I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 6 e 6

Thread: urls me? vbetxx bashkangjitur me ta në indeksin e google

Senior Member
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    276

Default urls me? vbetxx bashkangjitur me ta në indeksin e google

Na vjen keq si unë kam disa pyetje unë duhet zgjidhur në mënyrë Sëmurë të bëjë një çift të kërkesave veçanta. Në këtë unë jam gjetur faqet e indeksuara me vbet_outside = e vërtetë? Bashkangjitur në URLs, dhe unë nuk kam asnjë lidhje që në fakt append atë.

Unë edhe e kanë atë në url tim forum ku në fakt nuk e tij jashtë më.

Unë kam qenë duke shkuar për të bërë një ri-të drejtpërdrejtë për të shkuar nga /? VbetXX për / por duan për të siguruar që nuk ka një mënyrë më të mirë.

Thanks,
    Chris

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Coud ju lutem më tregoni URL saktë indeksuar me /? VbetXX dhe "XX" është lang kod?

Senior Member
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    276

xx ishte vetëm it do të thotë më shumë se e kaluara .. nuk ka lang xx!

Code:
    site:www.allfreechips.com/de/
    në google faqen e parë është indeksuar me vBET?

Senior Member
    Antarësuar
    Qershor 2010
    Postime
    276

Ju mund të shikoni faqen forum, phpBB2 / ka? B \\ vbet_outside = e vërtetë në indeksin?

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Unë e di se atje ka gjuhë xx vetëm dua që ju të dini se çfarë për të treguar mua, dhe atë që unë e nevojshme ishte për të parë se si kjo faqe është indeksuar saktësisht
    Ju lutem mund të më tregoni atë - Unë e di që ju kam thënë mua se si është krijuar, por unë duhet të shohim nëse unë accidentaly havent bërë disa typo

Pension;)
    Antarësuar
    Qershor 2012
    Postime
    14

Nuk ka përgjigje kështu që kam nevojë për të mbyllur këtë thread, nëse ju keni më shumë pyetje me këtë çështje unë do të rihapet atë.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •