Pra, Google është duke filluar të ngarkuar për përkthime, dhe struktura tarifë MS ardhmja është e panjohur (sa kohë ata do të ofrojë një shërbim falas?)
Nëse unë blerë produktin tuaj, a ka ndonjë siguri që unë do të ketë shërbimin e përkthimit në të ardhmen, pa pasur nevojë të paguajnë një shtesë ngarkuar per-fjale?
Kjo do të thotë, nëse në të ardhmen, MS ndalon shërbimin e tyre të lirë, dhe / ose nuk jeni në gjendje për të gjetur ndonjë TV të lirë, do të jem në gjendje për të marrë një rimbursim në software tuaj?
Faleminderit.
-Andy.

Përgjigju me kuotë
Rreziku jonë në këtë biznes është se ne të varet nga ofruesit API përkthimit të jashtëm. Rreziku përdoruesit ynë është se ato varen nga kushtet e jashtme ofruesit e përkthimit të shërbimit. Askush nuk do të ndryshojë atë. Nëse ofruesi juaj hosting ju kërkojmë më shumë për server hosting ju do të kërkojë rimbursim nga koha që ju të përdorur server? Lejon të jetë realiste - ju doni dhe e përdorin atë dhe nuk kanë ide se çfarë do të jetë në të ardhmen (si gjithmonë me çdo gjë) ose ju të qëndroni në shtrat gjithë ditën, sepse ju nuk e dini se çfarë do të ndodhë kur çohesh. Ne nuk jemi kompania e sigurimeve dhe ne nuk jemi definitivisht fallxhorët. Ne nuk e dimë se çfarë do të ndodhë - plani ynë është që të miratojë