Pra fshirjes postimet e mia tani
Heqë dorë, është koha e humbur dhe paratë e mia
FYI bënë ofertë për të ndihmuar, por rreziku i opsioneve dhe manipulimeve kod unë duhej të bjerë
Pse habitur - ju u tha se ne nuk do të tolerojë asnjë deklarata të rreme. Ne nuk do të humb kohën tonë për t'iu përgjigjur në dënime të rreme. Ne zyrtarisht shkroi atë për ju në këtë thread shumë. Ju nuk keni për të vënë popujve vëmendjen për këtë - ne tashmë e shkroi atë në deklaratën zyrtare. Duke përfshirë edhe lidhjet jashtë është vetëm spam - kjo nuk është e lidhur me këtë temë. Ju jeni të lirë për të përfshijnë lidhje me faqet tuaja me çështjet që nuk të disa shërbimeve të jashtme.
Ato = Ju
Ju bëri mbështetje ofertë, por unë nuk mund të shihet Kodi rrezik manipulimi [* Related hiqen *]
Kjo deklaratë është i sinqertë, dhe e saj nga pikëpamja e konsumatorit mua, unë nuk dua modifikime kodin që marrëveshjet mbështetëse të rrezikut në një tjetër modifikim, kjo nuk mund të argumentohet.
Im nuk produktin fyerjen tuaj, personalisht unë dua diçka si kjo, por nuk e tij duke shkuar për të përzierë mirë me forumet tona. Nuk fajësuar software: P
[* SPAM hiqen *]
Fundit edituar nga vBET; 12-10-11 në 22:11. Arsyeja: Related hiqen
Ju tashmë mori informacion se nuk do të ketë ndryshime kështu atë që ju jeni duke folur për? Ju thjesht refuzon të na japë qasje në forum tuaj, sepse ju jeni duke kërkuar për justifikim për të kërkuar rimbursim çka keni bërë që nga fillimi ku ju kishte çështje me konfigurimin e gabuar dhe ju nuk e pëlqente mënyrën e integrimit me vBulletin.
Si u shkruan para se ne duhet të shkurtojë bisedë të panevojshme - ajo na sjell askund dhe është kthyer rreth. Të gjitha mesazhet jo të rëndësishme për këtë çështje dhe përsëriti gjithashtu janë konsideruar si SPAM dhe hequr. Lutemi kini parasysh se përshkruar thins nga teme konsiderohet SPAM. Ju lutem vini re se mesazhet përsëritur konsiderohet SPAM. Ne nuk jemi këtu për të diskutuar bashkëpunimin tuaj me njerëzit e tjerë - kjo nuk është e rëndësishme në të gjitha me temën. Ne jemi gjithashtu nuk është këtu për të përsëritur përsëri dhe përsëri të njëjtat gjëra, sepse ju pëlqen të spam mesazhet tuaja dhe ta përsërisë atë.
Ju lutem tregoni nuk keni nevojë për ndonjë ndihmë në lidhje me këtë çështje? Nëse asnjë ndihmë, atëherë pyeti temë është e mbyllur - kjo nuk është zonë private juaj SPAM. Ne do të dëgjojmë detajet shtesë kënaqur çështjen dhe të ju ndihmojë, por ju nuk janë të interesuar në mbështetjen e pastaj tema mbyllet. A keni nevojë për më shumë mbështetje këtu? Si mund t'ju ndihmojmë?
PS.
Teme e mbyllur - në vend të përgjigjes ne u ndryshuar mesazhin e mëparshëm - kjo nuk është të luajë dhe të kërkojë lojë. Ne jemi këtu për të diskutuar çështjen, të cilën unë e kuptoj që ju nuk keni më - kështu që nëse çështja nuk ekziston atëherë ajo është zgjidhur. Ju zgjidhni zgjidhje tuaj. Ne me të vërtetë do të doja të ju ndihmojë me zgjidhjen më të mirë, por ne e respektojmë vendimin tuaj.