I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 4 e 4

Thread: Gabim kur redaktimi një hyrje blog

Anëtar
    Antarësuar
    Nëntor 2010
    Postime
    43

Default Gabim kur redaktimi një hyrje blog

Unë jam marrë këtë gabim kur redaktimi dhe ruajtjen e një artikull blog. Ndryshimet janë të ruajtur mirë, por vetëm tregon këtë gabim:

Fatal error: 'vBulletinHook "Class not found in / home / saabworl / public_html / përfshinë / class_bbcode.php on line 215

E njëjta gjë ndodh me shtuar një artikull të ri blog.
    Fundit edituar nga Wulf; 08-08-1115:49.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Vetëm të kontrolluar atë në forumin tonë dhe unë nuk mund të riprodhohen. Mbaj mend ne ishte zgjidhja diçka të tillë ose për të dërguar për të raportuar në lidhje me të: vBulletin bug apo diçka të ngjashme.

Ne jemi aktualisht në drejtimin e vBET 4.1.1 (beta) - këtë fundjavë ne do të nxjerrë atë. A është në rregull për ju për të pritur dhe kontrolloni do të zgjidhur këtë çështje?

Anëtar
    Antarësuar
    Nëntor 2010
    Postime
    43

Çuditshme, tani duket se punojnë mirë në web faqen time dhe kjo nuk ka treguar gabim më. Rasti i mbyllur.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Siç e kam shkruar unë kujtoj (ose unë mendoj kështu) kemi dërguar bug report për vBulletin për këtë - ndoshta ata zgjidhur atë në 4.1.5

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •