I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 3 123 I funditLast
Results 1 te 10 e 25

Thread: Auto përkthyer faqet vs përmbajtjen e udhëzimeve google

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    72

Default Auto përkthyer faqet vs përmbajtjen e udhëzimeve google

---
    SHËNIM ADMINISTRATOR: këtë post përfshin informacion të rremë për Google deklaratë për përkthyer automatikisht përmbajtjen. Gjithashtu deklarata nuk vlen për vBET. Ju lutem shikoni këtu për detaje: # post7873 http://www.vbenterprisetranslator.co....html
    Për fat të keq unë kam qenë me pushime kur mesazhi është krijuar dhe shumë informacione të gabuara u përfshi në këtë temë - kjo është arsyeja pse është i përfshirë këtu korrigjim.
    ---

Përshëndetje

Unë vetëm donte të mos e dini se Matt Cutts tha se auto përkthimin e webpages bie brenda tyre "auto generated content" udhëzime të cilat janë të dënuar që update Panda Google.

Pra vetëm si një paralajmërim që ju mund të dëshironi të rishikojë duke shtuar të gjitha faqet tuaja përkthyer në sitemap tuaj.

Në fakt ju mund të dëshironi të marrin në konsideratë për të bllokuar google nga gjuhët auto liste përkthyer në të gjitha robots.txt anë.

Këtu është video: YouTube - Si duhet të trajtojë përmbajtjen lokalizuar?

Fala

StarBuG
    Fundit edituar nga vBET; 07-04-1114:54.

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2011
    Postime
    138

Oops ... duket shumë e qartë se Google nuk i pëlqen ajo që bën pastaj Vbet. Pse Google ende Indeksi auto-përkthyer faqe edhe pse? A nuk ka kuptim.

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    72

Sepse kur ai viziton faqet që nuk e di se ata janë auto përkthyer.
    Ato janë ruajtur në bazën e të dhënave dhe nuk janë të shërbyer nëpërmjet api e tyre për të servil të tyre.

Kjo është krejtësisht e mirë ajo që vBET nuk megjithatë në kuptimin që shumica e njerëzve të përpiqen të përdorin atë.

Kjo është një tipar përkthim që i ndihmon njerëzit flasin gjuhë të ndryshme për të kuptuar përmbajtjen tuaj.
    Megjithatë kjo nuk është një mënyrë për të shumëfishohen përmbajtjen e faqes tuaj.
    Në qoftë se ju përdorni atë në këtë mënyrë Google do të shohin këtë si cilësi të ulët "përmbajtje të krijuara vetë" dhe për të ndëshkuar faqen tuaj për atë më shpejt ose më vonë.

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2011
    Postime
    138

Thanks.

Kamil,

Unë vetëm mund të konfirmoj se në qoftë se ju lutem unë dua të mbajtur Vbet kandidon për forumin tim, por nuk duan të shohin Google auto-përkthyer faqet që kam nevojë vetëm për të bërë në vijim:

1. Enter 'Lejoj: / forum / xx /'Në robots.txt ku xx tregon gjuhë të huaj (s) në përdorim në forum time

2. Reverse hapat në këtë post për integrim sitemap: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

3. Re-gjenerojnë dhe ri-paraqesë sitemap.
    Fundit edituar nga norku; 31-03-1110:42.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

po. nëse ju ndaloj faqet tuaja për google bots - ju do të keni faqet tuaja nuk e indeksuar nga google.
    sigurisht, nëse ju e kundërt të gjitha ndryshimet nga sitemap - e njëjtë - nuk e faqes indeksuar.

sigurisht tashmë ju keni faqet e indeksuar nga google ju që ju duhet të rifreskoni sitemap ri.
    Added by Michał Podbielski:
    Ju nuk keni për të bllokuar çdo material të përkthyera, shih:
    # post7873 http://www.vbenterprisetranslator.co....html
    Fundit edituar nga vBET; 07-04-1114:49.

Senior Member
    Antarësuar
    Shkurt 2011
    Postime
    138

Faleminderit Kamil. Unë mendoj se është një turp i vërtetë që Google nuk ka si përmbajtje të krijuar në këtë mënyrë. Unë mendoj se ata duhet të bëjë një përjashtim për forume, sepse Vbet është një ide fantastike dhe madje edhe në kohë të shkurtër unë kam atë plotësisht duke punuar pashë një përmirësim në stats tim. Të gjitha nuk është e humbur edhe pse natyrisht, sepse pjesa me të vërtetë i zgjuar e Vbet - që folësit e gjuhëve të huaja mund të marrin pjesë në një forum në gjuhën e tyre - është sigurisht ende atje.

Senior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    276

HRM, është google përfundimisht do të bjerë vetëm ato faqe përkthyer? Nëse kjo ndodh unë pyes veten në qoftë se do të ndikojë në renditjen e faqeve të gjuhës amtare?

Anëtar
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    37

Quote Postimi origjinal është bërë nga tavenger5 View Post
    HRM, është google përfundimisht do të bjerë vetëm ato faqe përkthyer? Nëse kjo ndodh unë pyes veten në qoftë se do të ndikojë në renditjen e faqeve të gjuhës amtare?
    Google nuk duket të kenë hequr faqet VBET tani: ju lutem shih diskutimin në blogun tim.

Unë personalisht nuk mendoj se këto faqe janë spammy, ata kanë një qëllim legjitim ...
    Lost in Translation: Google algo Update 06-04-2010 | SEO Blog nga SEOforums.org

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga StarBuG View Post
    Përshëndetje

Unë vetëm donte të mos e dini se Matt Cutts tha se auto përkthimin e webpages bie brenda tyre "auto generated content" udhëzime të cilat janë të dënuar që update Panda Google.

...

Këtu është video: YouTube - Si duhet të trajtojë përmbajtjen lokalizuar?

Kjo është NUK vërtetë. Ju lutem shikoni video edhe një herë. Ai tha se MUND zbatohen për udhëzime të krijuara auto përmbajtja dhe atëherë ai është thënë në lidhje me përshtypje të gabuar, kur faqja nuk është plotësisht i lexueshëm për njerëzit. Robots Pra, me të vërtetë Google nuk janë në gjendje të marrin në konsideratë si përmbajtjen e faqeve të krijuara vetë dhe kjo mund të bëhet vetëm duke e njeriut dhe vetëm nëse përkthimi nuk është edhe krejtësisht javë, por u rrëzua, sepse ka faqet e përkthyer në vetvete është shumë e mirë ajo që është përshkruar në filmin e kontekstin se si duhet të duket URL pastaj.

Edhe unë dua të qetë të gjithë përdoruesit tanë, se ajo që tha Cutts Matt për përkthime automatike e cila mund të auto bie Google gjeneruar udhëzimet përmbajtja Nuk aplikohet për vBET. Kjo është për shkak se:
    1. Matt qartë thotë se ai është duke folur për përkthim i thjeshtë i përmbajtjes të tërë, dhe vBET nuk përkthehet tërë përmbajtjen - ajo ruan emrat e përdoruesit dhe fusha të tjera, nëse shënuar si jo për përkthim për vBET.
    2. vBET nuk është për përkthim automatik, por në lidhje me mbështetjen e shumë-gjuhësor komunitetet, ku të gjithë mund të shkruajnë në gjuhën e vet në të njëjtën fije. Pra edhe një herë nuk është vetëm përkthimi thjeshtë e faqe të tërë, dhe nuk ka të bëjë me përkthim automatik, por për shumë-gjuhësor komuniteteve.
    3. Përkthime vetë janë bërë nga vetë Google i cili ka cilësi shumë të mirë dhe si Matt qartë tha se përkthime të tilla mund të trajtohen si përmbajtje të krijuara vetë vetëm nëse ato janë me të vërtetë nuk i lexueshëm e njeriut.

Pra, shpresoj se përdoruesit tanë të ndjehen më mirë tani Për të shmangur ndjenjat e këqija dhe të Profili ata që nuk janë lexuar tema të tërë vetëm headers unë do të ndryshojë titull të kësaj teme. Me respektim të plotë të autorit - ne jemi bërë këtë vetëm për të shmangur keqkuptimet, sepse tema merr diçka shumë të keqe të cilën ne besojmë se nuk është e vërtetë. Shpresoj se kjo është në rregull për autorin

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga norku View Post
    Thanks.

Kamil,

Unë vetëm mund të konfirmoj se në qoftë se ju lutem unë dua të mbajtur Vbet kandidon për forumin tim, por nuk duan të shohin Google auto-përkthyer faqet që kam nevojë vetëm për të bërë në vijim:

1. Enter 'Lejoj: / forum / xx /'Në robots.txt ku xx tregon gjuhë të huaj (s) në përdorim në forum time

2. Reverse hapat në këtë post për integrim sitemap: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

3. Re-gjenerojnë dhe ri-paraqesë sitemap.
    Ju nuk keni për të bllokuar çdo përmbajtje të përkthyera! Ju lutem shikoni filmin e sërish - të gjithë këtë film është se si të emrit URL e kur ju keni përkthyer përmbajtja, kështu që ka përkthyer përmbajtja është krejtësisht gjobë për Google!

Shënim për përmbajtjen e përkthyer automatikisht nuk zbatohen për vBET dhe StarBuG shkruani informacione të rreme se ajo është konsideruar si dyfishim përmbajtja ajo që nuk është e vërtetë (kjo mund të jetë jo "është", dhe kjo mund të mos zbatohen për vBET) - shih postin tim të mëparshëm.

Faqe 1 e 3 123 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •