I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 10 e 10

Thread: Getting gabime në PHP

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

Default Getting gabime në PHP

Gabim PHP Fatal: 'vB_Template_Runtime' klase nuk gjendet në / home / site / public_html / përfshinë / vbenterprisetranslator_functions.php on line 338

Gabim PHP Fatal: Thirrje të funksionojë padefinuar vbet_doRedirect () në / home / site / public_html / përfshinë / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php on line 933

Çdo ide pse? Kjo është me versionin e fundit 4.4.4

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

I pari gabim PHP
    Ju lutem na jepni url e saktë e cila provokon këto gabim ose kur me sa duket, në qoftë se ju nuk mund ta realizuar artistikisht atë unë do të duhet të kontrolloni atë në vendin e

Rreth gabim i dytë do të duhet të kontrolloni atë në forum time provë

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

Unë nuk jam i sigurt se çfarë saktësisht URL këto erdhi nga. Ato duket se ndodh disa herë në ditë.

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Unë kam nevojë të di atë mënyrë mund të ju lutem më dërgoni të dhënat tuaja akses për mua për të parë atë?

EDIT
    në lidhje me këtë gabim:
    Gabim PHP Fatal: 'vB_Template_Runtime' klase nuk gjendet në / home / site / public_html / përfshinë / vbenterprisetranslator_functions.php on line 338
    Unë kam qenë në gjendje për të riprodhuar, dhe këtu ka një fix shpejtë për ju
    SHËNIM: Kjo nuk është testuar:
    Ju lutemi skedar hapur
    përfshin adresë do vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php
    Dhe për të gjetur këtë linjë:
    PHP Code:
    $encoded urlencode(vbet_getReEncoded($title)); 
    - Nëse ju nuk bëni ndonjë ndryshim në këtë dosje është menduar të jetë në përputhje 121
    Dhe para kjo është linjë vënë këtë kod:
    PHP Code:
    require_once(DIR'/includes/class_core.php'); 

Rreth gabimi i dytë që unë nuk mund të riprodhoni atë kështu që kam nevojë për qasje në ftp tuaj për të hetuar atë
    Fundit edituar nga r.dziadusz; 09-11-1113:59.

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Një gjë më shumë:
    SHËNIM kjo nuk është testuar!
    Gabim PHP Fatal: Thirrje të funksionojë padefinuar vbet_doRedirect () në / home / site / public_html / përfshinë / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php on line 933

Gjej të këtë linjë në përfshin / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php:
    PHP Code:
        vbet_doRedirect(vbet_createURL($redirectLanguage), falsefalse); 
    dhe vënë para ajo:
    PHP Code:
        require_once(DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect_utils.php'); 
    Ju lutem na tregoni kjo është zgjidhje e dobishme për ju

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

I aplikuar ndryshimet. Këto gabime tani duket të ketë shkuar, por tani unë kam një të re:

Gabim PHP Fatal: Thirrje për vbet_createURL padefinuar funksion () në / home / cellphon / public_html / përfshinë / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php on line 934

A kemi nevojë për një require_once simbolit DIR. '/ përfshinë / vbenterprisetranslator_functions_url.php'); përpara se?

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Po, më vjen keq për të gjithë problemin që ju keni hasur

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

Në fakt, kur unë shtoj lart kam marrë:

PHP gabim analizimi: gabim sintakse, papritur $ fund në / home / cellphon / public_html / përfshinë / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php on line 937

Unë jam goxha i sigurt se të gjithë e duhur} dhe; janë atje. Ajo duket si ky tani:

PHP Code:
    if ($redirectLanguage) {
    require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect_utils.php');
    require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_url.php');
    vbet_doRedirect(vbet_createURL($redirectLanguage), falsefalse);

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Ju lutem mund të më tregoni linjë 937, edhe ju lutem vini re se ky lloj gabimi PHP kuptoj shpesh ndodh kur skedë është ndryshuar gjatë të forumit është më.
    Pra ju lutem kontrolloni nëse gabimi është ende ekzistuese ose tregon vetëm disa herë në kohën që ju ndryshoni skedarin e - dhe ju lutem remeber se koha server mund të jetë ndryshe nga tuajat

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Nuk ka përgjigje, e konsiderojnë atë zgjidhet, nëse ju ende dëshironi të kërkoni ndonjë pyetje në lidhje me këtë çështje unë do të shënojnë këtë thread hapur përsëri, për ndonjë tjetër ju lutem hapni temë të re

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •