Hi guys, duhet ndihmë këtu
në vbseocp.php --> Karakteri Zëvendësimin --> kam vendosur të Zëvendësojë Jo-anglisht Karaktere në Url?, për të Mbajtur Jo-anglisht Karaktere në URL-të si vbet instalimit udhëzimi
në gjuhën default (anglisht) i duhet për të hequr disa karaktere që dont nevojshme në URLs, si [, ], * dhe karakterit të tjera të vetme, sepse unë nuk jam rehati me këto karakter të vetëm në gjuhën default (anglisht)
Ju lutem ndihmë djema se si për të hequr këto karaktere të vetme në url në gjuhën default (anglisht), por ende duke përdorur "Keep jo në anglisht figurë në URLs" option
i provuar për të shtuar [dhe] dhe * karakterin në vbseocp.php -> Define Stopwords, por duke punuar nuk e tij, ose mund të hiqet e saj nga vbseocp.php -> Define Custom zëvëndësimin karakterin tuaj?
APO
nëse ka kodin e kushtëzuar të "Replace jo në anglisht Figurë në URLs?" Gjuha e albumit të vetëm dhe "Keep jo në anglisht figurë në URLs" për gjuhët e tjera "për gjuhë të tjera, ndoshta ne mund të vendosni kodin e kushtëzuar në Muslimanët / e burimeve / xml / config.xml diçka si kjo vetëm për shembull
if ($ vbetlang == default)
{
Replace jo në anglisht Figurë në URLs?
}
if ($ vbetlang! = default)
{
Mbani jo në anglisht Figurë në URLS për gjuhë të tjera
}

Përgjigju me kuotë