I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 16

Thread: Aktivizoni / çaktivizoni vbet pa probleme

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Default Aktivizoni / çaktivizoni vbet pa probleme

Hi, ne ju lirimin e ardhshme mund ta bëni atë në mënyrë që të paktën për qëllime vbet testimi mund të jetë me aftësi të kufizuara, nëse i çaktivizoni atë të drejtë Tani unë nuk mund të merrni në në faqen time në të gjitha dhe kanë të luajnë me të. Htaccess ... etj në mënyrë që të bëjë useable forum.

Nuk duhet të jetë një mënyrë për të Aktivizimi ose çaktivizuar vBET lehtë vetëm si mods shumë të tjera, ky lloj integrimi do të jenë shumë të vlefshme për përdoruesit dhe troubleshooters.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

hello,

Para së gjithash - në qoftë se ju disable vBET - Rregullat tona në htaccess nuk janë duke punuar - pse? sepse ju nuk keni kodin flamurin në url.

së dyti, në qoftë se ju keni vBET integruar me vBulletin - ne nuk kemi asnjë mundësi - ju mund të zëvendësojë fotografi të vjetra Muslimanët përsëri (sistemi Muslimanët nuk kanë grepa të sistemit).

në fund - Forumi tuaj pas disable e vBET duhet të punimeve normale (çdo ekranet bosh, etj)
    nëse ju keni një ekran bosh, pas paaftësi të vBET - kontrolloni në log tuaj fotografi server për disa gabime - Ne do të kontrollojë atë.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ashtu si ka shkruar Kamil -. Kur vBET është me aftësi të kufizuara rregullat në htaccess nuk duhet të dëmtojë asgjë.

Gjithashtu e vërtetë për integrimin vBulletin - nuk ka një sistem grepa kështu ndryshime fotografi janë të nevojshme.

Unë jam duke shkuar këtë temë për të mete seksion. Ju lutem jepni më shumë informacion (nëse e shihni ekran të bardhë, duhet të jetë gabim në log) kështu që ne do të jetë në gjendje të punojnë në të.

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Michal kjo nuk është një bug, kjo është pika ime nuk ka asnjë mënyrë për të thjesht të çaktivizoni vBET, mods të tjera do të kenë:
    Aktivizo Product?
    Po Jo

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

ju mund të mundësojnë ose çaktivizoni vBET ne admincp-> plugins-> menaxhuar produkteve - ju keni të njëjtat rezultate

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

çfarë mendoni ju se kjo mundësi është e nevojshme?

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Unë nuk e di se çfarë të tjerët mendojnë Kamil, por për mua unë besoj se është veçanërisht e për pronarët forum të ri që nuk do të dinë për të shkuar në Shtojca & Products> Manage Products> disable produktin tuaj, më të do të shikoni vetëm për "të kthehet on / off "opsion në AdminCp> Options vBulletin.

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Po në lidhje me çështjen pas paaftësi të vBET? mund të konfirmojë se kjo çështje ende ekzistojnë?

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Çështja e vetme që ekziston kur paaftësi vbet pastaj ri-mundur është që kodi lang tags, nuk janë më parsed si kjo http://www.thecodecage.com/forumz/me...post1054986448 unë vetëm me aftësi të kufizuara vBET për të përpiqen dhe pastaj ri-mundësuar dhe një më parë parsed [lang] tag nuk është më parsed ose të përkthyer

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •