbenterprisetranslator_functions_redirect.php) [function.require]: dështuar për të hapur stream: No fotografi apo directory në [rrugën] tilla / përfshinë / init.php (304): eval () 'd code on line 135

Fatal error: kërkojnë () [function.require]: nuk arriti hapjen e kërkuar '/ home / thecodec / public_html / forumz / përfshinë / vbenterprisetranslator_functions_redirect.php' (include_path = ':/ usr / lib / php :/ usr / local / lib. / php ') in / home / thecodec / public_html / forumz / përfshinë / init.php (304): eval ()' d code on line 135

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •