I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 13

Thread: Jo përkthimin

Junior Member
    Antarësuar
    Maj 2011
    Postime
    25

Default Jo përkthimin

Hej, Kur kam kontrolluar dhe të shohim nëse përkthimi është duke punuar drejtë, ajo nuk punon (në qoftë se ka kuptim)

Për shembull, unë klikoni mbi përkthim japonisht, ajo nuk ka treguar deri në karaktere japoneze, në vend të kësaj në web faqen time ai thotë se "<website> (Japanese)".

Nëse unë nuk jam ende duke e bërë shumë kuptim, Këtu është faqen time me karaktere japanese: Video Game Unitetit (Japanese)

EDIT: Tani ajo nuk është shfaqur ndonjë karakter në të gjitha, dhe kur unë shoh një fije e mia, Ajo ende nuk përkthehet.

Unë jam useing Microsoft mbuloj kjo do të thotë asgjë.
    Fundit edituar nga Jncocontrol; 28-05-1209:11.

Junior Member
    Antarësuar
    Maj 2011
    Postime
    25

Btw i mori këtë kur kam instaluar vBET
    Code:
     parameter 1 to be resource, object given in [path]/includes/adminfunctions_plugin.php(1174) : eval()'d code on line 10

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, object given in [path]/includes/adminfunctions_plugin.php(1174) : eval()'d code on line 10

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, object given in [path]/includes/adminfunctions_plugin.php(1174) : eval()'d code on line 10

Fundit edituar nga Jncocontrol; 29-05-1206:49.

Junior Member
    Antarësuar
    Maj 2011
    Postime
    25

I got it për të punuar, kam gjetur këtë post, dhe ndihmoi mua: http://www.vbenterprisetranslator.co...html msgstr post12100

Junior Member
    Antarësuar
    Maj 2011
    Postime
    25

Tani unë jam ka një problem të ri. (Unë jam i keq unë të mbajtur të vijnë pasi unë të zgjidhur diçka)

Tani, në një gjuhë tjetër, kur unë të përpiqet dhe të postoni diçka, unë jam i paaftë për të tipit asgjë. Është si kuti është zhdukur. Në qoftë se ka kuptim.

EDIT: Unë kam testuar këtë në disa gjuhëve, Deri sa unë mund të them vetëm atë efekt duket për efekt japoneze dhe koreane. Unë kam testuar edhe atë në kinezisht, greqisht, arabisht, finlandisht, spanjisht, Taiwanese Thai dhe viet gjuhë, përsëri, aq sa unë mund të them vetëm ndikon gjuhën japoneze dhe koreane.
    Fundit edituar nga Jncocontrol; 29-05-1207:26.

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Ju lutem mund të më tregoni URL e saktë ku ajo nuk ka punë?

Junior Member
    Antarësuar
    Maj 2011
    Postime
    25

(日本语) 3 または 4 です か?

Përsëri në qoftë se ajo bën shumë kuptim, në langauges japoneze dhe koreane, unë jam në gjendje të shkruani asgjë në kutinë e postës, Është sikur ajo nuk është edhe atje.

EDIT: Më mirë akoma, Këtu është një foto ... me Google Chrome përkthyer.:

EDIT2: Hey, R.dziadusz, Gjithashtu, vBET kuptim nuk ka qenë për gati një javë, mendoj se unë mund të ju dërgojë një PM integruese vBulletin lidhur me vBET?
    Fundit edituar nga Jncocontrol; 31-05-1202:57.

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Ju lutem detaje qasje PM Unë do të integrojë atë.
    Ashtu si unë mund të shoh, përkthimi janë bërë të saktë. Ju lutem mund të krijojë dhe të PM detaje akses për mua që të chceck atë?

Gjithashtu vetëm të jetë 100% i sigurt. Në faqet magjistare Japanese Korean Adn-gjuhë që ju nuk jeni në gjendje të postoj?
    Fundit edituar nga r.dziadusz; 31-05-1214:08.

Junior Member
    Antarësuar
    Maj 2011
    Postime
    25

Quote Postimi origjinal është bërë nga r.dziadusz View Post
    Ju lutem detaje qasje PM Unë do të integrojë atë.
    Ashtu si unë mund të shoh, përkthimi janë bërë të saktë. Ju lutem mund të krijojë dhe të PM detaje akses për mua që të chceck atë?

Gjithashtu vetëm të jetë 100% i sigurt. Në faqet magjistare Japanese Korean Adn-gjuhë që ju nuk jeni në gjendje të postoj?
    Çfarë kinda Qasja keni nevojë dziadusz?
    fotografia I postuar ishte përkthyer me Google Chrome, kështu që unë nuk do të excatly të marrë atë për të dhënë.

Të gjitha faqet, dhe të dy Japoneze dhe Koreane unë jam i paaftë për të bërë ndonjë kinda postimi, pas nuk do të shfaqet kur unë të përpiqet dhe të postoni në ato gjuhë.

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Të gjitha qasje, ftp, admincp dhe në qoftë se ju doni Intagration tuaj, ju lutem AM gjithashtu pasimin vBulletin.
    Ju Çështja nuk është e zakonshme, unë kam nevojë për të kontrolluar dhe vendosur disa shkrimet

Junior Member
    Antarësuar
    Maj 2011
    Postime
    25

Unë ju dërgova se PM

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments