I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 6 e 6

Thread: postuar në gjuhë të huaj nuk përkthehet

Banned
    Antarësuar
    Jan 2011
    Postime
    49

Default postuar në gjuhë të huaj nuk përkthehet

Text automatically translated from: Norwegian to: Albanian
    Translated text
    postuar në gjuhë të huaj nuk përkthehet përsëri në anglisht Kur kam vendosur prapa në gjuhën angleze pas postimit:

Thread: Për të gjitha diskutimet e vështirë për

Për të gjitha diskutimet e vështirë për çdo peshk agresive që Datnioides, peshk ujku, puffers, Snake Peshku dhe të tjera ecin e peshkut të freskët në krye të fødekæden. Pre e pas!
    Original text

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

cilin version të vBET do you use? ju lutem këtu paste url juaj forum dhe unë do të kontrollojë atë.
    Thanks.

Banned
    Antarësuar
    Jan 2011
    Postime
    49

është version for vBulletin 4.

url është këtu:
    http://www.predatoryfishkeepers.com/testvb/forums/

u do të duhet të login me vbet / vbet ashtu siç është në faqen siguruar time test.

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Përshëndetje,

Unë kam qenë në forum tuaj, por unë nuk mund të provuar atë. Nëse ju mund të - ju lutem të bëjë për mua një provë llogari dhe ngjitur këtu një url për fije me këtë çështje dhe unë do të provuar atë.

Mos harroni - përdoruesi duhet të ketë një gjuhë setted në profilin e tij në usercp. Ju mund ta provoni opsionet e përkthimit në admincp-> vBET-> zbulimit Google Language.

këtu ju mund të lexoni më shumë rreth Mbulim Gjuhësh: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html

Banned
    Antarësuar
    Jan 2011
    Postime
    49

Unë nuk e kam vendosur asnjë gjuhë në profilin tim. faleminderit për ndihmën.

Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

nuk ka problem thanks for konfirmim

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja