I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 7 e 7

Thread: Përkthimi manual nuk është ruajtur

Junior Member
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    3

Default Përkthimi manual nuk është ruajtur

Përkthimi manual i faqes sime nuk është ruajtur, kur i përdorin përkthim manuale dhe klikoni tekstin Unë dëshironi të redaktoni dhe pastaj të shpëtuar. Teksti origjinal pas refresh e faqe është ende atje .. edhe në historinë e vBET ne admincp te edit nuk është atje. Duke klikuar butonin Ruaj është mjaft e drejtë?

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Po, duke klikuar butonin Ruaj është mjaft e drejtë.
    Ju pastruar cookies në browserin tuaj.
    Ju bëni të sigurtë që është i ndezur AdminCP -> vBET Cache -> Database Cache -> Përdorimin e të dhënave cache dhe është e vendosur për aftësi të kufizuara AdminCP -> vBET Cache -> Database Cache -> Pastrimin Cache Strategjia.

Junior Member
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    3

Ende nuk punon, dhe të shënojë gjelbër nën tekstit në mënyrë edit mban atje edhe kur unë klikoni çaktivizoni butonin manual përkthimit

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Çfarë jeni duke përdorur shfletuesit?

Junior Member
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    3

Google Chrome

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

I testuar atë dhe punon manuale përkthejnë në forumin tonë në këtë shfletues.
    Ju lutemi PM mua qasje detaje për Admin CP dhe FTP. Unë do të kontrollojë se çfarë po ndodh atje

Banned
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Postime
    481

Pa përgjigje - konsiderohet çështja është zhdukur. Nëse jo ju lutem shkruani këtu.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •