I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 2 e 2

Thread: Ndërro gjuhën e parazgjedhur mundësi për Moderatorët

Senior Member
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    257

Default Ndërro gjuhën e parazgjedhur mundësi për Moderatorët

Një nga frustrimet e madhe për mua është se Admins vetëm mund të ndryshojë Gjuha e albumit e një anëtari. Unë kam anëtarë të panumërta që thjesht nuk e vendosur këtë, edhe pasi ata janë ridrejtuar në UCP e tyre për të bërë atë.

Ata pastaj të vazhdojmë të postuar në një gjuhë të huaj deri në një Admin mund ta ndryshoni atë.

Ajo do të jetë një ndihmë e madhe nëse ka pasur një vendosjen e një Moderator Moderator apo Super, ose grup me të tjera të paracaktuara, mund të përdorë për të ndryshuar vetëm gjuhën e parazgjedhur e një anëtari. Ndoshta diku në një faqe anëtarët Profilin apo më shumë.

Thanks!

Michał Podbielski (vBET Stafi)
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Në këtë moment vBET lejon që të redaktoj parazgjedhur gjuhën përdorues në edicionin vBulletin User. Ju lutem kontrolloni nuk vBulletin lejon të japë të drejta për atë që grupet e tjera. Nëse nuk e lejon vBulletin grupet e tjera për të redaktuar anëtarëve, atëherë unë mendoj se do të ishte gjë e matur për të lejuar të bëjë atë nga vBET.

Ky funksion është marrë në konsideratë tani. Në qoftë se askush nuk do të japë asnjë arsye ndaj tij (si disa arsye sigurie), atëherë ekziston një shans që ajo do të pranohet.

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •