I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 7 e 7

Thread: Auto kthehet në anglisht Nëse anglishtja është gjuha e profilit

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Default Auto kthehet në anglisht Nëse anglishtja është gjuha e profilit

Unë tashmë fshi flamuj nga përdoruesit angleze përmes conditionals template, por tani unë do të doja të përfitoj nga ky në nivelin e ardhshëm, si anglisht-folëse përdoruesit në vende të tjera që kanë gjuhën e tyre shfletuesit vendosur në një gjuhë të huaj, por toka mbi faqet e përkthyer të faqen tonë kur të kërkoni me Google duan automatikisht të parë versionet anglisht se sa versionet e përkthyera.

Në mënyrë që të bëni këtë kam shkruar kodin e mëposhtëm.

Megjithatë, pasi unë nuk jam se njohur me punimet e brendshme të vBET, unë nuk e di ku për të vënë atë apo si për të përfunduar atë. Ju lutem mund të më ndihmoni me këtë?

PHP Code:
    if ($_GET['language'] != "en" and $vbulletin->userinfo['vbet_def_lang'] == 'en')
    {
    revert language to english

-Cili plugin / fotografia do të këtë të shkojë në?
    -Çfarë do të kam vënë në vend të "kthehet gjuhës në anglisht"?

Thanks

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Në këtë moment përdoruesi duhet të ridrejtuar automatikisht për të gjuhës është e paracaktuar nga vBET. Kontrolloni atë dhe nëse nuk punon, atëherë le të na njohin - ne do të shkojë ky thread te raportoni bug. Ju lutemi vini re se cookie-t duhet të jenë të aktivizuara për këtë punë (para login nuk ka asnjë informacion në lidhje me përdoruesit, kështu që ne kemi vendosur cookie jetës dhe kur përdoruesi vjen nga shfletuesi njëjta ai është ridrejtuar edhe para login) dhe kjo do të ndodhë vetëm në fillim të Sesioni (ndryshe përdoruesit nuk do të jetë në gjendje të ndryshojë gjuhën me dorë).
    Fundit edituar nga vBET; 15-12-0923:51.

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Në fillim të seancës, po, gjuha është ndryshuar.

Megjithatë, le të thonë se unë jam regjistruar dhe gjuhën time default është anglisht.

Supozoni se gjuha ime shfletuesi është polake, dhe kur unë googled një term, web faqen time erdhi si rezultat. Klikuar një herë, unë u dërgua në mysite.com / forum / pl / thread.html. Për qëllime të mia, unë dua të përdoruesit automatikisht të ridrejtuar në mysite.com / forum / thread.html qoftë se gjuha e tyre profilin është anglisht.

Përndryshe, njerëzit jashtë SHBA-të cilët janë të rrjedhshëm në gjuhën angleze mund të merren me versionet përkthyer e faqes, dhe, padyshim, auto-përkthimi është më keq se versioni në gjuhën angleze për ta.

Prandaj, nëse është e mundur, ju lutem mund të ofrojë disa pointers me kodin tim më lart? Unë do të vlerësojmë shumë ndihmë. Thanks very much paraprakisht!

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Unë e kuptoj skenari juaj, por ajo është shumë e pazakontë. Nëse dikush tashmë është në faqen tuaj se pse ai duhet të Google-it? Kur dikush nuk është dhe Google, atëherë sesion të ri është krijuar kështu që ai do të ridrejtuar.

Arsyeja pse ne ende të diskutimit (pse ne nuk e pranojmë këtë ende) është sepse nëse kemi bërë ndryshime si të doni, atëherë përdoruesit do të jetë jo në gjendje aspak për të ndryshuar përkthimi - sepse ai do të ridrejtuar gjithmonë në gjuhën e tij të paracaktuar, madje edhe në qoftë se ai klikoni ndonjë flamur. Kjo është arsyeja pse ne kemi bërë këtë redirection vetëm në fillim - për shkak se pas kësaj përdoruesi është i lirë të shkojë kudo që ai dëshiron dhe në çdo përkthim që ai dëshiron.

Është me të vërtetë se si ju do të donte të sillet forum tuaj. Dhe nuk skenar të cilin ju dha është e mundur në realitet. Sepse në 99,99999% të rasteve kjo do të punojnë sipas dëshirës - nëse disa përdorues do të shkojnë për ju nga Lidhje të jashtme dhe tashmë kanë llogari me gjuhë të vendosur default, atëherë ai do të ridrejtuar sa të doni. Dhe nëse ai ka hapur tashmë forumin tuaj, atëherë:
    - 1 - pse ai do të shkojë atje nga një vend tjetër, nëse ai tashmë është atje?
    - 2 - edhe në rast të tillë ai mund të rralla vetëm klikoni flamurit, sepse ai e di forumin tuaj dhe e di se çfarë po ndodh.

Ju lutem konsideroni këtë. Ne nuk duam bërë kërkesën tonë si ndryshimi zyrtare për shkak të argumenteve më sipër. Por nëse jeni të vërtetë ende mendoj se është ide e mirë për ju, ne do të ju japin disa workaround për vBET 3.2.x (në 3.3.0 kemi ndryshuar vend të redirections dhe gjithashtu bëri atë më të mirë për performancën).

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Ju lutem, mua me workaround.

Ndërsa pikat e tuaja janë mjaft të vlefshme, ky skenar ishte hasur në të vërtetë nga një përdorues dhe raportuar për mua-shikoni këtu: PentaxForums.com. Unë pajtohem se shumica e kohës, kjo nuk do të jetë një çështje, por unë si ka web faqen time 100% perfekt!

Gjëja me workaround është se ajo vetëm do të bëjnë atë në mënyrë që flet anglisht përdoruesit nuk mund të ndryshojë me dorë përkthime. Via templates, kam fshehur tashmë flamuj për përdoruesit të cilët të vendosur në anglisht në profilin e tyre. Pra, në esencë është kjo-nëse doni përkthime, ose të zgjedhin diçka tjetër përveç anglishtes, apo shfletoni forumin si mysafir. Për këtë arsye, unë do të doja workaround.

Faleminderit shumë për shqyrtim, dhe unë jam i kënaqur për të dëgjuar se ju jeni të gatshëm të ndihmojnë mua në këtë çështje. vBET ka punuar shumë mirë me web faqen time deri tani dhe unë jam i kënaqur të jetë një klient këtu!
    Fundit edituar nga moman; 16-12-0903:51.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Hi, kam gjetur se për disa arsye ky thread e vjetër nuk është mbyllur ende. Ju lutem tregoni nuk është zgjidhur ose ne rastësisht miss it dhe ju ende nevojë për ndihmën tonë.
    Fundit edituar nga vBET; 07-05-1015:30.

Senior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    168

Unë e kam gjetur se ajo nuk është e nevojshme që të ketë diçka si kjo. Në vend të kësaj, unë vend këtë paralajmërim në navbar këshilluar përdoruesin të ndryshojë gjuhën.

Ju tani mund të mbyllur këtë thread.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •