I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 4 e 4

Thread: shumë lidhjet gabim db gjatë cache rinovuar

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    67

Default shumë lidhjet gabim db gjatë cache rinovuar

I ndodhur natën e tjera të jenë të zgjuar pak pas 4 në mëngjes, ku forum papritmas u poshtë për të si 20 min:

Gabim Baza e të dhënave në Internet:

mysqli_real_connect () [<a href='function.mysqli-real-connect'> function.mysqli-real-lidhë </ a>]: (08004/1040): Too lidhje shumë
    / Var / www / vhosts / ... / httpdocs / përfshinë / class_core.php on line 1138

Error MySQL:
    Error Number:
    Data e kërkesës: e martë, dhjetor 15, 2009 @ 04:28:00
    Data Gabim: e martë, dhjetor 15, 2009 @ 04:28:00
    Script: http://.../
    Referrer:
    Adresa IP:
    Username:
    Classname: vB_Database_MySQLi
    MySQL Version:
    ->
    Tani, kurrë nuk e kam përjetuar këtë më parë, dhe unë jam i pyesin, nëse kjo ishte një rastësi, që kjo ishte rreth update cache VB në detyrat e planifikuara.

I kontrolluar këtë mëngjes dhe çdo gjë ishte në rregull, kështu që nuk e bëri sot.

Server duket të mos theksohet, pasi kisha një forum në të njëjtën server pa vbet, që ishte duke ecur mirë gjatë joproduktive e forumit tim vbet.

Duke parë serverlog, atje nuk duket të jenë disa veprimtari bot, por aktiviteti jo shumë përdorues. Bots dukej për të marrë OK 200 - por përdoruesit normale u dberror. Gjithashtu cuditerisht të dhënat në rezultatet e marra server duket se nuk të zgjidhet në mënyrë kronologjike ...

A bit e një puzzele ... ndoshta ju mund të thoni nëse përfshin / class_core.php on line 1138 është përfshirë në përditësimin cache? Apo ndoshta disa prej jush keni një ide se si të troubleshoot këtë?

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

vBET nuk krijon lidhje të re - ajo mund të rivendosur lidhje, por kjo është bërë vetëm nëse një aktuale është e humbur (në rast se përkthimet vjen shumë vonë nga Google). Dhe kjo lidhje është bërë nga $ vBulletin-> db-> lidhur në mënyrë vBulletin bërë të gjitha pastrimin e nevojshme në fund.

Pra, në këtë moment mendojmë se çështja është diku tjetër.

class_core.php nuk është fotografi tonë dhe nuk përdor cache direkt vBET - por në qoftë se këtë fotografi është përgjegjës për kryerjen e detyrave të planifikuara, atëherë ajo do të ekzekutojë pastrimin cache.
    Fundit edituar nga vBET; 17-12-0901:55.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Një gjë më shumë. Nëse jeni të shkruar në lidhje me pastrimin e vBET cache, atëherë ju lutem dreq sa të dhënat që ju keni në cache. Në qoftë se kjo është me të vërtetë shumë të madhe, atëherë ju lutemi të ndryshojë strategjinë pastrimin tuaj cache.
    vBET nuk krijon lidhje të tjera, por në qoftë se pastrimit të merr shumë kohë, atëherë klientët e tjerë janë duke pritur dhe lidhje të reja janë krijuar nga vB për klientë të rinj, të cilat presin të sëmurë. Kjo është arsyeja pse ne të shtoni disa strategji pastrimin. Për sasi të vërtetë të mëdha e të dhënave ju lutem, përdorni strategjinë e fundit.

Ju lutem vini re se kjo çështje do të minimizohet në 3.3.0 që ne do të ndahet tavolina cache për çdo gjuhë, në mënyrë indekseve juaj do të jetë 52 herë më të vogla dhe pastrimin do të jetë shumë më të shpejtë - fshirjes dhënave është i shpejtë, por përditësimin e indekseve të mëdha nuk është e nevojshme. Pra, në këtë moment ju lutem konsideroni përdorimin e strategjisë së pastrimit të tjera, të cilat janë më të mira për të indekseve të mëdha

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    67

Ndodhi përsëri 04-05 - të gjitha fushat e poshtë me lidhje shumë. Unë mendoj se ju keni të drejtë. Forumi është i zënë pastrimin cache dhe bots kërkimit janë ngatërrime me një kërkesë për sekondë. Unë mund të shoh serverload ishte shumë i lartë. Tani ajo është shumë e ulët përsëri. përafërsisht 1,1 GB vbet db

Unë kam kaloi në "Fshij të gjitha të dhënat cache cache një herë për intervalin TTL".

Tingëllon shumë të mirë të vërtetë 330 trajton këtë problem!

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •