I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 6 e 6

Thread: Pyetje Enterprise Version

Junior Member
    Antarësuar
    Jan 2010
    Postime
    1

Default Pyetje Enterprise Version

Kam instaluar versionin e lirë dhe të dashur atë deri në një përdorues disa seeminly randon nuk ishin në gjendje të identifikoheni me gabim në vijim.

Fatal error: Call të vbet_getSupportedTranslations padefinuar function () in / home / beatthec / public_html / BB / përfshin / class_bootstrap.php (283): eval () 'd code on line 9.

Paaftësi fikse vështirësitë login në vb4

A është kjo diçka që nuk do të ndodhë në versionin e ndërmarrjes?

Fala
    Keith

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Kjo është diçka që nuk duhet të ndodh në çdo version. Ne do të kontrollojë atë dhe fix it.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ne nuk do të mundnin të riprodhojnë atë, por kemi bërë pak ndryshim në përputhje me mesazh gabimi dhe kjo nuk do të ndodhë përsëri - kjo do të përfshihen në 2.4.2

Junior Member
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    2

Fatal error: Call të vbet_createURL padefinuar function () in / home / adress / public_html / përfshin / class_bootstrap.php (283): eval () 'd code on line 18

më ndihmoni

Junior Member
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    2

283 satır: ($ grep = vBulletinHook:: fetch_hook ('parse_templates'))? eval ($ goditje): false;
    Fundit edituar nga vBET; 09-03-1003:32. Arsyeja: korrigjim BBCode

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga yunuss85 View Post
    Fatal error: Call të vbet_createURL padefinuar function () in / home / adress / public_html / përfshin / class_bootstrap.php (283): eval () 'd code on line 18

më ndihmoni
    Ju postuar në vend të gabuar dhe unë nuk e di edhe cili version është rreth. Ju lutemi të krijojë thread reja në seksionin e përshtatshme për vBET 3.x ose 4.x.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •