I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 3 e 3 FirstI parë 123
Results 21 te 28 e 28

Thread: Test: Ky tekst është shkruar në frëngjisht

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

OK është zbatuar dhe do të përfshihen në vBET 3.2.0 (po ne po planifikonte 3.1.3, por nuk ka ndryshime shumë kështu që do të jetë 3.2.0).

Ju mund ta provoni këtu. Ky forum në të vërtetë ka zgjedhur strategji për të besimit Google, kur rezultatet janë të paktën 10% i sigurt.

Kështu që gëzojnë

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Text automatically translated from: Polish to: Albanian
    Translated text
    Për shembull, ky mesazh nuk u shënua me mua se ai është polake. Ose me dorë ose duke Gjuha e albumit. Me pak fjalë - që e gënjeva vBET duke pohuar se mesazhi është në gjuhën angleze, por duke përdorur gjuhën zbulimin vBET ai e kuptoi se mesazhi është në anglisht në polonisht dhe duhet shënuar
    Original text

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    77

Punë të madhe. A keni një datë të lëshimit në kokë? Unë me të vërtetë nevojë për versionin e ri ...

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga Cybershaolin View Post
    Punë të madhe. A keni një datë të lëshimit në kokë? Unë me të vërtetë nevojë për versionin e ri ...
    Po ne kemi - sot Ne jemi të kënaqur për të dhënë të shpejtë atë që klientët tanë kanë nevojë

Prodhimi është tashmë në zhvillim e sipër. Ajo do të zgjasë deri në 2 orë. Ne kemi nevojë gjithashtu prodhojnë shtoni per VBA për të mbështetur integrimin Dyna zbulimin e gjuhës gjithashtu ka

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    77

Wow! Thanks a lot! Shërbim i madh!

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    OK është zbatuar dhe do të përfshihen në vBET 3.2.0 (po ne po planifikonte 3.1.3, por nuk ka ndryshime shumë kështu që do të jetë 3.2.0).

Ju mund ta provoni këtu. Ky forum në të vërtetë ka zgjedhur strategji për të besimit Google, kur rezultatet janë të paktën 10% i sigurt.

Kështu që gëzojnë
    Text automatically translated from: Polish to: Albanian
    Translated text
    Kjo është vetëm një provë që kontrollon nëse zbulimin gjuhën punon edhe me kuotat për qëllim linja të reja.
    Original text

Anëtar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    77

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    OK - Unë e di tani se është e mundur që të njohin gjuhën nga curl. Google gjithashtu se bën gabime, por është aq e lloji që tregon se si i sigurtë se ai është rreth mend e tij (0 - jo në të gjitha, 1 - 100%, çdo gjë në mes - ju e dini se çfarë).

Pra, në këtë moment propozim tim për këtë funksion është për ta bërë atë configurable me opsione:
    - Gjithmonë përdorues besimit (më të mirë për performancën - Google nuk është pyetur kur mesazh i ri po vjen, të gjitha opsionet e tjera do të kërkojë Google për gjuhën e vërtetë)
    - Gjithmonë besimit Google (Google rezultati është përdorur gjithmonë si gjuha e vërtetë - nuk është e mirë për mesazhe të shkurtra)
    - Përdorues Trust por pyesni Google (në rast të tillë, nëse ka dallime në mes asaj që përdoruesit shenjat dhe çfarë është thënë Google administratori do të marrë email në lidhje me të)
    - Trust Google, kur rezultati është i denjë të besimit (një tjetër parametër do të tregojë se sa i sigurt Google për të përdorur duhet të jetë rezultati i tij - dmth 0.3)

Dhe një gjë më shumë - Google nuk do të pyeteni nëse përdoruesi në çdo vend të mesazhit të vendosur lang BBCode dorë.

Çfarë mendoni për këtë?
    Në opsionet e propozuara më sipër, çfarë do të jetë rruga për të zgjedhur prej kur ajo përdoret për të bërë rrugën e vjetër përpara zbatimin e kësaj?

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Quote Postimi origjinal është bërë nga Cybershaolin View Post
    Në opsionet e propozuara më sipër, çfarë do të jetë rruga për të zgjedhur prej kur ajo përdoret për të bërë rrugën e vjetër përpara zbatimin e kësaj?
    Gjithmonë besim përdorues - kjo njohje mënyrë nuk është bërë.

Faqe 3 e 3 FirstI parë 123

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •