I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 6 e 6

Thread: Languages përshkrime të jenë të përkthyera, si dhe

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    77

Question Languages përshkrime të jenë të përkthyera, si dhe

Kur përdorni frengjisht si Gjuha e albumit, pse nuk e shohim përshkrimet e gjuhëve në frëngjisht?

Për shembull, unë uroj që ne mund të kemi përshkrime në gjuhën tonë amtare, kështu që në vend të "franceze", unë duhet të shoh "Français" ad gjitha gjuhët e tjera përshkrimet duhet të ketë një përkthim frengjisht, apo jo?

Shiko fotografinë.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ju lutem vini re se të gjitha frazat e parazgjedhur për vBET janë në gjuhën angleze. Të gjithë ju duhet të bëni është përkthyer në gjuhën tuaj frazat (në CP Admin).

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    77

Kam provuar përkthimin e frazat për gjuhët, në mënyrë që ata të shfaqin në gjuhën time dhe kjo nuk funksionon.

Për shembull, unë përkthyer këto:
    vbenterprisetranslator_cache_fr dhe vbenterprisetranslator_flag_fr, por asgjë nuk ndryshoi kudo, ose për flamujt apo në profilin dhe regjistrimit.

Çfarë do të duhet të përdorni për të përkthyer ato në mënyrë që të ketë përshkrimet flamurin e përkthyer në gjuhën time?

Gjithashtu, për një gjë unë nuk e kuptoj. Këtu në faqen tuaj kur kaloni nga anglisht në frëngjisht përshkrimet në usercp janë përkthyer në frëngjisht! (Edhe pse ato nuk janë të renditura sipas më të saktë alphabetically). A e keni përkthyer ato, ose është bërë nga Google? Sepse, në anën tim ata nuk janë përkthyer kur unë kaloni nga një gjuhë në një tjetër.
    Fundit edituar nga Cybershaolin; 29-11-0907:44.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ju keni të drejtë. Na vjen keq për dezinformata. Përkthimet janë bërë nga Google, kur faqja është përkthyer. Në rastin tonë kjo është bërë, sepse ne e dërgojmë në anglisht dhe ne jemi duke u thënë se ajo është në gjuhën angleze. Në rastin tuaj nuk ka punë, sepse ju thoni se Google është në frëngjisht dhe ajo nuk është.

Unë e pranoj atë si të ndryshojë kërkesën për të mbështetur gjuhë të emrave në gjuhët e tjera për flamuj.

Edhe një herë vjen keq për konfuzion dhe faleminderit për kohën tuaj

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    77

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Done - do të përfshihen në 3.3.0