Ka gabime i Apache Shkrime, gabimi qasje ose ndryshe
Përgjigju me qoute, ju do të shihni kuotë dhe kur ju ruani të postoni kuotë është zhdukur, pas disabling vBET punuar gjithçka
Ka gabime i Apache Shkrime, gabimi qasje ose ndryshe
Përgjigju me qoute, ju do të shihni kuotë dhe kur ju ruani të postoni kuotë është zhdukur, pas disabling vBET punuar gjithçka
Fundit edituar nga techanalyst; 11-10-11 në 21:17.
Ju lutem tregoni saktësisht se si për të riprodhuar atë.
- Si mendoni ju përgjigje (të shpejtë ose të përparuar ose çështja është për stendat)?
- A do të ndodhë për çdo mesazh, ose për disa të veçanta (ju lutem jepni URL e saktë të mesazhit shembull ku ne mund të shohim atë pas duke iu përgjigjur me kuotë)? (Në këtë moment ne kemi nevojë për disa përmbajtje Ne e dimë se prishet në forum tuaj)
- A kjo ndodh kur ju përgjigje në faqen përkthyer ose në faqen e përkthyer apo jo kabinë?
Ne së pari do të përpiqemi për të riprodhuar atë në forumin tonë testimit (këtu nuk kemi ende për të rinovuar vBulletin 4.1.7 ne jemi ende duke kontrolluar atë në shkallë tonë provë).
Vetëm klikoni një post, Përgjigju me kuotë, ju do të shihni atë, atëherë kur ju nuk postoni saj, asgjë të veçantë
1.) Klikoni Përgjigju me qoute
2.) Save
3.) Përgjigja e vetme është ruajtur, japin kuotën është zhdukur
Me aftësi të kufizuara gjysma e plugins duke menduar se kjo ishte një tjetër, nuk ka ndryshim, vBET me aftësi të kufizuara dhe Boom punuar
Ju lutemi përgjigjuni të gjitha pyetjeve kështu që ne do të jetë në gjendje për të vendosur atë saktësisht të njëjtë në forumin tonë test. Kjo do të ju kursejnë na dërguar detajet qasje në qoftë se ne do të jetë në gjendje për të riprodhuar atë në forumin tonë test. Në këtë moment ju përgjigjën vetëm për 1 nga 3 pyetje.
Hi Unë u përpoq për të riprodhuar këtë çështje thiss në forum tim test, dhe unë gjithmonë merrni të gjitha mesazhet (cituar dhe përgjigje)
Ju mund të na japin më shumë informacion - Kryeministri detaje acces tuaj dhe unë do të kontrollojë atë në vend
Ive humbur interesin e përgjithshëm në marrjen e kësaj pune, qenë vetëm tre ditë, por Sëmurë duhet të pranojë humbjen e 200 + e tij, unë u tha asnjë rimbursim, ju duhet update Pyetësorin tuaj "ka rimbursimet"
I cant të vazhdojë të sjellë forumet poshtë, dhe ku plugin juaj nuk punon për mua (periudha), nuk Im do të keni leje për të shkuar në forumet e mia, plehra atë, të merrni vetëm plugin tuaj duke punuar për të dëgjuar ju them "Jona punon kontaktoni tjerët ", unë mund të jetojë shërbimet withlut Translator, I cant live without plugins të tjera
Sëmurë të kthehet kur ajo punon në mënyrën se si unë nevojë për të deri atëherë fshij llogarinë time, emrin e përdoruesit dhe çdo gjë tjetër ju lutem, Im mënyrë të inatosur
Fundit edituar nga techanalyst; 12-10-11 në 13:28.
Hi. Ne nuk kemi për të rinovuar Pyetësorin FAQ kjo nuk është - politika e tërë është përshkruar në marrëveshjen e licencës që ju pranua. Unë nuk e kuptoj humbjen e 200 + tuaj - nuk e di saktësisht se çfarë do të thotë, por nuk e rrëzimit vBET forum tuaj të cilat është funksional dhe kjo ishte vendimi juaj për të fillojë të punojë në forum reale. Shumica nga klientët nuk kanë ndonjë çështje me vBET vetë i cili ka cilësi të madhe (në këtë moment nuk ka asnjë raport bug i cili është i hapur). Ne nuk jemi në gjendje çfarë është shkaku i çështjes suaj pa qasje në forum tuaj - kjo nuk është e riprodhueshme në forumet tona provë. Ju lutem vini re se gjithkush ka vendosur të ndryshme të plugins dhe ndoshta kjo është një konflikt me mod tjetër, ose thjesht diçka ishte bërë gabim gjatë instalimit / konfigurimit. Sigurisht ndoshta kjo është bug vBET, por ne nuk mund të konfirmojmë atë derisa ne jemi në gjendje për të riprodhuar atë në mjedisin tonë të testimit.
![]()
Sot / nesër Radek do update këtë forum shumë të Fjalës 4.1.7 - ju jeni të mirëpritur për të përpiqen për të riprodhuar këtë çështje tuaj këtu. Në qoftë se ju nuk do të e në gjendje të bëjë këtë edhe këtu ne do të duhet të marrë të dhënat e qasjes për të punuar me këtë çështje, sepse kjo do të thotë se çështja juaj është e lidhur me vBET, por jo në mjedisin tuaj të veçantë (konfigurimit, plugins të tjera, instalimin e mundur gabuar) . Gjithashtu ju lutem mos përpiqen të parashikojnë të ardhmen - ju nuk mund ta bëjë këtë. Pra ju lutem vetëm të rrinë për të nxjerrë në vend e të shkruarit fantazi në lidhje me atë se do të jetë - ai na sjell askund. Askush nuk tha që të çaktivizoni çdo plugins tuaj - ju jeni histerike këtu ose thjesht duke u përpjekur për të bërë një zhurmë (për çfarë?). Unë besoj se keni pasur për të dëgjuar diçka të tillë para - ndoshta nga ekipi vBulletin, ndoshta nga ekipi vBulletin, ndoshta diku tjetër. Por ju nuk e dëgjoni atë këtu. Pra ju lutem pa bërë histori. Ju lutemi të rrinë në çështjen e - askush nuk e di se çfarë do të jetë. Ndoshta me të vërtetë ne do të them diçka të tillë, por si ju mund të shihni në seksionin tonë të integrimit kemi shpenzuar shumë kohë tonë për të ndihmuar përdoruesit me mods të tjera dhe vBET.
Pra ju lutem të kthehen kur vBulletin 4.1.7 do të jetë në milingonës tonë forumi përpiqet për të riprodhuar këtë çështje tuaj. Tani për tani në bazë të njohurive tona se vBET është duke punuar mirë në Vbulletin 4.1.7 për shembull tonë test. Ju do të jetë në gjendje për të kontrolluar atë personalisht. Pra, ajo punon rrugën përdoruesit tanë duhet atë - punon si duhet. Ne do të jetë me të vërtetë të lumtur në qoftë se ju të gjeni bug në vBET dhe me buzëqeshje Unë do të shkojë këtë thread në seksionin e raportimit bug - sepse kjo do të thotë se ne mund të përmirësohet vBET një herë më shumë për të dhënë përdoruesit tanë cilësi të mëdha. Pra, ju jeni të mirëpritur për të shkuar mbrapa këtu dhe të na tregojnë çështjen. Ne nuk do të jetë në gjendje të zgjidhë asgjë pa mundësi për të riprodhuar. Në qoftë se kjo mund të riprodhohet vetëm në forum tuaj (askush nuk pretendon se kanë të njëjtën çështje dhe kurrë nuk ka ndodhur më parë asgjë të ngjashme), atëherë ne kemi nevojë për forumin tuaj për të gjetur se çfarë tonë po ndodh dhe a ka ndonjë çështje në të gjitha.
Jepni informacion për të hequr dhe uninstall çdo pjesë e këtë gjë, DOSJET gjithçka kod pa shkaktuar ndonjë çështje në forumin tim aktual JU LUTEM
STOP thënë se klienti çfarë ata duan, im konsumatorit dhe unë po ju them atë që unë dua
A kam nevojë për të vënë në 52 gjuhë?
Hi - ju lutem pika ku kam thënë atë që ju dëshironi - Unë nuk e di atë që ju po i referohemi dhe kjo është konfirmuar tashmë se keni bërë dënime pa asnjë mbulesë, kështu që unë do të doja të ju pyes se çfarë ju jeni saktësisht shkruar rreth. Në këtë fjalë shumë të thread "duan" dhe "klienti" janë vetëm në shkrimin tuaj të fundit. Tani për tani unë nuk e di atë që ju jeni shkrim në lidhje.
Të uninstall ju lutem:
1. Uninstall nga CP Admin
2. Hiq rregullat vBET nga. Pengese nëse diç e tillë u shtua
3. Hequr të gjitha skedarët e ngarkuar për FTP (kjo është e mjaftueshme për të hequr fotografi të ngarkuara vetëm / Përfshinë / XML kjo do të ndikojë Admin CP menu tuaj edhe pas uninstall, e tërë pjesa tjetër mund vetëm të qëndrojë)