I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 4 e 4

Thread: Gjuhë të ndryshme prezgjedhur për subforums të ndryshme

Junior Member
    Antarësuar
    Prill 2011
    Postime
    14

Default Gjuhë të ndryshme prezgjedhur për subforums të ndryshme

Mundësinë e përcaktimit Gjuha e albumit në një bazë forum per. Ngjashëm me atë që yak983 pyetur për në zonën para-shitjes.

Quote Postimi origjinal është bërë nga yak983 View Post
    Përshëndetje Unë kam 1 forum shkruani në gjuhë më të

forum lang 1
    sub forum 1 lang
    sub forum 1 lang
    sub forum 1 lang

forum lang 2
    sub forum 2 lang
    sub forum 2 lang
    sub forum 2 lang
    Si do të përdorë 4.3.0 grupet sekondare anëtare për langauges (Me sa kuptoj unë), dhe në qoftë se ka mbështetje për të në grupe gjuhësore të shumta, ajo mund të supozojmë se nëse dikush është në grup me njëjtë si forum nën atë gjuhë, atëherë do të jetë përdorur, e nëse jo atëherë do të supozohet se gjuha vendosur në profilin e anëtarit është përdorur.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

ju lutem më thoni versionin whitch të vBET po ju përdorni? dhe paste këtu një url për forumin tuaj - Unë do të kontrollojë një konfiguracion.

Thanks

Junior Member
    Antarësuar
    Prill 2011
    Postime
    14

Unë nuk kam asnjë version të vBET instaluar (faqe forumi është ende në zhvillim / konfigurimit). Vetëm gjetur kohët e fundit më shumë për këtë mod dhe e kuptuan se kjo ndoshta do të më ndihmojë immensly. Por si unë mund të gjeni vetëm pas yak983 mbi temën, dhe asgjë tjetër, kam vënë atë si një kërkesë tipar edhe para se ta shkarkoni atë.

Unë do të ju dërgoj një PM se si të arrijnë instaloni vBulletin-time.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

ok do të të tregoj, kjo është Michael FR
    Fundit edituar nga Marcin Kalak; 27-02-13 në 11:06. Arsyeja: BBCode korrigjim

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •