Hi. Unë nuk e kuptoj se ku po shkon për të. Ju mori përgjigje të thjeshtë - sjellja është e detyruar nga ju - keni vendosur atë në settings.
Dhe ju lehtë mund të kthejnë atë në Admin CP -> vBET -> Misc -> Përcjellim përdoruesit në gjuhën.
Shkoni atje dhe vendosur Me aftësi të kufizuara. vBET nuk do të kërkojë ose duke u ridrejtuar më.
Ajo është e madhe se vBET sillet si ju konfiguruar atë. Do të ishte keq nëse ajo injorojnë parametrat tuaj. Për software nuk ka rëndësi që përdoruesi gjuha flet apo çfarë bën ai pretendon në lidhje me parametrat e tij të shfletuesit. Për software vetmja gjë që ka rëndësi janë headers aktuale e cila vjen me kërkesën. Dhe ata janë të kontrolluar me cilësimet që jemi duke diskutuar rreth. Asgjë më shumë. Kjo është se si vBET punon këtu dhe ju lehtë mund të ndryshojë atë nëse ju dëshironi. nga konfigurimin tuaj.
Unë sugjeroj që të kontrolloni cilësimet e shfletuesit kur kjo do të ndodhë përsëri (ju ende do të keni pyetur redirections e ndezur). Dhe në qoftë se ju nuk do të gjeni atje në cilësimet e gjuhës gjuhën që ju jeni pyetur për të ridrejtuar, pastaj shikoni edhe ajo që vjen në server (shtuar disa shkrime) - ju lutem mos harroni se Interneti është një vend i madh dhe tuaj paketa vjen nga shumë vende - është e mundur që disa proxy server shton vetë headers për kërkesën tuaj. Gjithsesi, nuk ka magji. Nëse ju ku i kërkoi që të përcjellim nga vBET dhe u përcjellim për gjuhën ruse pastaj rout kërkesë kishte në gjuhën headers gjuhën ruse në krye të të gjitha gjuhëve të njohur nga vBET. Ju mund të kontrolloni veten në qoftë se ju doni - thjesht shkoni për të file / Përfshinë / vbenterprisetranslator_functions_lang.php dhe shikoni funksion vbet_getRedirectionLanguage. Kjo është gjithashtu vend i mirë për të shtuar shkrimet e tuaja, nëse keni gjë që ne kemi bug dhe duan për të provuar atë për ne.
Nëse ju preferoni për të çaktivizoni zbatimin e plotë në vend të një parametër (që ju e detyroni veten) - bëni atë që mendoni, mendoni se çfarë bëni ... Kjo është forum juaj. Ne jemi të lumtur për të shpjeguar se pse kjo ka ndodhur dhe se si ju mund ta ndryshoni atë. Nëse keni nevojë për më shumë ndihmë ju lutem shkruani vetëm![]()

Përgjigju me kuotë