I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 3 e 3

Thread: Tabela & Guest Cache pastrues nuk regjistrimin hyra në detyrën e caktuar log

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

Default Tabela & Guest Cache pastrues nuk regjistrimin hyra në detyrën e caktuar log

Unë jam duke përdorur versionin e fundit të vBET (4.4.2). Unë nuk kam parë një regjistër të caktuar detyrë për "Translator vB Enterprise (Tabela Cache Cleaner)" ose "vB Translator Enterprise (Cleaner Guest Cache)" që nga korriku dhe mars, pavarësisht dy prej tyre të konkurrojnë çdo ditë.

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Unë nuk mund të riprodhoni këtë problem në forum time test. Ju lutem sigurohuni që ju të saktë instaluar versionin e fundit të vBet.
    Gjithashtu ju lutem provoni të fillojë Cleaner Cache manualy, shkoni në
    admincp-> detyrave të planifikuara -> Scheduled Task MENAGER -> gjeni pastër dmth tuaj "vB Translator Enterprise (Tabela Cache Cleaner)" -> drejtuar tani
    dhe pastaj, nëse nuk ka gabim (nëse ka duket, tregojnë atyre për ne), shikoni në detyrën e caktuar log
    Fundit edituar nga r.dziadusz; 13-09-1110:37.

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Pa përgjigje, e konsiderojnë atë zgjidhet, në qoftë se ju ende keni ndonjë pyetje në lidhje me këtë problem, ju lutem pyesni, unë do të rihapet atë, nëse ju keni çështje të tjera ju lutem thread hapur të reja

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •