I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 15

Thread: Urgjent, nuk mund të përkthehet në të gjitha

Junior Member
    Antarësuar
    Korrik 2013
    Postime
    10

Default Urgjent, nuk mund të përkthehet në të gjitha

Hello.

Bleva zgjidhje tuaj në fund dhe instaluar me sukses si version të mëparshëm të lirë. Unë kam përvojë instalimin dhe duke përdorur versionin e vjetër.

Pyesin im është se;

1. Çfarë është më e rëndësishme themelore configure? Unë mbetem pothuajse vlera e parazgjedhur në kohën e parë, që do të punojnë mirë pa ndonjë kontakt.

2. Unë kam gati API google kyç dhe mori atë siç duhet.

3. Pasi kam vendosur çelësin API parazgjedhur në Google, faqja jetojnë të marrë disa sekonda dhe minuta, por mjaft të tregojnë bosh pa të përkthehet në të gjitha.

Para së gjithash, unë dua të mjedisit dhe konfiguroni atë në saktësinë. Mund të më thoni se si për të ngritur një njoftim apo një rrugë të drejtë.

Hue ~ ~ është e nxehtë sot shumë. të mbajtur shëndetin tuaj të mirë.
    Fundit edituar nga Marcin Kalak; 10-08-1309:33. Arsyeja: BBCode saktë

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Ju duhet së paku të konfiguroni opsionet në Admin CP->vBET->Kryesor, Konfiguroni llogaritë tuaja provider përkthim në Admin CP->vBET->Përkthimi Ofruesit e dhe konfiguruar. htaccess (http://www.vbenterprisetranslator.co....html#post1539). Të gjitha hapat e konfigurimit janë përshkruar në vBET / do-nuk-upload / readme.html.
    Sigurohuni që keni çelësin korrekt ndaj Google Translator API v2.
    Nëse pas përkthimit të gjithë tekstin zhduken për të parë # post1537 http://www.vbenterprisetranslator.co....html.
    A ju ende nevojë për ndihmë?
    Fundit edituar nga Marcin Kalak; 10-08-1309:59.

Junior Member
    Antarësuar
    Korrik 2013
    Postime
    10

Faleminderit për këshilla tuaj

Sipas FAQ,

1. Set im server duket në rregull për rrotacioni, ICONV
    2. Unë do të kontrolloni sërish CP-> Konfiguro vBET,. Htaccess, google translator API v2.

Por, pas përkthimit të gjithë teksti nuk shfaqet.

Mund të ju vizitoni admin tonë të kontrollit Pannel në qoftë se ju e mundur?
    Fundit edituar nga Marcin Kalak; 13-08-1309:20. Arsyeja: BBCode saktë

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Unë nuk shoh se teksti u zhduk nga faqja e përkthyer. Unë shoh vetëm tekst te pandryshuar (http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post10869).
    Në cilën faqe ju Teksti zhduket?

Junior Member
    Antarësuar
    Korrik 2013
    Postime
    10

Ju lutem, shih
    Text automatically translated from: Korean to: Albanian
    Translated text
    Original text

dhe kjo është flamujt bottom për të kontrolluar atë.
    Fundit edituar nga Marcin Kalak; 14-08-1309:20. Arsyeja: BBCode saktë

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Unë shoh atje dhe unë shoh tekstin papërkthyera, por teksti të shfaqet.

Junior Member
    Antarësuar
    Korrik 2013
    Postime
    10

Shih tekstin dispeared pas përkthehet nga koreanisht në japonisht, si një shembull,

Text automatically translated from: Korean to: Albanian
    Translated text
    Original text
    Fundit edituar nga Marcin Kalak; 14-08-1309:20. Arsyeja: BBCode saktë

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Unë nuk e shoh këtë çështje, por ju lutem më dërgoni një PM qasje detaje për Admin CP dhe FTP. Unë do të kontrolloni atë pas prerjet në llogarinë tuaj.

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Pa përgjigje - konsiderohet çështja është zhdukur. Nëse jo ju lutem shkruani këtu.

Junior Member
    Antarësuar
    Korrik 2013
    Postime
    10

Quote Postimi origjinal është bërë nga Marcin Kalak View Post
    Unë nuk e shoh këtë çështje, por ju lutem më dërgoni një PM qasje detaje për Admin CP dhe FTP. Unë do të kontrolloni atë pas prerjet në llogarinë tuaj.
    Quote Postimi origjinal është bërë nga Marcin Kalak View Post
    Pa përgjigje - konsiderohet çështja është zhdukur. Nëse jo ju lutem shkruani këtu.
    Opps. Unë kurrë nuk i vetëdijshëm që e mbyllët këtë temat. Me vjen keq reagimi im vonë. Në fakt Mbaj mend që kam vënë re llogarinë admin login për serverin tim nëpërmjet PM. Por unë nuk mund ta zgjidhë atë nga udhëzues tuaj në atë kohë. Ndërkohë unë kam qenë shumë i zënë.

Unë i thashë ju nuk mund të identifikoheni serverin tim me atë informacion që kam vënë re për ju. Kështu që unë do të mbetet prapë llogaria server të drejtë të hyni, ju lutem kontrolloni PM tuaja.

Pranë Vitin e Ri.
    Faleminderit.

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •