I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 3 123 I funditLast
Results 1 te 10 e 28

Thread: Test: Ky tekst është shkruar në frëngjisht

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    77

Default Test: Ky tekst është shkruar në frëngjisht

Ce texte est écrit en français et je le devrais Voir en Albanais.

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    77

Je répète:

Ce texte est écrit en français et je le devrais Voir en Albanais.

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    77

Pse ende e shohin tekstin në frëngjisht më lart, kur gjuhën time forum është vendosur në anglisht këtu në këtë forum? Unë duhet të shoh tekstin në gjuhën angleze me flamuj pak jo?
    Fundit edituar nga Cybershaolin; 14-11-0918:10. Arsyeja: Gabim daktilografimi

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    77

Lidhur me pyetjen time, kjo është më shumë rreth ditur nëse BBCodes mund të shtohet automatikisht apo jo? Unë kam vështirësi për të kuptuar konceptin. Kam vënë re në një tjetër fije se ju ishit duke thënë se mund të shtohet BBCodes manualisht ose automatikisht. Pra, automatikisht nuk do të thotë se unë duhet të ketë parë flamujt pak në postin # 1 dhe # 2? Unë nuk e bëni atë vjen keq dhe kam lexuar shkrimin tuaj këtu: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
    Fundit edituar nga Cybershaolin; 14-11-0919:42.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga Cybershaolin View Post
    Pse ende e shohin tekstin në frëngjisht më lart, kur gjuhën time forum është vendosur në anglisht këtu në këtë forum? Unë duhet të shoh tekstin në gjuhën angleze me flamuj pak jo?
    Sepse ju nuk keni "treguar" se ajo është në frengjisht Këtu keni manual të shpejtë dhe të lehtë si për të bërë këtë: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
    Me pak fjalë - ju mund të vendosni gjuhën tuaj parazgjedhur në CP User, ose me dorë përshkruajnë mesazh me lang BBCode

Nëse ju doni edhe ju mund të redaktoni mesazhet tuaj të mëparshëm dhe shtoni atje këtë BBCode, dhe magji do të ndodhë

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Lidhur me pyetjen time, kjo është më shumë rreth ditur nëse BBCodes mund të shtohet automatikisht apo jo? Unë kam vështirësi për të kuptuar konceptin. Kam vënë re në një tjetër fije se ju ishit duke thënë se mund të shtohet BBCodes manualisht ose automatikisht. Pra, automatikisht nuk do të thotë se unë duhet të ketë parë flamujt pak në postin # 1 dhe # 2? Unë nuk e bëni atë vjen keq dhe kam lexuar shkrimin tuaj këtu: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
    lang BBCode është shtuar automatikisht në bazë të paracaktuar gjuhën e përdoruesit. Nëse nuk është vendosur ose është i njëjtë si gjuhë forum, atëherë asgjë nuk është vendosur.

Google ka mundësi që të njohin gjuhën, sipas mesazhit, por për shkak të performancës arsye që ne nuk e bëjmë këtë - edhe ne nuk e hetojnë këtë funksion Google. Nëse ju mendoni se kjo mund të jetë e dobishme, atëherë ju lutemi shkruani në lidhje këtu Kërkesat Feature - vBulletin Enterprise Translator (vBET) - Ne gjithmonë mund të shtoni funksion të tillë me mundësi për të fikur dhe në
    Fundit edituar nga vBET; 14-11-0923:52.

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    77

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    lang BBCode është shtuar automatikisht në bazë të paracaktuar gjuhën e përdoruesit. Nëse nuk është vendosur ose është i njëjtë si gjuhë forum, atëherë asgjë nuk është vendosur.
    Por kjo është problem.

OK shikoni, këtu në forum tuaj, gjuha ime është vendosur në anglisht ... kështu tekstin tim në Posts # 1 dhe # 2 (janë është në frëngjisht) janë të ndryshme nga gjuha forum (në userCP tim). Pra, pse është teksti im ende në frëngjisht? Jeni duke thënë se unë duhet të shtoni BBcode me dorë? Pastaj në qoftë se është rasti, pse jeni duke folur për BBcode duke u shtuar automatikisht?

Unë mund të mos e kuptojnë atë si duhet, por unë nuk shkoj në lidhjen që ju po i referohemi dhe kjo është mënyra I got it. Mendova, kjo është arritur automatikisht pa patur nevojë të shkruani BBcode veten.

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Por kjo është problem.

OK shikoni, këtu në forum tuaj, gjuha ime është vendosur në anglisht ... kështu tekstin tim në Posts # 1 dhe # 2 (janë është në frëngjisht) janë të ndryshme nga gjuha forum (në userCP tim). Pra, pse është teksti im ende në frëngjisht? Jeni duke thënë se unë duhet të shtoni BBcode me dorë? Pastaj në qoftë se është rasti, pse jeni duke folur për BBcode duke u shtuar automatikisht?

Unë mund të mos e kuptojnë atë si duhet, por unë nuk shkoj në lidhjen që ju po i referohemi dhe kjo është mënyra I got it. Mendova, kjo është arritur automatikisht pa patur nevojë të shkruani BBcode veten.
    Po postimet tuaja # 1 dhe # 2 janë në frëngjisht, por ju tha sistem që është në gjuhën angleze. Thats është arsyeja pse ajo nuk është përkthyer.

Ju keni 2 mënyra të trajtimit të mesazheve në gjuhë të ndryshme.
    1 është duke në gjuhën tuaj User CP parazgjedhur për profilin tuaj. Në këtë rast do të supozojmë se vBET mesazhet tuaja janë në këtë gjuhë dhe do të shtojë lang BBCode automatikisht. Akoma keni mundësinë të tregoni vBET që të mos e bëjnë këtë për mesazh të caktuar (për çdo redaktor për mesazh të ri do të shfaqet mundësi shtesë për të shtuar BBCodes ose jo - si default vendosur të po).
    2 është për të shtuar atë me dorë.

Ju jeni të hutuar për shkak të nenit të tjera, ju lutem lexoni me kujdes përsëri është shkruar:
    "automatikisht të shënuar mesazhin e përdoruesit që të vendosur gjuhën e tyre e albumit të tjera se gjuha e parazgjedhur forum"

Nëse ju mendoni se disa pjesë është e paqartë, ju lutem pikë atë dhe ne do të korrigjuar atë për ta bërë atë më të qartë

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    77

Text automatically translated from: French to: Albanian
    Translated text
    Ky është një tjetër provë në frëngjisht.
    Original text

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    77

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Po postimet tuaja # 1 dhe # 2 janë në frëngjisht, por ju tha sistem që është në gjuhën angleze. Thats është arsyeja pse ajo nuk është përkthyer.
    Ahhhhh! Tani kam marrë atë zë të lartë dhe të qartë. Kjo është pjesa që nuk i kuptoja. Tani kam ndryshuar gjuhën time për frëngjisht në Usercp dhe shkroi një mesazh provë në frëngjisht. It works perfectly këtu. Thanks for marrë kohë për të shpjeguar atë për mua në një mënyrë të thjeshtë.

Por në forum mi, gjuhën time forum është në frëngjisht, edhe unë (me dëshirë si ju thënë) vendosur UserCP tim në frëngjisht, dhe unë u përpoq mesazhet e shkruar në arabisht dhe italisht. Rezultati tregoi në arabisht dhe italisht, pa përkthimin e ndonjë gjë. Kjo është arsyeja pse unë ende nuk e kuptoj. Kjo duket të mos jetë duke punuar në forum time.

Gjithashtu, më thoni: addon gjuhën (shiko screenshot) për BBCode (zgjidhni ose jo) kur ne kompozojnë një mesazh dhe në përgjigje të shpejtë, si dhe, është kjo një addon në versionin 3.1.2, sepse unë ende nuk e ka përmirësuar ende dhe unë nuk kanë atë në 3.1.1?
    Fundit edituar nga Cybershaolin; 15-11-0920:13.

Faqe 1 e 3 123 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •