I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 5 e 5 FirstI parë ... 345
Results 41 te 48 e 48

Thread: Pergjigju me Qoute pushon së punuari

Michał Podbielski (vBET Stafi)
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga techanalyst View Post
    Për të zbuluar konfliktin ju duhet të:
    1. Riprodhuar këtë çështje me mjedisin normale
    2. Disable plugins të tjera - vBET aktivizuar
    3. Përpiqen për të riprodhuar këtë çështje përsëri - në qoftë se ajo nuk ndodh që çështja është shkaktuar nga konflikti me disa plugin tjetër

Ok kështu forumi im do të jetë një pos të gjithë ju jeni të shqetësuar me të është plugin tuaj të punës, forumi im plugins të tjera peshoj rëndësinë e juaja, përsëri nuk thats një fix ose zgjidhje

20-30 Shtojca = punës
    20/30 + plugins vBET Jo = punës
    VBET Nga vetë - punuar ********** ....

Get foto Futeni vBET ajo prishet, i dont duan të mbyllje forumin tim dhe karakteristika për një tuaj

thats të nuk është një bug thats të quhet produkt i metë
    Ju u tha tashmë që ju mund të lënë atë për të na ose përdorin forumin testimit. Gjithashtu ju ishte thënë tashmë se si për të kontrolluar konfliktin.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Nuk ka pasur ndryshime Kodi periudhë (Temp ose Perm) dhe nuk ka ndryshime config ose opsion në vBulletin, Dragon Byte, m vBulletin etj, nuk ka ndryshime të kodit, opsionet, asnjë manipulim dhe jo paaftësi nga ato plugins
    OK - ju lutem detajet qasje PM. Ne do të shohim se çfarë ne mund të gjeni.

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2011
    Postime
    51

Pra fshirjes postimet e mia tani

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2011
    Postime
    51

Heqë dorë, është koha e humbur dhe paratë e mia

FYI bënë ofertë për të ndihmuar, por rreziku i opsioneve dhe manipulimeve kod unë duhej të bjerë

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Pra fshirjes postimet e mia tani
    Pse habitur - ju u tha se ne nuk do të tolerojë asnjë deklarata të rreme. Ne nuk do të humb kohën tonë për t'iu përgjigjur në dënime të rreme. Ne zyrtarisht shkroi atë për ju në këtë thread shumë. Ju nuk keni për të vënë popujve vëmendjen për këtë - ne tashmë e shkroi atë në deklaratën zyrtare. Duke përfshirë edhe lidhjet jashtë është vetëm spam - kjo nuk është e lidhur me këtë temë. Ju jeni të lirë për të përfshijnë lidhje me faqet tuaja me çështjet që nuk të disa shërbimeve të jashtme.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Heqë dorë, është koha e humbur dhe paratë e mia

FYI bënë ofertë për të ndihmuar, por rreziku i opsioneve dhe manipulimeve kod unë duhej të bjerë
    Dhe propozim është i hapur për aq kohë sa ju jeni të klientit tonë

FYI Unë nuk kam asnjë ide se kush janë ata dhe çfarë ky koment rreth.

A keni nevojë për ndihmë më shumë me këtë çështje?

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2011
    Postime
    51

Ato = Ju

Ju bëri mbështetje ofertë, por unë nuk mund të shihet Kodi rrezik manipulimi [* Related hiqen *]

Kjo deklaratë është i sinqertë, dhe e saj nga pikëpamja e konsumatorit mua, unë nuk dua modifikime kodin që marrëveshjet mbështetëse të rrezikut në një tjetër modifikim, kjo nuk mund të argumentohet.

Im nuk produktin fyerjen tuaj, personalisht unë dua diçka si kjo, por nuk e tij duke shkuar për të përzierë mirë me forumet tona. Nuk fajësuar software: P

[* SPAM hiqen *]
    Fundit edituar nga vBET; 12-10-1122:11. Arsyeja: Related hiqen

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ato = Ju

Ju bëri mbështetje ofertë, por unë nuk mund të shihet Kodi rrezik manipulimi [* Related hiqen *]

Kjo deklaratë është i sinqertë, dhe e saj nga pikëpamja e konsumatorit mua, unë nuk dua modifikime kodin që marrëveshjet mbështetëse të rrezikut në një tjetër modifikim, kjo nuk mund të argumentohet.

Im nuk produktin fyerjen tuaj, personalisht unë dua diçka si kjo, por nuk e tij duke shkuar për të përzierë mirë me forumet tona. Nuk fajësuar software: P

[* SPAM hiqen *]
    Ju tashmë mori informacion se nuk do të ketë ndryshime kështu atë që ju jeni duke folur për? Ju thjesht refuzon të na japë qasje në forum tuaj, sepse ju jeni duke kërkuar për justifikim për të kërkuar rimbursim çka keni bërë që nga fillimi ku ju kishte çështje me konfigurimin e gabuar dhe ju nuk e pëlqente mënyrën e integrimit me vBulletin.

Si u shkruan para se ne duhet të shkurtojë bisedë të panevojshme - ajo na sjell askund dhe është kthyer rreth. Të gjitha mesazhet jo të rëndësishme për këtë çështje dhe përsëriti gjithashtu janë konsideruar si SPAM dhe hequr. Lutemi kini parasysh se përshkruar thins nga teme konsiderohet SPAM. Ju lutem vini re se mesazhet përsëritur konsiderohet SPAM. Ne nuk jemi këtu për të diskutuar bashkëpunimin tuaj me njerëzit e tjerë - kjo nuk është e rëndësishme në të gjitha me temën. Ne jemi gjithashtu nuk është këtu për të përsëritur përsëri dhe përsëri të njëjtat gjëra, sepse ju pëlqen të spam mesazhet tuaja dhe ta përsërisë atë.

Ju lutem tregoni nuk keni nevojë për ndonjë ndihmë në lidhje me këtë çështje? Nëse asnjë ndihmë, atëherë pyeti temë është e mbyllur - kjo nuk është zonë private juaj SPAM. Ne do të dëgjojmë detajet shtesë kënaqur çështjen dhe të ju ndihmojë, por ju nuk janë të interesuar në mbështetjen e pastaj tema mbyllet. A keni nevojë për më shumë mbështetje këtu? Si mund t'ju ndihmojmë?

PS.
    Teme e mbyllur - në vend të përgjigjes ne u ndryshuar mesazhin e mëparshëm - kjo nuk është të luajë dhe të kërkojë lojë. Ne jemi këtu për të diskutuar çështjen, të cilën unë e kuptoj që ju nuk keni më - kështu që nëse çështja nuk ekziston atëherë ajo është zgjidhur. Ju zgjidhni zgjidhje tuaj. Ne me të vërtetë do të doja të ju ndihmojë me zgjidhjen më të mirë, por ne e respektojmë vendimin tuaj.

Faqe 5 e 5 FirstI parë ... 345

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •