I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 2 e 2 FirstI parë 12
Results 11 te 18 e 18

Thread: Duke shkruar në gjuhë të ndryshme

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga Smiggy View Post
    Shih screenprint, kam zgjedhur Japanese tim gjuhësor nga UserCP -> Edit të dhënat tuaja.

Pra, kur të fillojë një fije të re dhe lloji i shohin vetëm shkronja anglisht?
    Së fundi kam marrë pikë tuaj
    Po - sigurisht që ju të shihni se çfarë ju shkruani. Nëse ju doni të shihni shenja të tjera, ju duhet të shkruani shenja të tjera - kjo do të thotë të ndryshojë parametrat tuaj të tastierës

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Unë jam i sigurt se kjo është duke u frustruese për ju, Michal, por ju lutem shikoni ekranin tim të fundit.

Gjithashtu - unë të marrë pikë tashmë - ju lutem shih përgjigjen e mëparshme.

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    27

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Së fundi kam marrë pikë tuaj
    Po - sigurisht që ju të shihni se çfarë ju shkruani. Nëse ju doni të shihni shenja të tjera, ju duhet të shkruani shenja të tjera - kjo do të thotë të ndryshojë parametrat tuaj të tastierës
    Oh, unë shoh.

Hack I lidhur që të ju mundëson që të shkruani në anglisht dhe urdu (si shembull). Kjo është ajo që unë u kërkuar.

Ndoshta ju duhet të hidhni një vështrim në kodin dhe të shohim nëse është e mundur.

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    27

Çfarë do të thoni Michal?

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Oh, unë shoh.

Hack I lidhur që të ju mundëson që të shkruani në anglisht dhe urdu (si shembull). Kjo është ajo që unë u kërkuar.

Ndoshta ju duhet të hidhni një vështrim në kodin dhe të shohim nëse është e mundur.

Kam shtuar këtë link thread në listën time TODO

Data e lëshimit - produkt është gati dhe të qëndrueshme. Ajo do të dalë në jo më shumë se 1 muaj

Junior Member
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    27

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Kam shtuar këtë link thread në listën time TODO

Data e lëshimit - produkt është gati dhe të qëndrueshme. Ajo do të dalë në jo më shumë se 1 muaj
    1 muaj?

Damn!

A do të jetë lëshuar me këtë funksion?

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

1 muaj?

Damn!

A do të jetë lëshuar me këtë funksion?
    vBET 3.0.0 është në dispozicion nga sot për disa forume në të cilat e mbështet këtë projekt para (më shumë detaje këtu: vB Translator Enterprise - Faqja 48 - Forumi vBulletin.org)

Për shitje ai do të duhet të prisni vetëm pak më shumë Unë me të vërtetë mendoj se ajo do të jetë në dispozicion në 2 javë, por 1 muaj është diçka më i sigurt për mua ta them

Dhe kjo veti nuk do të përfshihen në 3.0.0 - sepse unë dua të ju japin produkt të vërtetë të mirë dhe të testuar mirë. Duke shtuar karakteristika të reja në nxitim nuk është ide e mirë

Banned
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    1

faleminderit ********************....

Faqe 2 e 2 FirstI parë 12

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments