I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 15

Thread: Çdokush e di pse të gjitha faqet e mia në anglisht janë messed up, por perkthimet punë?

Junior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    21

Default Çdokush e di pse të gjitha faqet e mia në anglisht janë messed up, por perkthimet punë?

Unë kisha për të përmirësuar në vBulletin 3.5 dhe vbet fundit tani faqet e mia në anglisht janë messed up, por të gjitha përkthimet të punojnë vetëm gjobë? Ajo duket si ajo mund të ketë të bëjë me css, ose diçka që unë jam në një humbje.

Junior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    21

Edhe kur ju shkoni në site.com / forum / faqe është bosh, por unë kam këtë në htaccess time

përcjellëse 301 webscutest.com / forum / index.php webscutest.com / forum /
    përcjellëse 301 webscutest.com / forum webscutest.com / forum /
    % RewriteCond {HTTP_HOST}! ^ Www \\. Webscutest \\. Com
    RewriteRule (.*) http://www.webscutest.com/forum/ $ 1 [L, R = 301]

Pra, përdoruesit janë të pasur një kohë të vështirë gjetjen e forumit
    Fundit edituar nga vBET; 27-10-1001:53. Arsyeja: lidhje me përmbajtjen unappropriate

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

Quote Postimi origjinal është bërë nga dgparent View Post
    Unë kisha për të përmirësuar në vBulletin 3.5 dhe vbet fundit tani faqet e mia në anglisht janë messed up, por të gjitha përkthimet të punojnë vetëm gjobë? Ajo duket si ajo mund të ketë të bëjë me css, ose diçka që unë jam në një humbje.
    Përshëndetje,
    Kam shkruar për këtë në një tjetër fije tuaj. Nëse keni çaktivizuar një vBulletin ju do të keni një stil normale, e mirë. try it.
    Pra, kjo është një çështje Muslimanët. Të shkruani vetëm në lidhje me atë për të mbështetur Muslimanët.

Junior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    21

Po unë e di, por ata nuk të përgjigjen dhe mendova se këtu do të shihet këtë problem

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

ju përdorni disa cache? por jo cache vBET - nga mod ndryshme? ndoshta cache vB? Nëse po - të përpiqen për të pastruar atë.
    Edited:
    Siç e shoh faqen kryesore t forumit dhe është duke punuar tani.

Junior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    21

drejtë, por asnjë nga faqet e anglisht punën sapo ju klikoni mbi një post të lexuar

Michał Podbielski (vBET Stafi)
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Hi.

Siç e shoh në forum tuaj të gjitha tekst në temat e është bërë me ngjyrë të bardhë në sfond të bardhë. Kjo është e njëjtë për faqet e përkthyer dhe nuk janë të përkthyera. Kjo është në Opera. Kur unë jam duke kërkuar nën Firefox është rregull për faqe përkthyer dhe e gabuar për të mos përkthehet (përsëri teksti është në ngjyrë të bardhë).
    Siç e shoh duke përdorur Firebug nën Firefox për faqe nuk përkthyer ju keni shumë më pak stilet CSS të përfshira. Unë mendoj se disa fotografi CSS nuk është përdorur më pas në të gjitha.

Kamil - Ju lutem kontrolloni URL-së për fotografi CSS në këtë faqe. Kjo është mbi të gjitha stilet. Përmbajtja e tërë është në prodhim.

Gjithashtu - në radhë të parë - ishte kontrolluar nuk është çështje vBET? A çështja duket edhe kur është e krejtësisht të paaftë vBET (Unë do të thotë aftësi të kufizuara në CP Admin,. Htaccess dhe fotografi Muslimanët)?

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Unë mendoj se kjo është shkaku i çështjes:
    Code:
    <base href="../http://www.webscutest.com/forum/" />
    Siç e shihni nuk ka rrugë të gabuar në bazë.

Dhe kjo është për faqe përkthyer:
    Code:
    <base href="http://www.webscutest.com/forum/" />
    <base href="/forum/pl/../http://www.webscutest.com/forum/" />
    Kjo është arsyeja pse ajo është duke punuar në disa broewsers dhe në disa jo (disa të marrë bazën e parë, disa e fundit).
    Fundit edituar nga vBET; 27-10-1001:57.

Junior Member
    Antarësuar
    Dhjetor 2009
    Postime
    21

ndonjë ide se si të rregullohet? ku e shihni ju këtë?

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Ju mund të gjeni atë në burim tuaj faqe.

Ju lutem tregoni se çfarë është vlera e saktë e Forumit URL parametri vBulletin mbi forumin tuaj.
    Kamil - nëse vlera do të jetë mirë ju lutemi të shikoni për zgjidhje në Server klient - ditur shkaku duhet të jetë i shpejtë për të zgjidhur (të parë të gjetur se nuk është çështje vBET në të gjitha).
    Kam 3 natën tani kaq keq, por Kamil do të punojnë në këtë më shumë në mëngjes

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •