I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 5 e 5

Thread: Hi shumë i interesuar! Një pyetje

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    13

Default Hi shumë i interesuar! Një pyetje

Hi, unë flas anglisht dhe forumi ynë është në gjuhën angleze aktualisht. Pyetja ime është, unë nuk e kuptoj disa gjëra në lidhje VBet,
    • 1.So nëse një person vizita që flet për shembull gjermane. Kur ai shkon në faqen time ... është automatikisht në gjermanisht?
    • 2.Do ata kanë për të kaluar atë mbi të gjuhës së tyre?
    • 3.Is ka diçka në gjuhën e tyre që lejon ata të dinë për të kaluar?
    • 4.Or shohin ata flamuj dhe kliko?
    • 5. Pyetja e fundit, kur ata të shkojnë për të bërë një post. Janë drejtimet ka shpjeguar se si ta bëni atë në mënyrë të përkthehet tyre gjuhësore? Apo është automatike?

Faleminderit. Unë jam aq shumë i interesuar për këtë. Unë jam gati për të blerë tani. Unë vetëm dua të të siguruar të gjitha do të punojnë se si unë mendoj se do. Plus I use Pro Rinise Shqiptare Tournament, dhe Shkalle, dhe disa të tjerë në forum. Unë po të shoh veprat e Rinise Shqiptare Pro. Unë shpresoj plugins tim të tjera do shumë!

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    13

Hi përsëri. Unë kam qenë duke vizituar forume me VBet në to. Dhe të gjithë ka një njoftim se nuk përkthehet. Ne duhet të vërtetë se për të përkthyer për ne. Gjithashtu nuk username '' Regjistrohuni 'që fjalët' dhe 'password' përkthehet në ndonjë forum kam vizituar që kishte VBet instaluar. E bën këtë versionin më të fundit të rregulluar këto probleme?

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    13

Përshëndetje ?********************

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Hi

Na vjen keq për përgjigje vonë. Këtë javë isha shkëputur dhe Kamil është me pushime deri në fund të këtij muaji. Zakonisht ne mbështesim në fundjavë, atë që ju mund të kontrolloni veten gjetur mesazhet tona mbështetjen e fundjavave tjera. Pra, një herë vjen keq për këtë e

Përgjigjur pyetjeve tuaja.
    1. Ju mund të vendosni opsion vBET kështu mysafirët gjermanofolës do të ridrejtuar automatikisht në përkthimin gjermanisht (bazë mbi headers browser).
    2. Ata mund, por nuk keni për të - të parë përgjigjen e parë.
    3. Nuk e kuptoj pyetjen ...
    4. Të gjithë përdoruesit të parë flamuj dhe mund të kaloni në gjuhë tjetër në çdo kohë.
    5. Kur përdoruesit shkruani në gjuhë të ndryshme, atëherë mund të njohin gjuhën vBET mesazh (configurable).

Rreth plugins të tjera. Vetëm disa plugins të kërkojë integrim të veçantë. Plugins më të punojnë edhe pa hapa shtesë.

Për të mos përkthimin 'username' dhe 'password' - siç e shoh unë përkthehet në forumin tonë. Vetëm shikoni përkthim japonisht. Askush nuk ka shkruar thread rreth çështjeve në këtë fushë. Gjithashtu ju lutem vini re se nuk e përkthejnë vBET në këtë përmbajtje kohë të buttons. Kjo është e vetmja gjë e dukshme e cila nuk është përkthyer tani dhe arsyet është se butonat kanë brenda tyre përmbajtjen e atribut html vend të brendshme të trupit tag html.

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    13

Faleminderit për përgjigjen. Unë do të blej tani ******

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja