I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 2 e 2 FirstI parë 12
Results 11 te 20 e 20

Thread: Pas rankbadges upgrade merr hiqet.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Kodi i tërë në lidhje me grupet që ju keni në dosjen e / Përfshin / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php.

Nuk është vetëm një funksion i cili është përdorur si reagim ndaj logjikës vBulletin (për goditje: userdata_presave) Dhe emri i funksionit është vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php (7 ndeshje).

2 funksione të tjera në dosjen që e bën ndryshime janë përdorur për heqjen e Anëtarëve vBET gjatë instalimit vBET un-dhe askund tjetër.

Pra, nëse ajo është e gabuar për shkak të vBET, atëherë ajo mund të jetë vetëm për shkak të funksionit vbet_changeDefaultLanguageGroup. Asgjë tjetër është duke bërë ndonjë ndryshim në grupet.

Pra, nëse ju doni të çaktivizoni atë, atëherë mënyra më e thjeshtë është që vetëm disable "Set përshtatshme Gjuha e albumit Group" plugin. Por kjo do të çaktivizoni të trajtojë automatike për grupet vBET. Pra, nëse ju doni edhe ata të largohen vetëm largojë atë nga CP Admin.

Ne rekomandojmë vetëm për të çaktivizuar plugin parë. Nëse ju gjeni problemit të zhduken, atëherë ne mund të kontrolloni sërish (ne kontrolluar atë tashmë dy herë), ende kemi të njëjtën gjë - ne nuk e dimë se si për të riprodhuar këtë çështje.

Gjithashtu ju mund të kontrolloni plugins të tjera për goditje userdata_presave dhe të ndryshojë urdhrin e ekzekutimit për të ekzekutuar para/pas vBET plugin.
    Fundit edituar nga vBET; 06-06-1120:41.

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Pas paaftësi që plugin, dhe drejtimin e pa atë për rreth 48 orë tani, unë nuk kam pasur këtë çështje përsëri. Kështu që unë mendoj se do të sigurt të supozohet se ajo është për shkak vBET shtuar dhe anëtarësimin në shtesë, dhe në qoftë se ju keni disa tashmë, për disa arsye të tjera merr merret me disa cron running. lol, se tingëllon pak i paqartë unë e di, por pa plugin kjo është e gjitha e mirë përsëri.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

OK kështu - ne do të kontrollojë atë përsëri. Ky ishte ndryshimi i vetëm që keni bërë - disabling plugin? A e Anëtarëve vBET janë ende në forum tuaj apo ju hequr ato? Çfarë është versioni i saktë i vBulettin tuaj (ne duam të shikojmë të ngushtë jo vetëm në kodin tonë, por edhe në ambientin goditje)?

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Po, kjo është ndryshimi i vetëm kam bërë. Dhe unë u ticks nga grupet për të vBET. Por ata janë ende atje pse. A ka një mënyrë e thjeshtë për të hequr ato? Për shkak se merr një shumë hapësirë.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga Taurus View Post
    Dhe unë u ticks nga grupet për të vBET.
    Çfarë do të thotë kjo saktësisht? Ju bëri atë?

Në lidhje me largimin vBET grupe - ju mund ta bëni atë nga Admin CP në vBulletin opsione, ose me ekzekutimin e funksionit vbet_removeDefaultLanguageGroups nga / Përfshin / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php

Ju lutem vini re se nëse ju hiqni ato ne nuk do të jetë ale për të parë nga afër këtë çështje, sepse ajo ndodh vetëm në forum tuaj.

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Çfarë do të thotë kjo saktësisht? Ju bëri atë?
    Unë deselected grupet nga vBET. Si kur ju zgjidhni një përdorues në të ACP do të ketë një tik-tak / shenjë nga le të themi "spanjoll", si një grup me të tjera. Kjo I deselected.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Siç kam shkruar ju në PD, ne ende nuk e di se çfarë është arsyeja e çështjes mbi forumin tuaj. Megjithatë kam bërë disa ndryshime në kodin vBET në këtë fushë. Tani për tani do të merret me grupet vBET vetëm kur disa Grupet e ndryshuar ose kur e albumit chanes përdorues gjuhë. Pra, në të lidh atë shtohet kusht:
    PHP Code:
    if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) { 
    Unë nuk kam asnjë ide do të ndihmojë për çështjen tuaj pasi ne nuk e dimë se çfarë e shkakton atë. Gjithsesi është e mundur që ajo do të ndihmojë. Siç kam shkruar ju MD, në ndryshime historinë tuaj shpesh Grupet e para kolona u lirua - ndoshta për shkak se ata nuk janë aty ku ngarkuar nga baza e të dhënave në të gjitha. Me këtë kusht në raste të tilla vBET do të bëjë asgjë, sepse në rastet kur ndryshimet përdorues stendat e të dhënave nga CP User ose admin nga CP Admin, atëherë grupet janë të ngarkuar.

Kjo do të përfshihen në lirimin e ardhshme, kështu që ju lutemi kontrolloni atë. Në qoftë se kjo nuk do të funksionojë atëherë ju do të çaktivizoni lidh përsëri dhe ne do të bëhen hetime përsëri.

Ju lutem konfirmoni pas përditësimin e bën atë të të ndihmojë.

Edited - ajo është e konfirmuar. Për doze ju lutem:
    1. Go to Admin CP -> Shtojca Produkte & -> Menaxher Plugin
    2. Gjej të lidh me emrin Set përshtatshme Gjuha e albumit Group për goditje userdata_presave dhe klikoni Redaktoj për të
    3. Shto në fillim të kodit:
    PHP Code:
    if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) { 
    4. Shto në fund të kodit:
    PHP Code:

5. Ruajeni
    Fundit edituar nga vBET; 01-07-1101:27.

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

OK, I upgraded tani, dhe do të kontrollojë në qoftë se unë ende e kanë këtë problem. Unë do t'ju bere te ditur. Thanks.

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Pas running me update për më shumë se 2 ditë tani, dhe pa paaftësi që plugin apo ndonjë gjë tjetër, unë nuk kam pasur këtë çështje përsëri. Kështu që unë mendoj se është e sigurt të them se të rregulluar tuaj ka mashtrim. Thanks again Michal. Një falënderim i vërtetë e madhe! Unë e di se kjo çështje ishte vetëm i pranishëm në forum time, dhe unë sinqerisht vlerësojmë milje ekstra ju shkoi për të ndihmuar mua për këtë!

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

thanks for këtë konfirmim

Faqe 2 e 2 FirstI parë 12

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments