I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 3 e 3

Thread: vBET fshini - zvarritje error 100,000

Junior Member
    Antarësuar
    Mar 2010
    Postime
    8

Default vBET fshini - zvarritje error 100,000

Unë e kam përdorur një vit më parë për një vBET3 kohë të shkurtër. Adresa ime e internetit është: MUHAKEME.NET FORUMU. Që prej një viti unë të merrni "zvarritje gabime" nga google. Tim muhakeme.net ka zvarritje gabimet në më shumë se njëqind mijë faqe, sepse vBET produkt URL. Unë kam marrë një e keqe pikë nga google dhe dënimin tani. Unë kam shkruar edhe në google mbështetje dhe ata thanë: "për shkak të mijëra "zvarritje gabim" në mbi 100 faqe mund të ndodhë kjo.

Unë fshihet produkt nga FTP e mia. Ndonjëherë unë shoh "Kush është online" dhe unë e shoh se google është në kërkim faqet e tim të vjetër përkthyer.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ju mund të rinovojë patentën tuaj dhe për të marrë versionin e fundit. Ju lutemi vini re se rinovimin kushton vetëm 30 $. Ju mund të rinovojë në seksionin tuaj download.

Gjithashtu ju lutem vini re për të ardhmen - Ne ju ofrojmë mbështetje të lirë. Pra, ide e mirë është për të shkruar kur ju keni ndonjë çështje, në vend që të marrë veprimet e veta që ju bëri një tjetër çështje.

Rreth çështje aktuale - Google në kërkim faqet e vjetër. Ju lutemi të vetëm të shtoni sundimit të përshtatshme të cilat do të përcjellim këto kërkesa në faqen juaj forum kryesore. Google do të ndalet në kërkim pas një kohë (ju do të thoni atë që ato faqe janë lëvizur).

Ju lutem na jepni shembuj të lidhjeve nuk tuaj ekzistues - ne do të shkruaj sundimin e duhur
    Fundit edituar nga vBET; 18-07-1111:58.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Pa përgjigje - konsideruar mbështetjen nuk kërkohet. Ju lutemi shkruani këtu në rast se ju ende nevojë për mbështetje në këtë rast.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •