I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 6 e 6

Thread: Upgrade / Re-Install Service.

Shiko Hybrid

E Mëparshme Post Previous Post   Next Post Tjetër Post
    Junior Member
    Antarësuar
    Nëntor 2009
    Postime
    25

Default Upgrade / Re-Install Service.

Hi,

Unë dua të Upgade Muslimanët për Muslimanët 3.6.0 (ari)
    Plus Upgrade vBet të vesion fundit.

A janë ata compatible?

Nëse Po, ofrojnë një përmirësim Shërbimi juaj / Re-Install Shërbimit? si vBulletin 3.6.0 kërkon rivendosjen e cilësimet për tipare të reja.

Nëse ju ofrojnë një shërbim të saj për ri-integrimin vBet në Muslimanët Please let me know se sa dhe ku unë mund të paguajnë.

Si vitale e saj tim forume qëndron në internet dhe unë dua që të ketë sa më pak joproduktive të jetë e mundur.

Thanks

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

hello,

Ne nuk kemi testuar këtë version të Muslimanët ende.
    Ne testuar integrimit me vBulletin 3.6.0 RC2 dhe çdo gjë vepra të mira.
    (Forumi ynë kryesor është duke punuar në këtë version të Muslimanët).

Unë nuk kam mundësi të testimit këtë version, sepse Michał është me pushime dhe vetëm ai ka qasje në këto pako Muslimanët.

vBSEO 3.6.0 RC2 version punon siç duhet me udhëzimet e integrimit të përshkruara në readme.html file. Unë mendoj se asgjë nuk ka ndryshuar në këtë pikë.

Ju gjithashtu mund të blejnë shërbimin e integrimit këtu. Kushton 30 $

Junior Member
    Antarësuar
    Prill 2011
    Postime
    4

Hi,

Unë jam shumë i interesuar në një përmirësim / install shërbim shumë - Kohët e fundit kam upgraded vBulletin tim dhe Muslimanët për versionet e fundit dhe vbet im nuk është duke punuar.

Unë kam nevojë për dikë me ekspertizë shumë më tepër për të rregulluar atë për mua!

Michał Podbielski (vBET Stafi)
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga cormee View Post
    Hi,

Unë jam shumë i interesuar në një përmirësim / install shërbim shumë - Kohët e fundit kam upgraded vBulletin tim dhe Muslimanët për versionet e fundit dhe vbet im nuk është duke punuar.

Unë kam nevojë për dikë me ekspertizë shumë më tepër për të rregulluar atë për mua!
    Ju lutemi të bëjë vetëm një urdhër dhe pastaj dërgojnë informata pyetur në postën përgjigje. Ju mund të dërgoni qëllim këtu: http://www.vbenterprisetranslator.co...de-service.php

Junior Member
    Antarësuar
    Prill 2011
    Postime
    4

OK, kjo është bërë, cheers!

Nga rruga që ju duhet të shpëtoj i opsionit për të blerë përmirësimet '0 'në drop-down menu tuaj

Unë kisha për të plotësoni formularin e dy herë, sepse unë nuk e shohin atë herë të parë.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

ok, kam vënë re pagesën tuaj. Unë do ta bëj atë për ju. Thanks

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja