Postimi origjinal është bërë nga
vBET
OK - Unë e di tani se është e mundur që të njohin gjuhën nga curl. Google gjithashtu se bën gabime, por është aq e lloji që tregon se si i sigurtë se ai është rreth mend e tij (0 - jo në të gjitha, 1 - 100%, çdo gjë në mes - ju e dini se çfarë).
Pra, në këtë moment propozim tim për këtë funksion është për ta bërë atë configurable me opsione:
- Gjithmonë përdorues besimit (më të mirë për performancën - Google nuk është pyetur kur mesazh i ri po vjen, të gjitha opsionet e tjera do të kërkojë Google për gjuhën e vërtetë)
- Gjithmonë besimit Google (Google rezultati është përdorur gjithmonë si gjuha e vërtetë - nuk është e mirë për mesazhe të shkurtra)
- Përdorues Trust por pyesni Google (në rast të tillë, nëse ka dallime në mes asaj që përdoruesit shenjat dhe çfarë është thënë Google administratori do të marrë email në lidhje me të)
- Trust Google, kur rezultati është i denjë të besimit (një tjetër parametër do të tregojë se sa i sigurt Google për të përdorur duhet të jetë rezultati i tij - dmth 0.3)
Dhe një gjë më shumë - Google nuk do të pyeteni nëse përdoruesi në çdo vend të mesazhit të vendosur lang BBCode dorë.
Çfarë mendoni për këtë?